Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz ve kendinizi duygusal olarak çok güçlü hissedeceksiniz. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. Kişisel zevklerinizi gerçekleştirmek için bazı fırsatlar yakalayacaksınız ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle birlikte güzel zaman geçirmek şansınız olacaktır.Duygusal konularda şanslı bir gündesiniz ve bu yönde girişimlerde bulunabilirsiniz. Alacağınız kararların sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

Daha önceden planladığınız şekilde çalışmalarınızı sürdürebileceksiniz. Bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceksiniz ve sistemli olarak isteklerinizin üzerine gidebileceksiniz. İş ortamınızda kendinizi rahat hissedeceksiniz ve beklediğiniz desteği bugün alabilirsiniz. İletişimlerinizde önemli ölçüde bir hareketlenme olacaktır ve beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz. Yeteneklerinizi çok iyi bir şekilde kullanabileceğiniz ve olumlu girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi son derece rahat hissedeceksiniz ve alacağınız kararların sonuçları sizin için son derece verimli olacaktır. Maddi konularda şanslı olacağınız bir gündesiniz.

Ani bir karar verebilirsiniz ve hemen eyleme geçmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi ve duygularınızı çevrenizdeki kişilere olumlu olarak aktarma eğilimindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınızdan biri sizin için şu sıralar daha anlamlı hale gelecek. Sorumluluklarını bilen birisiniz. Ama yakın çevrenizin sizinle ilgili değerlendirmelerini dikkate alarak daha etkileyici davranmanız gerekiyor. Bugün sizin için geliştirici olacak bir fikir tartışması yaşayacaksınız. Bazı olumlu etkilenmeler, yapmak istediğiniz şeyleri bir süre daha ertelemenizi gerektirebilir.

18 Nisan 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 04:55 Ay-Neptün olumlu görünümü, iç sesinizi dinlemenizi, rahatlatıcı olana yönelmenizde yarar var. Bu enerji, aşk hayatınızla ilgili konularda mantıklı düşünmeyi sağladığı gibi diğer yanıyla aşka kapımızı aralık tutmamız anlamına da gelir. Mistik konular ilginizi çekebilir, duygularınızı yazıya dökebilirsiniz ayrıca tasarım çalışmalarında bulunabilirsiniz. Saat 12:02 Ay-Jüpiter görünümü, sorumluluklarımızı hafife almadan, işlerimizi düzgün bir şekilde yerli yerine koyabiliriz. Bu saatlerde gücümüz yükseliyor. El attığımız işler kendiliğinden yoluna girebilir. Dostlarımızdan destek göreceğiz. Saat 16:57 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, bazı meseleler umduğumuz gibi gitmiyor diye karamsarlığa kapılmayınız. Kendine güvenli bir insan yaşanabilecek her türlü durumda belli esneklik içinde gelişmeleri ele alabilir. Gün boyu bizi mutlu edecek güzelliklerle buluşmamız dileğimle,

18 Nisan 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Herkesin derdi kendine çoktur. Bu anlayışla etrafındaki insanların dertlerine ara verebilir, kendine dönebilirsin.

18 Nisan 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkilerinizden önemli destekler alarak bazı problemleri çözebilirsiniz. Bazı ziyaretler ve görüşmeler gelecek odaklı önemli kapılar açabilir.

18 Nisan 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi fikirlerinizi yaymak için daha güçlü bir heves duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizin gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Zihinsel konular sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Kendinizi rahatlatacak şeylerle ilgilenebilirsiniz.

18 Nisan 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şans bugünlerde her konuda yardımınıza yetişiyor. Bazı sorunları çözmek için risk almanız gerek. Bugün girişken olun ve korkmayın. Şartlar lehinize gelişmeye başladı.

18 Nisan 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile finansal anlamda beklediğinizi alabilir, alım satım işlerinizi başarıyla gerçekleştirebilir, para akışı konusunda rahat edebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek, kendinize olan güveninizi insanlara göstermek vehayatında yeni bağlantılar kurmak için ideal bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerde huzur ve güven duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz.

18 Nisan 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatı paylaşmak bu aralar tek ihtiyacınız. Çevrenizle beraber adım atacağınız konularda duygusal olarak dengeyi sağlayacaksınız. Özel hayatınızda iletişim hassaslıkları oluşabilir.

18 Nisan 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bir çalışan olarak yöneticilerinizi memnun etmekte zorlanabilirsiniz. Empati duymaktan uzak, salt akılcı ve hesapçı bir tutumla kişileri kendi şekillendirdiğiniz üzere baskı altına almaya eğilimli olabilirsiniz.Medya, reklam ve tanıtım konularda yeni bir çalışma yapmak ve fikirlerinizi geliştirmek adına kendinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Cinselliğinizin artacağı ve bu durumun tatmin edileceği ilişkiler içine çekilebileceğiniz iki günlük bir süreçte bulunuyorsunuz.

18 Nisan 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

18 Nisan 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 44' 17" R
Ay
Başak
14° 53' 42"
Merkür
Boğa
01° 50' 01"
Venüs
Boğa
21° 45' 34"
Mars
Koç
12° 39' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 20"
Satürn
Balık
17° 53' 44"
Uranüs
Boğa
23° 19' 21"
Neptün
Balık
29° 21' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 55"
Lilith
Başak
25° 12' 28"
True Node
Koç
14° 53' 53"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>