Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son yaşadığınız tartışmaları, kalıcı problemlerin başlangıcı olarak değerlendirmeniz için henüz erken. Olumlu sonuçlara vardırılan tartışmalar, ilişkiyi birkaç adım ileriye götürebilir.

Çözümsüzlükler kalıcı değil. Ama sizin yeni niyetlere yönelik arayışlarınız devam edecek. Önümüzdeki günler içinde umutlarınızı şekillendirebilecek görüşmeler söz konusu.

İki kişiyle verimli para alışverişlerine gireceksiniz. Ama bu ilişkide fazla gerekli olmayan bir gizlilik niyeti içine gireceksiniz. Aile içindeki harcama alışkanlığı sizi yeni tartışmalara sokabilir.

Yakında yapacağınız bir görüşme fırsatlarla dolu. Kendinizi iyi ifade edebilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlam adımlar atmaya kararlısınız. Bugünler istikrar günleriniz olabilir. Görev ve sorumluluk bilinciniz, yeni yükümlülükler üstlenmeye eğilimli. Bu yükümlülüklerin üzerine sağlam donelerle gitmeniz gerekecek. Gün içinde küçük bir toplantı, beklemediğiniz ölçüde büyük anlamlar taşıyabilir. Bu toplantıda özgüveninizi diri tutmanız yararınıza olacak.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Çarşamba gününe, saat 00:29 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle merhaba diyoruz. Bu enerji etkisi altında özgür hareket etmek ve yaşamımızı düzene koymak gerektiğini düşüneceğiz. Saat 03:59 Ay-Jüpiter karşıtlığı sıra dışı bir yaşam sürmek, özgür olmak arzumuz yoğunlaşıyor. Bir taraftan da, dış dünyada kendimizi ifade etmemiz, sorumluluk almamız gerekiyor. Ay-Kova burcu ilerleyişi gün boyu devam edecek. Partneriniz ve siz,  birbirinizin farklı düşüncelerine saygı duymanızda yarar var. Ortak düşünebilme olgunluğu kolay değildir. Ancak denememizde yarar var. İşte bunu başarabilen çiftler gün boyu lezzetli paylaşımlarda bulunabilirler. Soğukkanlı düşünmenin, olayları büyütmeden akışına bırakmanın pes etme anlamına gelmediğini her iki tarafın da bilmesi gereken bugün, amacınız ilişkinizi sürdürmekse problemleri  arkadaşça çözmeye çalışmak, dürüst yaklaşımlarda bulunmak en güzelidir. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

18 Şubat 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çekiciliğinizi ve kişisel enerjinizi birleştireceksiniz. Bugün, aşk yaşantınızı renklendirmek için, duygusal yönlerinizle ortaya çıkacak ve sevdiğiniz kişiyi büyüleyeceksiniz. Onun size olan hayranlığı daha da artabilir. Karamsarlık için uygun bir gün değil. Küçük ayrıntıların sizi sıkmasına izin vermemelisiniz.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizde yapacağınız ufak değişiklikler rutine bağlamış ve sıkıcı hale gelmeye başlamış konulardan tekrar keyif almanıza yardım edebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bu gece Çarşamba gününü Perşembe ye bağlayan saatlerde (01.30) civarında Kova burcunda oldukça ilginç bir yeniay oluşuyor. Yeniay'ın oluşumundan hemen sonra burç değiştirerek Balık'a geçmesi ve Güneş'in de Kova'dan çıkıp Balık'taki seyrine başlayacak olması, bu sefer ki yeniayı ilginç kılıyor ve etkilerini de biraz azaltıyor. Dolayısıyla, yeniayı yarın değil bugün ele almak istedim. Bugün kararsızlıklarımız artabilir, belirsizlikler veya dalgınlıklar söz konusu olabilir. Bazı başlangıçlar yapmak istememize rağmen adım atmakta zorlanabiliriz. Günlük anlamda ve genelde gündem değişiyor. Zihinsel aktiviteler ve alışverişler yerini 30 gün için duygusallığa bırakabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hangi konu olursa olsun kararsızlığınız işinizi daha da zorlaştırıyor. İnsanların beğenisini ve sevgisini kazanmak adına kendinizi yıpratmamalısınız.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kadınlarla ilişkiler, anneniz, eğitim süreçleri, eşle iletişim ve yolculuklar konusunda kafa karışıklığı, kararsızlık ve yüzde yüz tatmin olma hissedemeseniz bile, akşam saatlerinde romantik, uyumlu ve ilişkilerde hoşgörü ile paylaşımda bulunduğunuz bir zaman diliminde olacaksınız.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili sorumluluklarınız ve özel hayatınızda ilgilenmeniz gereken konular arasında kalabilirsiniz. Bu durum sizde bir parça gerilim yaratacaktır. Alışverişe çıkarak rahatlamaya çalışmaktan kaçınmalısınız. Aksi takdirde, bomboş bir cüzdanla dönebilirsiniz.

18 Şubat 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 46" R
Ay
Terazi
02° 46' 24"
Merkür
Boğa
03° 51' 12"
Venüs
Boğa
23° 37' 18"
Mars
Koç
13° 48' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 46"
Satürn
Balık
17° 59' 47"
Uranüs
Boğa
23° 24' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 28"
Lilith
Başak
25° 22' 32"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>