Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Serbest görünümünüzün altında tutucu bir kafayapınız var. Kıskançlıklarınızı karşınızdakine belli etmemek için büyük çaba harcıyorsunuz ama bu arada olan size oluyor.

Bugünü başarıyla kapatmak için önünüzde hiçbir engel yok. Normalden biraz uzun saatler çalışmanız gerekebilir. Önceki günlerden biriken işler var. İş yerinizde bir huzursuzluk çıkmayacak.

Borç istemeyi düşündüğünüz kişinin de hazırda parası yok. Kendi yağınızla kavrulmayı öğrenmeniz gerekiyor. İçinde bulunduğunuz güçlüklerden kendi başına çıkma kapasiteniz var.

Çevrenizdeki bazı insanlara karşı biraz daha dikkatli olun, sırlarınızı paylaşmaktan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkizler burcu insanı bugün sahip olacağı enerjiyi detaylara harcamaktansa, büyük atılımlar içine girebilir. Bir arkadaşınızın patavatsız sözleri canınızı sıkabilir ama bunun üzerinde çok fazla durmaya değmez. O kişi sonuçta kötü niyetli bir insan değil; sadece nerede, ne zaman, ne söyleyeceğini bilmiyor. Günlük temponuzu hiçbir şeyin aksatmasına izin vermeyin.

18 Ocak 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 14:04 olana dek boşlukta ilerleyecek Ay, ilişki-iş-sağlık-para konularında dikkatlice düşünmemiz gerektiğini işaret ediyor. Kafanızı kurcalayan sorunların bir an önce çözülmesini istemeniz doğaldır. Bunda da haksız sayılmazsınız. Ancak bastığımız yeri bilmemizde yarar görüyorum. Saat 14:04 itibariyle Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Çevremizle olan ilişkimiz ciddi tarzda olacaktır. Düşüncelerimizi, ancak bizi anlayabilecek kişilerle paylaşmak isteyeceğiz. Kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz. İç huzurumuz ve duygusal anlamdaki rahatlığımız, günün gelişmelere göre değişecektir. Çelişkili davranmayacağız. Fakat dış etkenler üzerimizde baskı kurarsa veya bir takım insanlar arzu etmediğimiz şekilde davranırsa keyfimiz kaçabilir. Saat 22:26 Ay-Mars olumlu görünümü, hem ciddiyet çerçevesinde iletişimde bulunacağız.  Ancak aşk söz konusu oldu mu, ılımlıyız, sakiniz, sorunları göz ardı edebiliriz. Saat 23:52 Ay-Neptün arasındaki dikkat çekici görünüm,  maddi konularda hesap dışı harcamalara neden olabilir. Bir yandan parasızlıktan şikayet ederken diğer yandan döküp saçmak tabii ki yanlıştır. Aşk hayatınızla ilgili meselelerde bazı noktalar sizde hayal kırıklığı yaratır. Mutluluk dolu, gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

18 Ocak 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızın yaratıcı yönleri hoşunuza gidiyor ve onlarla kombinasyon işler yapma düşüncesi içindesiniz. Şiddet eğilimlisi değilsiniz fakat bugün, çevrenizde gelişen bazı olaylara tepki gösterebilirsiniz. Sevdiklerinizin sizinle aynı düşünce içinde olmamaları canınızın sıkılmasına neden olacaktır

18 Ocak 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerinize odaklanmanız veyakolik kimliğiniz bu hafta sonu, sevdiğiniz kişilerin kendisini yalnız veya ihmal edilmiş hissetmesine neden olabilir. Biraz da sevdiklerinize zaman ayırın. Tüm burçlar için gün geneli: Güne hoş sürprizlerle başlayabiliriz. Gün içerisinde arkadaşlarımızla bir araya gelebilir veya doğru kanalları kullanarak iletişime geçebiliriz. Belli görüşmeler, toplantılar yapmak ya da seyahatler için uygun bir gün. Bazılarımız eğitim başlıklı aktivitelere önem verirken, bazılarımız fikir alışverişleri yaparak veya okuyup izleyerek yeni bilgiler edinme fırsatı bulabilir. İkili ilişkiler kurmak, romantik diyaloglar veya planlar için de güzel bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Koşullarınızın hızla değiştiği bir dönemden geçmektesiniz. Bu yeni dönemde tam olarak istediğiniz gibi hareket edememek söz konusu olabilir. Sanki bir hazırlık ve bekleme dönemindesiniz. Bazı elde olmayan nedenler özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili olarak meşgul edici de olabilir. Neyse ki Merkür burcunuzda ilerlerken sezgilerinizden yararlanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu dönemde eğitim, hareket ve iletişim hayatınıza daha fazla girebilir. Bu arada sosyal konular, arkadaşlarla ciddi çalışmalar da mümkün.

18 Ocak 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birini kafaya taktınız. Uzaktan takip ediyor ve o insanı elde etmek için plan yapıyorsunuz. Uğraşılarınızın gereksiz olduğunu zamanla anlayacaksınız.

18 Ocak 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kadınlarla ilişkiler, anneniz, eğitim süreçleri, eşle iletişim ve yolculuklar konusunda kafa karışıklığı, kararsızlık ve yüzde yüz tatmin olma hissedemeseniz bile, akşam saatlerinde romantik, uyumlu ve ilişkilerde hoşgörü ile paylaşımda bulunduğunuz bir zaman diliminde olacaksınız.

18 Ocak 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güç savaşları sizi bugün çok yıpratacaktır; uzak kalmaya çalışın. Yorgun düşüp de derin analizler yapamazsanız, maddi kaynakları ölü yatırımlarda harcama ihtimaliniz doğacaktır. Önünüzdeki fırsatları gerçekçi bir yaklaşımla değerlendirin ve en doğru kararlar verin.

18 Ocak 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 14" R
Ay
Başak
28° 46' 28"
Merkür
Boğa
03° 23' 38"
Venüs
Boğa
23° 12' 20"
Mars
Koç
13° 32' 49"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 59"
Satürn
Balık
17° 58' 27"
Uranüs
Boğa
23° 23' 26"
Neptün
Balık
29° 23' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 28"
Lilith
Başak
25° 20' 17"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:53

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>