Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Serbest görünümünüzün altında tutucu bir kafayapınız var. Kıskançlıklarınızı karşınızdakine belli etmemek için büyük çaba harcıyorsunuz ama bu arada olan size oluyor.

Bugünü başarıyla kapatmak için önünüzde hiçbir engel yok. Normalden biraz uzun saatler çalışmanız gerekebilir. Önceki günlerden biriken işler var. İş yerinizde bir huzursuzluk çıkmayacak.

Borç istemeyi düşündüğünüz kişinin de hazırda parası yok. Kendi yağınızla kavrulmayı öğrenmeniz gerekiyor. İçinde bulunduğunuz güçlüklerden kendi başına çıkma kapasiteniz var.

Çevrenizdeki bazı insanlara karşı biraz daha dikkatli olun, sırlarınızı paylaşmaktan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde problem yaptığınız, hepinizin üzülmenize neden olan biri var. Ona zaman ve emek harcamanız gerekiyor. Yurtdışından eski bir dostunuz, sizi düşündürüp kafanızı karıştıracak önerilerle şu günlerde dönebilir. İş yaşamınızdaki yüksek eforunuz, size her hafta aşırı yorgun bir Cuma yaşatıyor. Hafta sonu hareketlilikten kaçınmanızda yarar var.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, günümüz Ay-Terazi burcu etkinliği altında başlıyor. Bugün, karşınızda kim olursa olsun güzelliklerle dolu uyumlu bir ilişki kurmak niyetindesiniz. Kimseyle tartışmak, bozuşmak veya bir şeyleri ispat etmeye çalışmak gibi bir kavganız yok. İnsanlardan da öyle fazla bir beklentiniz yok. Çünkü biliyorsunuz ki, karşılıksız hiçbir şey yok hayatta. Bugün size sunulan bir şeyin yarın bedelini ödemeniz beklenebilir. O yüzden de kendi rutinliğiniz içinde bildiğiniz gibi yaşamınızı sürdürmekten yanasınız. Kafanızın içinde ileriyi şöyle bir hayal etmeye kalktığınızda açıkçası çok umutlu değil gibisiniz. Sosyal yaşamınız ve ilişkiler açısından da durumunuzu gözden geçirdiğinizde her şey gelip paraya dayanmakta. Şu aralar maddi yönden sorunlarınızı halledebilmek ve şu dar boğazı geçebilmek için birilerinin desteğine ihtiyaç duyduğunuz çok açık. Fakat gidişat gösteriyor ki, tek başınıza da olsanız, ayakta durmak ve yenilikte bulunmak için kolları sıvamak gerekiyor. Benim tavsiyem güçlü bir Akrebin yapması gerekendir. Yani kimseye zayıflığınızı belli etmemek ve yine o muhteşem duruşunuzu korumaktır. Beklentilerinize uygun bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinde geçmiş tecrübelerini göz önünde bulundurarak hareket edersen yanlışa düşebilirsin.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzak çevreniz, akrabalarınız ve sosyal çevrenizle ilgili gizli kalmış bazı haberleri sosyal medyadan duyabilirsiniz. Size ani ve sürpriz gelen bu haberlerin, sizi bazı şüphelere doğru itmesine izin vermeyin. Aşk hayatınızda maddesel problemleri takıntı haline getirmeyin. Çözüm çok yakında olabilir.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başarılı olmak için mücadele gösterebilirsiniz. Bazı işlerinizde fazla hırs yapabilirsiniz. Ailevi konularda yeni olaylar gündeminizi renklendirebilir. Beklediğiniz anlaşmalar yapılabilir. Mücadele ettiğiniz konularda yakınlarınızdaki insanlardan destek alabilirsiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarınızı başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önünüze çıkan fırsatları hemen değerlendirmelisiniz. Bugün şansınız çok açık. Sevdiğiniz hakkındaki şüpheleriniz açığa çıkarak onu kıracaksınız. Dikkat küskünlük uzun sürebilir!

18 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

18 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sevdiklerinizle, ailenizle anlaşmak kolay olmayabilir. Sahip olduklarınızın değerini fark eder ve bilirseniz, enerjiniz doğru akacak. Geçmişi anmak, bazı olayları gözden geçirmek ön plana çıkabilir

18 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İç sesinizi dinlediğinizde dengeye ulaşabileceğiniz, meditasyon çalışmaların sizi zinde hissettirdiği ve bilinçaltı temizliği yapabileceğiniz bir gündesiniz.Diğer insanlarla uyum ve uzlaşma ortamının arayışında olmak adına kendi iç dünyanızda, sezgilerinizde ve bilinçaltınızda dengeyi yakalayabilirsiniz. İç dengenizi tutturabileceğiniz, kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylara karşı daha dengeli bir bakış açısı geliştirebileceksiniz. El işi hobilerinizde kullandığınız maket bıçağı gibi aletlerle yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güç savaşları sizi bugün çok yıpratacaktır; uzak kalmaya çalışın. Yorgun düşüp de derin analizler yapamazsanız, maddi kaynakları ölü yatırımlarda harcama ihtimaliniz doğacaktır. Önünüzdeki fırsatları gerçekçi bir yaklaşımla değerlendirin ve en doğru kararlar verin.

18 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 52' 33" R
Ay
Balık
15° 14' 23"
Merkür
Koç
18° 40' 50"
Venüs
Boğa
05° 22' 50"
Mars
Koç
02° 27' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 19"
Satürn
Balık
16° 52' 55"
Uranüs
Boğa
22° 33' 04"
Neptün
Balık
29° 00' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 28"
Lilith
Başak
23° 43' 56"
True Node
Koç
15° 22' 50"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>