Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün genel bir rahatlama hissedeceksiniz. İlginizi çekecek yeni insanlarla tanışabilir yeni konularla ilgilenebilirsiniz. Çevrenizdeki olaylara çok fazla dikkat etmeyeceksiniz ve bazı ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz.

İşyerinizde beklenmedik olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ani gelişmeler duygusal gerilime girmenize neden olabilir. Sakinlikle öfke arasında gel gitler yaşayabilirsiniz. Bugün herhangikonusunda yeni kararlar almamalısınız.

Parasal konularda bugün dikkatsiz davranabilirisiniz ve bu durum size bir huzursuzluk verebilir ve özgüveninizin kaybolmasına sebep olabilir.

Olaylar karşısında fazlaca etkilenmeye yatkınsınız ve olaylara duygusal tepkiler verebilirsiniz. Sağlıklı kararlar almakta zorlanabilir ve konuları yavaş düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi güçlü hissedeceğiniz bugün , normalde zorlukla halledebildiğiniz işlerinizi rahatlıkla yerine getirebileceksiniz. Bugün normalden fazla olan enerjinizi dikkatli kullanmalı ve kendinizi fazla yormamalısınız. Aksi takdirde sağlık sorununuz nüksedebilir. Akşam saatlerini dinlenerek geçirmenizde fayda var.

21 Ağustos 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 12:10 Ay-Mars görünümü, parasal yönde halledilmesi gereken işler kafanıza takılabilir. Bunları aceleye getirmeden, üzerinde iyice düşünerek ölçüp tartınız. Böylece doğru bir yol izlemiş olursunuz. Saat 14:44 Ay-Satürn görünümü, işlerinizi iyi kontrol ederek başarılı bir şekilde yerine getirmenizi ve bu sayede maddi açıdan rahatlamanız mümkün olur. Eğersorunlarınız varsa bunların düzelmesi mümkün değilse, uzun zamandır devam ediyor, sizi yoruyorsa, yeni birbulmadan işten ayrılmayınız. Eğer yeni bir işe başlamışsanız, ortamdaki kişilerle belli mesafe ve ılımlılık çerçevesinde ilişkilerinizi sürdürünüz. İş ve finansal konuları gergin tepkilerde bulunarak çözemeyiz.  Yarım kalan işlerinize, projelerinize ağırlık veriniz. Bu anlamda ruhsal ve bedensel sağlığınıza önem veriniz. Saat 23:43 Ay-Pluto görünümü,konularında ve çevrenizle olan ilişkinizde mutlaka ılımlı hareket etmek gerektiğini işaret ediyor. İş girişimlerinde şartlara, alacağınız ücrete, nasıl bir konumda olacağınıza en başından dikkat ediniz. Mutlu, huzurlu, keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

21 Ağustos 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel ilişkilerinizde başarınızla övünebilirsiniz fakat, güçlü enerjinizi mesleki anlamda kullanamıyorsunuz.. Size gelecek tekliflerin duygusal yönlerinden çok, yaratıcılık bölümüyle ilgilenseniz, başarınız daha da artacaktır. Kişisel çabalarınızın boşa gitmesini istemiyorsanız, fanatik düşünce içinde olanlara da fırsat vermemelisiniz.

21 Ağustos 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişimi başlatan taraf olmayın, ama kaçınılmaz olandan kaçmaya çalışmanızda çok kolay olmayacaktır. Bu hafta sonu, yaratıcılığınız yüksek. Sevgi temalı ilişkilerinizi besleyebileceğiniz heyecan verici planlar yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün içerinde empati yapmaya özen gösterelim. Kelimelerimizi dikkatli kullanmamamız birbirimizi kırmamıza veya yanlış anlamamıza neden olabilir. Dikkatli konuşmamız ise, ilişkilerde hassas noktaların ortaya çıkmasını sağlayabilir. Öğle sonrası saatlerde, aşırılıklara ve abartmaya meyilliyiz. Aşırı hız, fazla konuşma, kibir, aşırı yeme içme, kontrolsüz harcama, fazla hareket etme v.b her şeyin fazlasından kaçınalım. Altından kalkamayacağımız sözler verebiliriz, dikkat etmeli. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Ağustos 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bir uğraş üzerine yoğunlaşmak ve çaba sarfetmek gerekebilir. Biraz gayretle günlük işlerinizi de toparlayabilirsiniz.

21 Ağustos 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizden geldiği gibi davranıyorsunuz. Bu yüzden de bazı insanlar size farklı ya da sahte gelebiliyor. İnsanlarla fazla içiçe bulunmamayı tercih ediyorsunuz.

21 Ağustos 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınızla iletişiminiz ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde belirsizlikler, yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, aşk hayatınızda size verilen sözlere hemen inanmak yerine bir süre karşınızdaki insanlara zaman vermek ve bu sözleri yerine getirip getirmediğini gözlemlemek faydalı olacaktır. Sanat sahne işleri yapanlar için maksimum derecede faydalı bir zamanda bulunuyorsunuz.

21 Ağustos 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir ertelemekte olduğunuz ama artık halledilme zamanı gelmiş olan işlerinizle uğraşabileceğiniz bir gün olacak. Öte yandan, yaptığınız ani karar değişiklikleri kendiniz için planladığınız programın ilerlemesini zorlaştırabilir.

21 Ağustos 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Vücutta baş, kalça ve bacaklara dikkat etmelisiniz. Koç burcu enerjisi biraz hoyrattır ve aşırı hareketten kas tutulmaları ve lif kopmaları riski taşıyabilirsiniz.Gündelik işlerinizde ve hizmet alanınızda insan ilişkilerinin ağırlığını hissedebilirsiniz. Aceleci ve zorlama davranışlar nedeniyle sorunlar yaşamanız mümkündür. Sabırlı ve sakin davranışlar sergilemelisiniz. Akşama doğru beklenmedik baş ağrılarıyla karşılaşabilirsiniz. Kendinize sıra dışı bir evcil hayvan alma isteğinde bulunabilirsiniz. Kadınlarlageliştirme şansına sahipsiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları Koç Burcu

21 Ağustos 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

21 Ağustos 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 56" R
Ay
Balık
09° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 35"
Venüs
Boğa
04° 54' 05"
Mars
Koç
02° 09' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 51"
Satürn
Balık
16° 50' 57"
Uranüs
Boğa
22° 31' 43"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 10"
Lilith
Başak
23° 41' 20"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>