Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay ın konumu, size hareket ihtiyacı ve aşkla ilgili konularda yeni kararlar getirebilir. Duygusal reaksiyonlar hakim olmamalı. Yanlış seçimlerde bulunma ve hayal kırıklıkları yaşama ihtimaliniz var.

Pratik düşünmek ve hareket etmek gereken bir günde olduğunuz söylenebilir. Çalışma gücünüzü somut hale getirmek için uğraşırken sabah saatlerinde çıkan fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Özellikle parasal konular dikkat çekiyor. Bugün ani kararlarla yapabileceğiniz harcamalarda daha özenli olmalısınız. Birikimlerinizi ve parasal konuları ilgilendiren konular ön plana gelebilir. Harcamalarınızda daha akılcı olmaya bakın.

Ortaklaşa işler yürütüyorsanız, alacağınız teklifleri dikkatle gözden geçirmeniz gerekebilir. Yeni anlaşmalar kazancınızı etkilemekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yeni bilgilenmeler yeni açılımları getirebilir. Sistemci karakteriniz, kendi dışınızdaki birtakım plansızlıklara destekler vermek durumunda kalabilir. Bu anlamda zihinsel yorgunluklar söz konusu. Bir sorunda durumu çözmeniz istenecek, ama siz kendinizi sıkışmış hissedeceksiniz. Kişileri kırmadan bu süreci atlatmanız biraz zor gibi görünüyor.

20 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 03:28 Venüs-Chiron olumlu görünümü, sizi ne zamandır kaygılandıran elinizde olmadan üzen, zayıf düşüren, bir türlü yoluna koyamadığınız ilişkinizdeki sorunları, aşk hayatınızla ilgili meseleleri, çocuk konularını öne çıkartıyor. Eğer bu yönde sıkıntılarınız varsa, bunları kulak arkası yapmak yerine çözümlemek için kararlı olmanızı sağlıyor. Saat 09:31 Ay-Neptün olumlu görünümü,hayatınız-ciddi ilişki-aşk hayatınız-çocuklarınızla alakalı konularda size güçlü bir sezgi ve yaratıcılık gücü vericidir. Saat 12:39 Ay-Jüpiter görünümü, kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmemizi sağlıyor. Her konuya hakim olmamızda ve başkaları üzerinde etkili olmamızda bu görünümün gücü bir hayli yüksek. 20 Mayıs saat:17:36 - 21 Haziran saat:01:34 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Güneş süresi, gölgeli günleriyle birlikte ay sonuna kadar etkili olacak Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için,  kimlerle ortaklaşayapıyor, yaşıyor, paylaşımda bulunuyorsanız bu kişileri dikkatlice gözden geçiriniz. Kararların gayet akıllıca ele alınması gerekiyor. Eğer bir güvensizlik söz konusu ise, eğer bir şeyler sizi kırıyor, incitiyor, kafanızı karıştırıyorsa problemin köküne inmek ve mantıklı düşünmek lazım. Uzun vadeli düşünmek lazım Hayatınıza öylesine giren bir kişiye sırlarınızı, mahremiyetinizi açmayınız.  Köklü bir ilişki için, dürüst ve güvenilir insanları tercih ediniz. Saat 20:18 Ay-Pluto görünüm etkisinde dışa güçlü görünme arzunuz yoğundur. Çekiciliğiniz size apayrı bir hava katabilir. Eğer ilişkinizde dengeler sarsılmışsa ve buna sebep karşı taraf ise, kıskançlık ve ele geçirme arzunuz daha da yoğunlaşır. Saat 22:08 Ay-Kuzey düğüm görünümü, plan ve projeler üzerinde odaklanmak ve yarınlarımız için hedeflerimizi gözden geçirmek yönünde olumludur. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey gönlünüzün istediği yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

20 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bencilce davrandığınız zaman, hatalarınızı çok çabuk anlıyor ve geriye dönmeye çekiniyorsunuz. Sizi tanıyanlar bile, bu yönünüzü hala çözemediler. Anlaşılmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Farklı olmak hoşunuza gidiyor. Duygusal ilişkilerinizde, özgürlüğünüzden vazgeçmediğiniz için, hep yarım kalmış aşklar yaşıyorsunuz.

20 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşle bağlantılı konularda belirsizlikler görüş alanınızı daraltabilir. Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda ani çıkışlar yapma veya ani kararlar alma riskiniz de yüksek. Düşüncelerinizi güvendiğiniz ve her zaman yanınızda olan kişilerle paylaşmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkileriniz konusunda hassas bir gündesiniz. Ev hayatınızdaki olaylar sizi endişeli yapabilir. Beslenme konusuna dikkat etmelisiniz. Huzur arayışı içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Çatışmalara karşı uyanık olun.

20 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bekar Akrepler bugün hayırlı işlere kalkışacaksınız. Uzun zamandır planlamış olduğunuz düğün veya nişan için hazırlıklarınız bitmek üzere.

20 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak eğlenceli, mutlu ve neşeli hissederken, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, ilişkilerinizde heyecanlı ve mutlu bir ruh hali ile keyifli paylaşımlarda bulunabilirsiniz. 14.00'dan gece yarısına dek olan dönemde aşk hayatınızda romantik bir zaman dilimi sözkonusu iken, buluşma ve görüşmelerde yer alabilir, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz.

20 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kredi, faiz, vergi, ortaklaşa gelirler ve başkalarının paraları alanlarında kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Hayatınızı değiştirecek bir insanın deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

20 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın sabah saatleri yaşanan boşluk etkisinde kendinize dönük, belki de uyku arzusunda olabilirsiniz.Ancak öğleden sonra oldukça sezgisel ve bir o kadar da içsel dürtülerinize göre hareket edebileceğiniz saatlere giriyorsunuz. Sevdiklerinize karşı kıskanç, fazla sahiplenici tavırlar sergilememeye özen göstermelisiniz. Fevri davranışlara dikkat etmelisiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 08:30‘da Akrep burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin keskin, çevrenize karşı algınızın yüksek olduğu birkaç gün olacak. Duygusal krizleri veya hayatınızda stres kaynağı olan durumları başarıyla stratejik bir biçimde yönetmek elinizdedir. Ay Akrep burcunda; konular genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan konularla ilgili esrarengiz ve bilinmeyenin araştırıldığı sohbetlere yönelebilirsiniz.Ay Akrep zamanlarında para paylaşımı, mali konular, kredi veya borç konuları öne çıkar. İç dünyanızın derinliklerine inme, bilinçaltı psikolojik konular, korkular ve tabularla uğraşmak mümkündür. Sırları veya saklanan bir şeyi açığa çıkarma, karşınızdakinden kuşku duymak olasıdır. Dolayısıyla güven hissetmek, güvende olmak önemli olur.

20 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

20 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 03' 30" R
Ay
Terazi
13° 24' 48"
Merkür
Boğa
05° 05' 33"
Venüs
Boğa
24° 43' 24"
Mars
Koç
14° 29' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 27"
Satürn
Balık
18° 03' 17"
Uranüs
Boğa
23° 27' 43"
Neptün
Balık
29° 25' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 19"
Chiron
Koç
21° 41' 08"
Lilith
Başak
25° 28' 29"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>