Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkilerinizde zorluk yaşayabilirsiniz. Zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz. İlişkinize dışardan müdahalelerin olması sizi rahatsız edebilir ve zor durumlarda bırakabilir.

Satürn ün gerilimli açısı nedeniyle işbirliğinde isteksiz bir tavır içinde olabilirsiniz. Sorunlarınızı büyütme eğiliminizin yüksek olacak. İşbirlikleri konusunda isteksiz bir tavır içinde olabileceğinize dikkat çekiyor.

Ortaklaşa parasal konularda yeni riskler alabilirsiniz. Bununla birlikte aşırılıklardan uzak durmaya bakın. Toplu paralar ya da yeni yatırımlar mümkün. Ortaklaşa yatırımlar ön plana gelirken daha gerçekçi olmaya bakın. Beklediğiniz parasal kaynaklar gerçekleşse bile ayaklarınızı yere sağlam basmalısınız.

Günlük işlerinizi yoluna koyarken sorunlarla karşılaşacağınız bir gün. Kaza ve yaralanma olasılığına karşı dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük işlerinizde arkadaşlarınızın desteğinden faydalanabileceğiniz bir gün. Bu birkaç gün, daha ılımlı olmaya çalışmalısınız. Özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarda söylediklerinize dikkat etmelisiniz. Gereksiz düşmanlar kazanabilirsiniz Burcunuzdaki gezegenler sizde bir enerji yoğunlaşması yaratabilir ve kendinizi pek çok konuda cesaretli hissedebilirsiniz. Fiziksel görüntünüz üzerinde durabileceğiniz bu devrede değişimler için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sorunlara eğilebilir, vücudunuza gerekli özeni gösterebilirsiniz.

19 Ağustos 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 06:40 Merkür-Neptün karşıtlık etkisi altında Salı gününe merhaba diyeceğiz. Bu görünüm, ilerisi adına bir hayli akıllı şekilde hedeflerimizi gözden geçirmemizi sağlayıcıdır. Neptün ise, aşk hayatımızla ilgili konularda yanlış bir ilişkiye kendinizi kaptırmamak için gerçekçi olmanız gerektiğinin işaretçisidir. Bu görünüm, yaratıcı çalışmalara, projelere yönelmenin doğru olacağını, hayallerinizi gerçekleştirmek için bütün gücünüzle çaba sarfetmenin size yararlar sağlayacağını söyler. Hangi anlamda kullanmak isterdiniz diye sormuyorum. Çünkü biliyorum ki, Akrepler gücü severler ve asla kendilerini aciz hissetmekten hoşlanmazlar. O zaman gelin, gerek ilişki gerekse idealleriniz anlamında kendinizin farkında olarak gelişmeyi, büyümeyi amaç edineceklerdir. Saat 08:41 Ay-Uranüs olumlu görünümü, zorluk çektiğiniz konular üzerinde iletişimin son derece önemli olduğunun göstergesidir.  Duruşunuzla, güven duygunuzla ikna edemeyeceğiniz bir kimse olacağını  sanmıyorum. İster çiçeğini görelim İster dikenini Hayat bir gün öğretir Nasıl bakmamız gerektiğini....... Farkına varacağımız günü beklemek yerine, önce ne istediğimizin bilinciyle hareket etmemiz dileğimle,

19 Ağustos 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizden beklenen performans çok fazla olmasına rağmen siz olayları kolayca denetleyebiliyorsunuz. Bugün, bilinç altınız çok fazla dolu. Olayları kafanıza fazla taktığınız için, yanlış sonuçlar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Her zamanki derin dinginliğinizi yeniden yapılandırmalısınız. İhtiyacınız olan şeyin, iyi bir dinlenme olduğunu unutmayın.

19 Ağustos 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınıza veya finansal konulara ait problemlerin detaylı şekilde sıralanması gerekiyor. Bütçe yapmanız veya ödeme dengelerinizin üzerinden geçmeniz gerekebilir. Bazı konuları hafife almak veya ani harcamalar yapmak yanlış olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Gerçekleşme ihtimali veya gerçekte olan bitenle ilgisi olmasa da, ne istediğimizi bildiğimiz ve gerçekleşmesi için çaba gösterdiğimiz günler. Kendine güven güzel şey, ama arabası olmayan kişilerden arabasını ödünç istemek veya kuruşu hesaplayan kişilerden borç almaya kalkmak zaman kaybı da olabilir, dikkat! Yanılmamak veya yanıltılmamak için gerçeklere ulaşmak, değişik hikayeler dinlemekten kaçınmak gerekiyor.

19 Ağustos 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para ve yatırım konuları önem kazanıyor. Ortak hesaplar ve harcamalarla ilgili beklemediğiniz durumlar oluşabilir. Karar vermekte zorluk çekebilirsiniz. Yenilenme ve dönüşüm temalarına vurgu olabilir. Ancak bugün köklü değişiklikler için bir parça erken olabilir. Fikirlerinizin olgunlaşması için zamana ihtiyaç var.

19 Ağustos 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KARARSIZLIKLAR yaşayabileceğiniz bir gün. Başkalarına akıl danışmanızda fayda var çünkü kendi başınıza işin içinden çıkamayabilirsiniz.

19 Ağustos 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

19 Ağustos 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 04' 32" R
Ay
Yengeç
15° 40' 21" R
Merkür
Koç
26° 02' 30"
Venüs
Boğa
15° 48' 45"
Mars
Koç
08° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
26° 46' 55"
Satürn
Balık
17° 33' 11"
Uranüs
Boğa
23° 02' 31"
Neptün
Balık
29° 14' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
21° 18' 58"
Lilith
Başak
24° 40' 18"
True Node
Koç
15° 00' 02"
Son Güncelleme : 12/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>