Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni gelişen iletişim sorunu tek taraflı değil gibi. Birtakım düzeltmeler için, kendi payınıza düşenleri görmeli ve onun önerilerinize sürekli kapalı oluşunu daha gerekçi nedenlere bağlamalısınız.

Yarım bırakılmış, ertelenmiş çözümsüzlükler sizin tarzınız değil. Son zamanlardaki durgunluk, sizin dışınızda hemen herkesin konumunu etkiliyor. Siz ise vazgeçilmezliğinizi sürdürüyorsunuz.

Zengin gönlünüz, bütçeniz için temel bir tehlike. Zarar gördüğünüz, kaçınmanız gereken birtakım ilişkiler söz konusu. Bugün yine, para harcamakla harcamamak arasında kararsızlıklarınız olacak.

İkili ilişkilerdeki iletişim sorunlarında biraz kolayca vardığınız yargılar var. İnsanlara kendilerini size anlatabilme fırsatı tanımalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan ilişkilerinizdeki duyarlılığınız dikkat çekici ve bu yanınızla etkilediğiniz insanlar var. Kendinizi geliştirme anlamında bazı girişimleriniz olabilir. Bununla ilgili araştırmalar içine girebilirsiniz. Yakın bir zamanda sorun olarak karşınıza çıkabilecek bir oluşumu engelleme hazırlıklarına bugünden başlamanız gerekiyor. Buna zaman ayırmalısınız.

20 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 20 Mart saat 13:29-20 Nisan saat 00:27 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş süreci, Venüsün iki ayrı burçtaki gerileyişi ve Mars-Boğa burcu geçişiyle örtüşmesi nedeniyle, sağlıklı yaşam, uzun ömürlü ilişki, sanatsal becerilerimiz, çocuklarımız, romantizm gibi olguların hayatımızdaki yerini ciddiyetle gözden geçirmenin işaretçisidir. Evet Koç geçişleri genelde ateşli ve aktiftir. Fakat bu yıl ki geçişte Mars, uzun ömürlülük, güvenilirlik, sağlamlık ilkesini ilişkilerde merkez alarak duruma bakmamızı sağlıyor. Şöyle de diyebiliriz. Aslında arzuluyuz, bir şeyleri çabucak halletmekten yanayız. Fakat arka planda ne kadar güvende olduğumuza bakıyoruz. Venüsün iki ayrı burçta gerilemesi, kişinin zorunlu olduğu işleri,ortamındaki ilişkilerini, sağlığını, günlük hayatını bilinçli şekilde ele almasıdır. İşte bunlara dikkat edersek, sağlıklı verimli olanı, olmayandan ayırt ederek enerjimizi doğru yönde kullanmış oluruz. İş hakkımızı, sözleşmemizi,şartlarımızı ciddi şekilde ele alırız. Kararsız olmayız, kendimizi bir şeylere kaptırmayız, yeteneklerimizi geliştiririz, Saat 13:37-18:30 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Aileniz veya sevgilinizin, size anlayışlı bir şekilde yanaşması gerekir. Çünkü ani bir tepki gösterme veya tümüyle yalnız kalma ihtiyacınız yoğundur. Saat 18:30 itibariyle Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Çevremizle olan ilişkimiz ciddi tarzda olacaktır. Düşüncelerimizi, ancak bizi anlayabilecek kişilerle paylaşmak isteyeceğiz. Kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz. İç huzurumuz ve duygusal anlamdaki rahatlığımız, günün gelişmelere göre değişecektir. Saat 18:58 itibariyle, Oğlak burcunda oluşacak sondördün, düşlerinizi gerçeğe dönüştürme arzunuzu yükselticidir. İş veya eğitimle ilgili konularda başarılı olmak istersiniz. Desteğe ihtiyaç duyarsınız. Bu ister aileniz olsun ister yakın çevreniz farketmez. Yeter ki, zayıf noktanızdan sizi vurmasınlar, yaptıklarınızı takdir etsinler, boş yere üzmesinler ve sizi olduğunuz gibi kabul etsinler. Bu oluşum kimi zaman kendi kendinize â€'Ben hayatım boyunca mutlu olamayacağım, güzellikler beni bulmayacak diye düşündürebilir. Oysaki dostlarım yapılması gereken, kendinize güvenmekten asla vazgeçmemek, nabza göre şerbet vermeyi bilmek, etrafınızla iletişimde bulunmayı sürdürmektir. Unutmayalım ki, mucizeler bir adım ötemizde ve bize bakıyor olabilir. Umutsuz olmayalım. Yeni haftanın her açıdan sizleri mutlu etmesi dileğimle,

20 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gerçekçi olmayan konuşmaları yakalayacaksın. Kimse seni kandırmaya çalışmasın, kanmazsın.

20 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ilişkilerde bazı yanlış anlaşılmalar gündemde. Sevgide eksiklik oluşturan değerlerinizi şifalandırma vakti.

19 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda daha fazla mücadele gerektiren uğraşlar içinde olabilirsiniz. Yeni kaynaklar yaratmak için alternatif planlar yapabilirsiniz. Otorite olan kişilerden yardım görebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz taraflarınızı kullanabilirsiniz. Günün ikinci yarısı daha hareketli olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça çetin bir görevhayatınızda karşınıza çıkabilir. Üstleriniz size ve disiplininize çok güveniyor. Siz ise elinizden geleni yapıyorsunuz. Başarılı olacaksınız.

20 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile finansal anlamda beklediğinizi alabilir, alım satım işlerinizi başarıyla gerçekleştirebilir, para akışı konusunda rahat edebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek, kendinize olan güveninizi insanlara göstermek vehayatında yeni bağlantılar kurmak için ideal bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerde huzur ve güven duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda duygularınız sert ve biraz da olumsuz çalışabilir. Hayatı geldiği gibi yaşamak ve aşkı dolu dolu hissetmek isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda duygu arayışlarınızı dengelemelisiniz. Yoksa insanların tepkisini çekebilirsiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün dilediğiniz konular üzerinde yatırım yapabilir, çılgınca da olsa hayalinizde canlandırdığınız konular için para harcamaya girişebilirsiniz. Maddi ve manevi kaynaklarınızı insanlığa fayda ve yardımlaşma için nasıl kullanabileceğinizi tasarlayabilirsiniz. Yatırımlarınızın zihinsel tatmine götüren yolda harcanıyor olması manevi tatmin sağlamanıza neden olabilir. Önünüzdeki bir aylık süreçte odak noktanız hizmet alanınız ve sağlıkla ilgili konular olacaktır. Bu alanda Venüs ve Merkür retrolarının varlığı da daha fazla enerji gerektirecektir.

20 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aile yaşantınız ve evinizle ilgili görev ve sorumluluklarınıza odaklanmışken, sosyal hayatınızla ilgili bazı gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz. Evde vakit geçirmek ile dışarıya çıkmak ve sosyal yaşamınızla ilgilenmek arasında kararsız kalabilirsiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 27' 41"
Ay
Kova
24° 22' 04"
Merkür
Koç
17° 50' 31"
Venüs
Boğa
03° 35' 03"
Mars
Koç
01° 20' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 50"
Satürn
Balık
16° 45' 29"
Uranüs
Boğa
22° 28' 02"
Neptün
Balık
28° 58' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 36"
Lilith
Başak
23° 34' 14"
True Node
Koç
15° 20' 58"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>