Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkilerinizde çok duygusal ve kararsız bir tutum izlemeniz muhtemel. Bugün eşinizin fikirlerinden kolaylıkla etkilenebilirsiniz. Kıskançlık konusunda temkinli olmanız gerektiği dikkat çekiyor.

Sezgilerinizin çok güçlü olabileceği ve içe dönük olmaktan hoşlanacağınız bir gün. Hayallerinizi düş gücünüzden yararlanarak gerçekleştirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlerde kendinizi ortaya koyabilir ve başarı elde edebilirsiniz.

Yaptığınız yatırımlar ve ortaklıklardan pek hoşnut olmayabilirsiniz. Özellikle borç alacak ilişkilerinde ya da kredi kullanıyorsanız daha temkin olun. İkili ilişkilerinize ve ortaklıklarınıza daha fazla önem vermelisiniz.

Maddi durumunuzdaki değişikliklere hazır olmalısınız. Ortağınızın ya da eşinizin parasal durumunda sürpriz değişikliklere karşı tepki gösterebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça rahat geçebilecek bir gün. Geniş düşünmeli ve şimdiye kadar bir engel gibi görünen şeyleri aşabilmelisiniz. Yabancı ortamlar gündeme gelebilir. Düşüncelerinizde olumlu değişimler gözlenebilir. Bugün sevdiklerinizin ve ailenizin üstüne fazlasıyla düşmeniz mümkün. Zaman zaman çatışmalar yaşayabilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda esnek olmaya çalışmalısınız.

21 Haziran 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Güneş geçişinde güven olgusu ön planda olacak.  Geçmişten bu yana yaşanılanları, size kattığı değerleri, tecrübelerinizi, inandıklarınızı, sahip olduklarınızı tümüyle kıymetli bulursunuz. Acı tecrübeler, ailevi veya özel anlamda yaşanmış olabilir. Bunların size kattığı değerlerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha fark edebilirsiniz. Yaşadığınız ülke, hedefleriniz,  amacınız, yarınlarınızın garanti altına alınması bu bir aylık süreçte ön plandadır. Mesleki konular üzerinde durulacak bu dönemde, kimileri farklı bir yere taşınabilir, bir müddetliğine gidebilir, ekmeğini kazanabilir. Master yapmak,  yüksek okul tercihinde bulunmak gibi konular gündeme gelebilir. Uzaklarda bulunan akrabalar ziyaret edilir, eski dostlarla bağlantıya geçilir. Tatile çıkılabilir. Saat 13:41 Ay-Neptün olumlu görünümü, iç sesinizi dinlemenizi, rahatlatıcı olana yönelmenizde yarar var. Bu enerji,  aşk hayatınızla ilgili konularda mantıklı düşünmeyi sağladığı gibi diğer yanıyla aşka kapımızı aralık tutmamız anlamına da gelir. Mistik konular ilginizi çekebilir, duygularınızı yazıya dökebilirsiniz ayrıca tasarım çalışmalarında bulunabilirsiniz. Saat 20:59 Ay-Jüpiter görünümü, sorumluluklarımızı hafife almadan, işlerimizi düzgün bir şekilde yerli yerine koyabiliriz. Bu saatlerde gücümüz yükseliyor. El attığımız işler kendiliğinden yoluna girebilir. Dostlarımızdan destek göreceğiz. Saat 22:00 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hedefimize varmamızı sağlayacak bilgiyi, gelişmeleri, işleri dikkatli bir şekilde ele almamızı sağlıyor.  Titiz gözlemde bulunacağız. Kendimize ve yeteneklerimize güveneceğiz. Saat 22:16 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, bazı meseleler umduğumuz gibi gitmiyor diye karamsarlığa kapılmayınız. Kendine güvenli bir insan yaşanabilecek her türlü durumda belli esneklik içinde gelişmeleri ele alabilir. İçtenlikle merhaba diyen, acımızı paylaşan, mutluluğumuza sevinen insanlara selam olsun. Sevmenin değerini bilen insanlarla bir arada yaşamamız dileğimle,

21 Haziran 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel faktörleri kendi lehinize kullanacağınız bir gün. Farklı fikirlerden yola çıkarak, kendi düşüncelerinizin sağlamasını yapacaksınız. Finans konularıyla ilgili yeni, bir motivasyon kaynağı arıyorsunuz. Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var ve olayları kendi çabanızla yönlendirmek istiyor, idealleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorsunuz.

