Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gündelik sorunların etkileyemeyeceği bir aşk istiyorsunuz. O ise yaşadığı iyi, kötü ilişkinize taşımaktan hoşlanıyor. Bu uyumsuzluk sizi şimdilik fazla rahatsız etmiyor ama bir süre sonra sıkılabilirsiniz.

Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz. Başkalarına yapılan haksızlığa müdahale etmekten kaçınmıyorsunuz. Bugün yine böyle bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Küçük paralarla oynadığınız şans oyunları büyük hayaller kurmanıza neden oluyor. Bunu kendi kendinize bir oyun haline getirdiniz. Hayallerinizin sonu gelmiyor.

Sizden haber bekleyen bir arkadaşınızı aramalısınız. Sizinle paylaşmak istediği çok özel gelişmeler yaşıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu yaşadığınız bir olayın etkisini hala üzerinizden atamadınız. Tanık olduğunuz çarpıcı bir durum, kendi yaşadığınız, çok zaman da beğenmediğiniz yaşamınızın değerini anlamanıza neden oldu. Sizi büyük bir sevinç bekliyor. Bu kadar çok sevinmenizde hayat felsefenizdeki değişikliğin de etkisi olabilir. Akşam bir ziyaretçiniz olabilir.

22 Kasım 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 02:15 Ay-Mars karşıtlık etkisi altında Pazar gününe merhaba diyoruz. Pek istemediğimiz halde bir şeyleri dengelemek, tarafsız bir bakış açısıyla ele almak zorunda kalıyoruz. Bu durum sabah saatlerinde canımızı sıkabilir, bizi gerginleştirebilir. Gönlümüz dilediğince günü geçirmekten yanadır. Ancak ilişkimiz veyahayatımızla ilgili meseleler kafamıza takılıdır. Pazar günü de olsa rahat yok diye düşünürüz. Saat 04:00 Ay-Satürn görünümü, aktif ve özgür biçimde hareket etmemize engel olan koşulları, maddi durumumuzu,veya eğitimle ilgili konuları, yaşadığımız ortamı gözden geçirmemiz yönünde önem taşıyor. Saat 16:00 Ay-Pluto arasındaki enerji alış verişi, baskın tarzda hareket etmenize neden olur. Ancak koşullar gereği tabii ki dikkatli olmakta yarar vardır. Güçlü olmak, gücünüzü kanıtlamak ve kabul ettirmekten bir hayli hoşlanabilirsiniz. 22 Kasım saat:17:25 - 22 Aralık saat:06:48 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, parasal konularda iyice düşünmemiz ve bütçemizi aşan masraflara dikkat etmemiz gerektiğini işaret ediyor. Harcama meyli genel olarak yükselir. Kazancımız yerindeyse, bol keseden harcarız tabii ki. Ancak ya, sıkıntımız varsa ne olacak? İşte böyle hallerde kredi kartlarına yüklenmek, har vurup harman savurmak tabii ki yanlıştır. Hayatın güzelliklerini yaşamak istediğimiz için, bize mutluluk veren her şeyin peşinden koşarız da, aklımızın ucundan geçmez, sonrası ne olacak. Satürn-Yay burcunda ilerlediğini unutmayalım. Bu nedenle mecburen hesabımızı bilmekte yarar var. Saat 18:57 Ay-Venüs karşıtlığı, çalışma ortamındaki şartlar, birlikteyaptığımız insanlarla olan ilişkimiz, bir işi öğrenmek, o işte ustalaşmak yönünde, önemini vurguluyor. Hem çok hırslıyız hem isteklerimizi elde etmekten yanayız. Ancak toleranslı davranmayı, sabırlı olmayı da bilmeliyiz. Yere, şartlara, kişilere, duruma göre hareket etmeyi bilmekte yarar var. Saat 21:16 - 23 Kasım saat 18:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Dinlenmenizi, sizi sinirlendirecek konuşmalardan, tartışmalardan kaçınmanızı tavsiye ediyorum. Bu türden davranan kişilere karşı dikkatli olunuz. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

22 Kasım 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal enerjinizi doğru kullanacağınız özel günlerden biri. Çevrenizdeki hiçbir olaya duyarsız kalamayacağınız bir gün. Partnerinizin romantik yaklaşımlarından oldukça etkileneceksiniz. Ailenizin de katılacağı özel toplantılara katılabilirsiniz. Bugün, sizi mutlu edecek her türlü aktiviteye hazırsınız.

22 Kasım 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler bazı olaylarda sadece kendi çıkarlarınızı düşündüğünüz ya da bazı yollardan gitmekte ısrarcı olmanızın nedeninin kendi iyiliğinizi düşünmeniz olduğu konusunda iddialı çıkışlar yapabilirler. Bu durumda tamamen kendi başınıza ilerleme kararı alma ihtimaliniz yükselebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilişkilerimiz açısından flu ve iniş çıkışlı bir atmosfer söz konusu olabilir. Aşk hayatımızda canlandırıcı etkiler var, cinsel çekim ve karşılıklı etkileşimler artıyor, ama kıskançlık, öfke ve intikam duyguları ikili ilişkilerde dosttan çok düşmanmış izlenimi veren davranışlara neden olabilir. Olaylara tarafsız ve mantıklı bakmakta zorlanabiliriz. Özellikle maddi başlıklı konuları ya da aşk hayatımızı ilgilendiren başlıklarda güç mücadelelerine dikkat etmeliyiz. Akşamüzeri saatlerden itibaren, enerji daha rahat akıyor, bilgi trafiği ve açıklamalar için zemin hazırlıyor, ama gece civarı saatler tekrar gergin etkileri, ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları ve tartışmaları gündeme getirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Kasım 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün yapılması gereken çok şey olabilir. İyi bir plan yaparak çalışkanlığınızı ortaya koyun.

22 Kasım 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Silah... Günlük hayatınızda bugüne dek sürdürdüğünüz özel yaşantınıza son noktayı koymak istiyor gibisiniz. Kendinizi güçlü ve kimsenin baş edemediği gibi hissedin.

22 Kasım 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz kalabalık ve sosyal ortamlar aracılığı ile size maddi manevi fırsatlar sunan teklifler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizin gerçekleşebileceği bugün, kuracağınız bağlantılar her zamankinden daha güçlü ve içinde belirli bir fırsat saklıyor olacak.

22 Kasım 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para konuları sizin için önemli olacak. Girişimlerde bulunduğunuz işlerin meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Bu durum sizi çok mutlu edecek ve rahatlatacak. Gayrimenkulle ilgili işler, ticaret ve muhasebeye dayalı konular gündeminizde olabilir.

22 Kasım 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı kişiler sizin sadece kendi çıkarlarınızı ve iyiliğinizi düşündüğünüzü ve bu sebeple belli konularda ısrarcı olduğunuzu iddia ederek sert çıkışlarda bulunabilirler. Bu durumda tamamen kendi başınıza ilerleme kararı alma ihtimaliniz yükselebilir.

22 Kasım 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

22 Kasım 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 48' 60" R
Ay
Koç
29° 40' 28" R
Merkür
Koç
20° 51' 27"
Venüs
Boğa
09° 07' 05"
Mars
Koç
04° 47' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 04"
Satürn
Balık
17° 07' 56"
Uranüs
Boğa
22° 43' 34"
Neptün
Balık
29° 05' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 29"
Lilith
Başak
24° 04' 07"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>