Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha mutlu olacağınızı, daha büyük coşku yaşayacağınızı düşünmüştünüz. Daha fazla ortak yanınız olduğunu sanmıştınız. İlişkinizin başladığı gibi gitmemesi sizi düşündürüyor.

Önemli sorumluluklarınız var. Ama siz bu sorumlulukların hepsinin altından kalkıyorsunuz. İş yaşantınızda başarılı, sevilen birisiniz. Yakında sizi biraz üzecek bir gelişme olabilir.

Arada bir çektiğiniz parasızlık sizde büyük bir sıkıntıya neden olmuyor. Esas olarak kendi yağınızla kavrulan birisiniz. Eş, dost ve yakınlarınıza da bazı destekleriniz olabiliyor.

Sizin haberiniz olmadan size hazırlanan bir sürpriziniz var. Bir şeyler hissetseniz bile meraklı davranmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınızla ilgili duyduğunuz endişelerin sebebi, bunu yalnızca eş, dostla paylaşıp bir uzmana görünmemenizden kaynaklanıyor. Haftanın sonuna doğru bu şekilde davranıp rahatlayacaksınız. Yurtdışındaki bir arkadaşınızdan uzun zamandır haber alamayışınız sizi düşündürüyor. Onunla birlikte yapmayı planladığınız bazı şeyleri, onun bir niyetsizlik içine girdiği kuşkusuyla iptal etmeyi düşünüyorsunuz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 07:58 itibariyle Ay-Boğa burcunda seyrine başlayacak. Sevginin, sağlıklı bir ilişkinin ne kadar kıymetli bir şey olduğunu düşüneceğiz. Çünkü huzur ve güven varsa insan kendini her alanda başarılı hissedebilir, sorunların üstesinden gelebilir diye düşüneceğiz. Tutarsız ve nereye varacağı belli olmayan bir beraberlikte zaman kaybetmekten yana değiliz. Bunları biliyoruz. Ancak gel gör ki, gönlümüze söz geçirmek pek kolay olmuyor. Saat 14:53 Venüs-Mars görünümü, öncelikle planlı alışveriş yapmanın önemini vurguluyor aslında. Alışverişe çıkarken, evimiz veya özel ihtiyaçlarımızı alırken tabii ki dikkatli olmak lazım. Bir de bu enerjinin bir başka özelliği, borç alıp verirken bir belge istemenin doğru olacağını gösteriyor. Özellikleveya özel kurulan bağlantılarda buna önem verelim.  Kimi Akrepler bu enerjinin desteğiyle, kimsenin bilmesini istemedikleri bir karar verebilirler. Bu ilişki veya maddi bir konuda olabilir. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,

19 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinde bulunduğunuz ortamları; dallarıyla, budaklarıyla sevmeye çalışıyorsunuz. Çerçevenin dışına çıkıp, değişik noktalara kaydırdığınız perspektifsel noktalarda mola verdiğinizde, yaşanan sahteliklere karşı gelişen tepki reaksiyonlarınız sizi rahatsız ediyor. Şikayetlerinizi anında belirtmelisiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sır saklamayı bilmenizin ve iyi bir dinleyici olmanızın olumlu geri dönüşleri olabilir. İlerleme sağlamak için yapılması gerekenleri daha iyi kavramanız gerekiyor olabilir. Herkesin planlarınızdan hoşlanmama ihtimali yüksek. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde farklı konularda sorumluluklar almanız gerekebilir. Birlikteliklerinizde uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. İlişkide yaşananlarla ilgili farkındalıklarınız artabilir. Kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız, çocuklar ve harcamalarınız la ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aldığınız kararlardan ya da sarfettiğiniz sözlerden dolayı kendinize kızabilirsiniz. Son derece mantıklı olmalısınız. Duygusallıktan uzak durun.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak neşe, mutluluk ve huzur hissedeceğiniz bu zaman diliminde ilişkilerinizi keyifli bir iletişimle iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve ailenizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinden itibaren artan özgürlük ihtiyacınızı dengelemeli, ilişkilerinizde tutarlı davranmayı tercih etmelisiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlardan destek almak istediğiniz bir gün içindesiniz. Sosyal çevrenizdeki hareketlilik sizin hayatınıza da yansıyor. Maddi konulardaki mücadelenize gizli destekler bulabilirsiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cinselliğin ve fikrinin yoğun olabileceği günlerden bir tanesinde bulunuyorsunuz. Dünkü enerjiler bugün de devam edecek. Ancak geceye doğru Ay'ın boşluk etkisi nedeniyle olumsuz bir ruh haline girmeniz olasıdır.İçe kapanıklık sergileyebilirsiniz. Sezgisel ve bilinçaltı alanlarınızda, bilhassa kontrolünüz dışı gelişen olaylarda deneyimleyeceğiniz gerginlik, tartışma ve dargınlıklara kadar gidebilecek sorunlar yumağının taşıdığı risklere beş gün boyunca sahip olacaksınız. Dolayısıyla agresif davranışlardan kaçınmakta fayda var.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

19 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 21' 09" R
Ay
Aslan
27° 49' 13"
Merkür
Boğa
00° 00' 16"
Venüs
Boğa
19° 59' 28"
Mars
Koç
11° 33' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 59"
Satürn
Balık
17° 47' 49"
Uranüs
Boğa
23° 14' 20"
Neptün
Balık
29° 19' 50"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
21° 29' 32"
Lilith
Başak
25° 02' 54"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>