21 Haziran 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizinle aynı hedefleri paylaşan kişilerle iletişim kurabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmeli ve sunabileceklerinizi en iyi şekilde sunmalısınız. Etkili konumdaki kişileri planlarınıza dahil olmaya ikna edebilirsiniz. Aşk hayatınız olumlu ve bazı sözler vermeye açık. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayallere dalmak, hayallerin peşinden gitmeye çalışırken gerçekçilikten tamamen uzaklaşmak riski söz konusu bugünlerde. Oysa, daha mantıklı düşünebilir, ayağı yere basan hayaller kurabilirsek gerçekleştirme şansımızda olacaktır. Dolayısıyla, tutamayacağımız sözler verirken pratik düşünmeye ve gerçekçi olmaya gayret edelim. Aşk hayatı ve ekonomik başlıklı konularda stresli hava bugün de devam edebilir. Yapmamız gereken şeyler, görev ve sorumluluklarımız var. Engellerle karşılaşmış gibi hissedebiliriz, ama bunlar gerçek engel mi yoksa hayallere daldığımız için gerçeklerle mi yüzleşiyoruz ayırd etmeye çalışalım. Yanlış anlamalara, yanlış yönlendiren kişilere ve karışıklıklara özellikle dikkat edelim! Öğle ve akşam saatlerinde manevi açıdan güçlüyüz fikir alışverişlerimiz olabilir ya da ruhsal çalışmalar yapabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Haziran 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündeminiz olabilir. Karşınızdaki kişiye daha çok güvenmek isteyebilirsiniz. Duygusal konularda kırılgan davranabilirsiniz. Akışta kalmak sizin için daha önemli olabilir. Akşam saatlerinde sanatsal konular ön plana çıkabilir.

21 Haziran 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatlı heyecanlara kapılmanız çok doğal. Uzun zamandır beklediğiniz haberi bugün alacaksınız çünkü. Mutluluğunuzu saklamayın. Eğitimile ilgisi olanlar başarı çok yakın.

21 Haziran 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınızla iletişiminiz ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde belirsizlikler, yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, aşk hayatınızda size verilen sözlere hemen inanmak yerine bir süre karşınızdaki insanlara zaman vermek ve bu sözleri yerine getirip getirmediğini gözlemlemek faydalı olacaktır. Sanat sahne işleri yapanlar için maksimum derecede faydalı bir zamanda bulunuyorsunuz.

21 Haziran 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, hukuk, ticaret ve medya kendinizi geliştireceğiniz alanlar. 1 ay boyunca kimliğinizi bu alanlarda ortaya koyacaksınız. İstediğiniz bir kurs devreye girebilir.

21 Haziran 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Medya, reklam ve tanıtım konularda yeni bir çalışma yapmak ve fikirlerinizi geliştirmek adına kendinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.Bugün bir çalışan olarak yöneticilerinizi memnun etmekte zorlanabilirsiniz. Empati duymaktan uzak, salt akılcı ve hesapçı bir tutumla kişileri kendi şekillendirdiğiniz üzere baskı altına almaya eğilimli olabilirsiniz. Güneş bugünden itibaren bir ay süreyle seyahat alanınıza giriyor. Bu demek oluyor ki bilhassa su ve deniz kenarlarına yapılacak uzak yolculuklar odak noktanızı ve kararlarınızı belirleyecektir.

21 Haziran 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

21 Haziran 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 60" R
Ay
Balık
06° 26' 10"
Merkür
Koç
18° 18' 43"
Venüs
Boğa
04° 37' 40"
Mars
Koç
01° 59' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 44"
Satürn
Balık
16° 49' 49"
Uranüs
Boğa
22° 30' 57"
Neptün
Balık
28° 59' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 26"
Lilith
Başak
23° 39' 52"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>