Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta hislerinizle hareket etme eğiliminiz oldukça yüksek. Aldığınız sert açılar ikili ilişkiniz konusunda zorlanabileceğinize dikkat çekiyor. Sevdiğinizle bir arada olma isteği duyabilir ama zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz.

İşinizle ilgili bir açık vermemek için azami bir dikkat gösteriyorsunuz. Ancak bazı davranışlarınızdaki yapaylık gözden kaçmıyor. Kendiniz gibi olmaya çalışmalısınız. Mesai dışına taşan işlerinizin yorgunluğu içerisindesiniz. Üzerinize aldığınız için sorumluluğunu gereğinden fazla yüklendiniz. Bu arada yemek saatlerinizi aksatmayıp, sağlığınıza özen gösterin.

Maddi konulara verdiğiniz önemi artabilir. Seyahatler ve eğitim ile ilgili harcamalar gündemde olabilir. Yatırımlarınız ve girişimlerinizde doğru hedefleri belirleyin.

Kuşkucu tavırlarınıza dikkat etmelisiniz. Bu tür tavırlarınız ile sevdiklerinizi kendinizden uzaklaştırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızın oldukça hassas olacağı bugün çevrenizden fazlasıyla etkilenebileceğiniz görülüyor. İçsel dünyanızın zenginliği sizi olumlu yönlendirebilir. Bilinçaltı problemlerinizden rahatlatıcı çalışmalar yaparak uzaklaşabilirsiniz. Evinizle ilgili konuların gündeminizde geniş yer tutacak. Güvenlik ihtiyacınızın artabileceği bugün, eviniz için yatırımlara yönelebilirsiniz.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler,  Yengeç burcunda ilerlemesini sürdüren Ay, derinliklerimizde saklı olan özel duyguları işaret ediyor. Ailemizin tüm üyeleri, sevdiklerimiz, özlediklerimiz tümüyle burnumuzda tütebilir. Yuva kurmak, hayatımızı güvence altına almak isteriz. Dıştan bakıldığında kimse anlamaz ama biz sert bir kabuk altında gibiyizdir. Hem sınırlarımızı korumak isteriz hem de bizi kimsenin üzmesin diye duvarlar öreriz. Saat 05:34 Ay-Neptün görünümü, emek sarfedilmeden, zaman harcanmadan hiçbir güzelliğin kıymetinin bilinmeyeceğinin farkındasınızdır. Sahip olduğunuz her şeyi  koruma altına alabilirsiniz. Saat 16:05 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında,  inandığınız her şey için mücadele edebilirsiniz. Bir yandan huzur ve güven sağlamak diğer taraftan güçlü bir şekilde kontrolünüzü elinizde tutmak için çaba sarfedersiniz. Saat 16:36 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, dışarıdan içe yönelerek, ilişkilerimizi elimizden geldiğince tarafsız bir şekilde gözlemlemeye çalışmanın doğru olacağını gösteriyor. Eğer beklentilerimiz bir ilişkide karşılanmıyorsa, bütünlük yoksa, gönül birliği kurulamıyorsa doğaldır ki, insan pek de olumlu düşünmez. Hatta bencil mi olmak gerekir diye içinden geçirir. Bu görünüm hayatın genelinde, beraberliklerde bir olmak ve bir arada olmak adına neler yapılması gerektiğini düşünmenin işaretçisidir. Bu sağlanacak mı, sağlanmayacak mı, ona bakacağız ve buna göre ilişkimize bir yön çizeceğiz. Ayrıca mali ilişkilerimiz, arkadaşlıklarımıza da bakacağız. Kendi içimizde süzgeçten geçirme günümüz diyebiliriz. Saat 21:32 Venüs-Chiron karşıtlığında, bir yandan ilişki anlamında her şeyi titizlikle ele alıyorsunuz, kontrol ediyorsunuz, düzeltmeye çalışıyorsunuz. Diğer taraftan aşkta aşırı fedakarlıkta bulunuyor. Sonra da neden istediğim gibi olmuyor diye kendinize yükleniyorsunuz.  İş konularında da durum buna benziyor. -Hedefe mutlaka varmalıyım, değerlerime sahip çıkmalıyım, karmaşık durumlardan kurtulmalıyım diye düşünürken, diğer taraftan -Her şeyi kontrol edemem ki, ben de bir insanım, biraz rahatlamaya ihtiyacım var diyebilirsiniz. Neylerse mevlam güzel eylesin. Gönlümüzdeki niyetimize göre dostlar, sevgili ve canlar nasip eylesin. Huzurlu bir gün dileğimle,

17 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Sizin farklı düşünceleriniz karşısında, onların tepkili davranışları ile karşılaşabilirsiniz. Bugün, sosyal ilişkilerinize ağırlık verecek ve .akşam saatlerinde ailenizle birlikte eğlenceli ortamlara katılacak ve onlarla hoş vakit geçireceksiniz.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda çözüme ulaşma ihtimali var. Ancak, siz bu çözümü daha önceki tarihlerde beklediğiniz için bu sefer isteksiz tavır takınabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilere bazı şeyleri anlatabilmek için sesler yükselebilir. Ancak, günün atmosferi birbirini anlamayı, hatta doğru cümleler kurmayı zorlaştırabileceği için, seviyesiz tartışmalardan kaçınmak adına esnek olabilmek ve sakin kalabilmek için uğraş göstermek yerinde olacaktır.

16 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akademik çalışmalar açısından son derece verimli bir gündesiniz. Çalışmalarınız dikkat çekebilir. Aynı olumlu hava yayıncılık alanındaki işleriniz içinde geçerli olacak. Sorumluluk duygunuz işlerinizde öne çıkmanızı sağlayacak. Yine de yeni girişimlerde bulunmakta aceleci davranmamaya dikkat edin.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kader Çarkı... Kaybetme korkusu ile devam ettiğiniz hiçbir işte başarılı olamazsınız. Risk almaktan kaçmak alışkanlık hali yaratmamalı.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

17 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 27' 58" R
Ay
Oğlak
25° 50' 03"
Merkür
Koç
16° 54' 34"
Venüs
Boğa
01° 03' 06"
Mars
Balık
29° 45' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 01"
Satürn
Balık
16° 34' 45"
Uranüs
Boğa
22° 20' 58"
Neptün
Balık
28° 54' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 40"
Lilith
Başak
23° 20' 33"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 30/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>