Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gün, paylaşımlar için yenilikler getirebilir. Duygusal tepkilerinize daha çok önem vermeli ve gerçekte yakın ilişkilerde aradıklarınızı kendinize de sormalısınız.

Önemli konularda girişim yapmak için yeterince hevesli olmayabilir bunun için ileriki zamanları beklemek isteyebilirsiniz. Organize çalışmalarınızda arkadaşlarınızdan alabileceğiniz güzel destek dikkat çekiyor.

Parasal konularda beklenmedik gelişmeler can sıkıcı olabilir. Daha pratik ve gerçekçi olmaya bakmalısınız. Yeni girişimlerinizde kayda değer sonuçlar olabilir.

Bugün yapacağınız alışverişlerde özellikle sabah saatlerinde daha akılcı davranmaya bakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunlarınızı, göründüklerinden daha ciddiye aldığınız ölçülerde azaltacaksınız. Önümüzdeki günlerde alacağınız bazı haberler, sorunlarınızda biraz ferahlamalar yapacak. Dostlar arasında bir sağlık koşuşturması söz konusu olabilir. Size duyduğu sevgiye karşılık göremediği düşüncesinde olan bir yakınınız, sizi bugün duygulandıracak ve onu aramak için fırsat yaratacaksınız.

18 Mayıs 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:48 Ay-Yengeç burcu seyir etkinliğinde ilişkinizi düzene koymak veya gerçek manada sizi sevecek biriyle karşılaşmak istersiniz. Aileniz, dostlarınız, eskide yaşanmış anılarınız, bugün gözlerinizin önünden geçer. Saat 00:59 Ay-Uranüs görünümü, güven veren, size kendinizi iyi hissettirecek bir ilişkiye, partnere olan ihtiyacın göstergesidir. Bu konularda bir gelişme olabilir. Bu hoşunuza gidecektir. Saat15:51 Ay-Merkür görünümü, her türlü ilişkide güven ilkesini gözeterek karar vermenizi sağlıyor. Siz sağlam ve uzun süreli bir beraberlik istiyorsunuz. Karşınızdaki kişinin maddi ve manevi anlamda güçlü olmasını, sözünü tutmasını bekleyeceksiniz. Saat 14:34 Ay-Satürn karşıtlığı, güven ve sorumluluk gibi olguların üstümüzdeki etkisidir. Dışarıdaki hayat kolay değildir. Şartlarla mücadele etmek, ayakta durmak zorundayız. Belki biraz mesafeli davranacağız. Ancak bu güvendiğimiz, sevdiğimiz kişilerle aramızda sorun yaratmaz. Belli kişilerle bağlantı kuracağız. İşlerimize eğileceğiz, duygularımızı belli etmemeye çalışacağız. Saat 19:49 Merkür-Satürn görünümü, ilişkileri güçlendirici ve dayanışmayı arttırıcıdır. Eşler arasında sorunlar kolaylıkla çözülür. Karşılıklı güven tazelenir. Bekar Akrepler dikkatli ve her ayrıntıyı önemseyerek ilişkiye girerler. Maddi-manevi güvence merkez alınır. Evlilik kararı verilebilir. Bu bir söz, nişan gibi önemli bir gelişmenin de göstergesidir. Güzellikler hayatınızda baki olsun. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

18 Mayıs 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini biraz halsiz hissetsen de sorumlulukların ağır basacak. Hiçbir işi ertelemeyeceksin.

18 Mayıs 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duyduklarınız karşısında yakın çevre ve arkadaşlarınızı kıracak ani öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda çalışma hayatında da sürecek bu etkiler hiç istemeden de olsa hak etmeyen kişileri kırmanıza neden olabilir. Bugün için agresyon durumlarını yönetmek sizin için ayrı önem taşımakta.

18 Mayıs 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı fırsata çevirmek isteyebilirsiniz. Ruhsal konulara ilgi duyabilirsiniz. Bu konuda araştırmalar yapabilirsiniz. Eviniz ile ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için, harcama yapabilirsiniz. Ailevi konularınız gündeminizde olabilir.

18 Mayıs 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Neşeniz yerinde. Hayatın hep en güzel yönlerini görüyorsunuz. Bu aralar bir orman gezisi size iyi gelecek. Arkadaşlarınızı da davet etmeyi unutmayın.

18 Mayıs 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olayların beklediğinizin dışında geliştiğini düşünebilirsiniz. Hırslı ve sabırsız bir tavır içine girebilir, büyük bir gerilim hissedebilirsiniz. Enerjinizi olumlu yönde kullanmaya çalışın. Kendinizi zorlamayın.

18 Mayıs 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinize dair alacağınız kararlar uzun soluklu olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlardan önemli destekler alacaksınız. Girişimlerinizde kalıcı ve uzun soluklu adımlar atılabilir.

18 Mayıs 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim gezegeni Merkür ile zaman yöneticisi Satürn arasında meydana gelen olumlu etkileşim sayesinde ofis açma, taşınma, yeni yatırımlara adım atma için doğru ve isabetli kararlar alacaksınız. Partnerinizle uzun zamandan beri aranızda meydana gelen anlaşmazlıkları çözüme kavuşturursunuz. Yeni ortaklıklara açık bir dönem.

18 Mayıs 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakında kendinizi zirvede bulacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın. Şu günlerde sevgilinizden size karşı daha tutkulu davranmasını bekleyeceksiniz. Yalnızsanız artık utangaçlığı bırakın. Biraz cesaret çok işinize yarayacak. Komşularınızla ilişkileriniz giderek daha sıcak bir hal alacak.

18 Mayıs 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 44' 40" R
Ay
Oğlak
15° 47' 20"
Merkür
Koç
16° 38' 53"
Venüs
Boğa
00° 08' 10"
Mars
Balık
29° 11' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 30' 48"
Uranüs
Boğa
22° 18' 26"
Neptün
Balık
28° 53' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 09"
Lilith
Başak
23° 15' 36"
True Node
Koç
15° 22' 36"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>