Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Canlılığını yitirmiş beraberliklere karşı biraz sınırını taşan eleştirileriniz var. Hayata çok canlı, hareketli bir pencereden bakıyorsunuz. Duygu dünyasının, çok kişiye özel olduğunu unutmamalısınız.

Yeteneklerinizin beslenmesi gerekiyor. Çok yönlü oluşunuz, bilgi alanınızın dışındaki konulara da ilgi duymanızı sağlıyor. Bu zenginlik, bugünlerde yeni yönelimler getirebilir.

Arkadaş çevrenizde paylaşımcı özellikleriniz övgü görüyor. Bugünlerde ödeme konularında feraha çıkabilmeniz, akıllı para kullanımının ve yoğun çalışmaların sonucu.

Bir yakınınızın para gereksinimine beklendiği kadar ilgi göstermeyişiniz, çok anlaşılır nedenlere bağlı. Bununla ilgili üzüntü yaşamanız gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızın karışmasına, yeni değerlendirmeler içine girmenize neden olan gelişmeler var. Ani yargılamalar ve kararlar risk taşıyabilir. Kendinden emin yaklaşımlar, zor oluşturulmuş arkadaşlıkların zedelenmemesini sağlayacak. sosyalliğinizi genişletme niyetiniz, sizi birden çok alanın ilgilisi yapıyor. Bir kısmının, içine girmeden de sizin tarzınız olmadığını görebilirsiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Yengeç burcunda ilerleyen Ay, pozitif bir güne merhaba demenizi sağlıyor. Özellikle öğlene kadar olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konulara ilginiz daha fazla artabilir. Bu konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Öğle sonrasında ise gökyüzünde durumlar sertleşmeye başlıyor. İlk önce 17:24'te Ay-Venüs karşıtlığı kesinleşiyor. Sonra da Ay-Satürn karşıtlığı devreye giriyor. Sizlerin eğitim hayatı, akademik konuları, yurt dışı bağlantılı işlerinizde aksilikler olabilir. Seyahat edecekseniz dikaktli olmalısınız. Hayatınızın diğer konularında da şansınız yokmuş gibi karamsar bir hale bürünebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

16 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını dile getiriyorsun!Ay, bugün duygusal bir burçta hareket ediyor. Çalışan bir Akrep burcuysan, haftanın yorgunluğu ile işlerine yeterince odaklanamayabilirsin. Uzun zamandır yapmak istediğin yatırım için daha detaylı bilgi sahibi olmak adına, konuyla ilgilenen arkadaşınla görüşebilirsin. Gökyüzünde yüksek frekans çevreni yakıp kavururken sen yine zarif ruhunla kasıp kavuruyorsun. Çevrendekileri kıskandırmaman mümkün değil. Eğer saç rengini veya modelini değiştirmek istiyorsan bugün tam sırası. Mesai saatinin bitimine yakın internetten bunu araştırmak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, hoşlandığın kişiye duygularını açabilirsin. Gün içerisinde kardeşinle ya da kuzeninle bir araya gelerek, bazı konularda akıl verebilirsin. Mide problemin varsa, işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimler ve yakın çevre konularınız gündemde olacak. Özellikle eski arkadaşlarınızla aranızda bir yüzleşme yaşayabilirsiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Yengeç'te ilerleyen Ay, akıcı gelişmeler ve olumlu bir hava getirmekte. Bugün başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içindeve ortak maddi konular daha fazla güç ve mücadele gerektirse de akşam saatlerinde bulunduğunuz ortamın dışına çıkabilir, gittiğiniz yerlerde karşılaştığınız olgun ve deneyimli kişilerden edindiğiniz bilgiler kişisel gelişim adına kendinize çok şey katabilirsiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizle alakalı bazı duygusallıklarınız var. Kendinize bazı konularda üzülüyor veya acıyor olabilirsiniz. Bugün biraz duygusalsınız. Geçmiş konuları düşünmeye ve mutsuz olmaya meyillisiniz. Ancak durum hiç de sizin değerlendirdiğiniz gibi değil. Duygusallığınızdan sıyrılıp enerjinizin yönünü değiştirebilirseniz oldukça aktif olacağınız bir gün sizi bekliyor.

16 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hedeflerinizi gerçekleştirmek için imkanlarınız var ancak girişimde bulunmak isterken duygusal hassasiyetler ve tepkisel tutumlar sergileyebilirsiniz. Dengeyi koruyun.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda ilerlerken sizi uzun seyahatlere çıkartabilir. Uzaklarda yaşayan biriyle ilişkinizde aniden duygusal açılımlar yaşayabilirsiniz. Yabancı bir ülkede yatırım yapmak fikri size cazip gelebilir. Uzakta yaşayan akrabalarınızda destek görebilirsiniz. Evrenin pozitif enerjisine odaklanacağınız meditasyon çalışmalarına vakit ayırın.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşkunuz ve yerinde duramamanız, sizi olduğunuz yere çivileyen rutin işlerden çok sıkılmanıza neden olabilir. Çareyi, kendinizi dışarıya atmakta, yakın çevrenizle eğlence içerikli sosyal faaliyetlere katılmakta bulabilirsiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 54' 10" R
Ay
Balık
15° 38' 30"
Merkür
Koç
18° 41' 52"
Venüs
Boğa
05° 24' 53"
Mars
Koç
02° 29' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 43"
Satürn
Balık
16° 53' 04"
Uranüs
Boğa
22° 33' 10"
Neptün
Balık
29° 00' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 34"
Lilith
Başak
23° 44' 07"
True Node
Koç
15° 22' 52"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>