Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gördüğünüz esneklik ve anlayış zor bulunur ölçülerde. Size bu ilişkide, daha verici olmak ve ona daha fazla zaman ayırmak düşüyor. Aşk ilişkinizdeki mutluluğunuz sizi yeniliyor.

Geleceğiniz parlak görünüyor. Birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için zorlayabiliyorsunuz. İyi bağlantılarınız var. Onlarla ilişkilerinizde iyi ve zamanındaçıkartıyorsunuz.

Kendinizi çok sıkmanız gerekmiyor. Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var. Sizi bugünlerde iyice geren ödemelerinizde size oldukça yardımı olacak, rahatlayacaksınız.

Vefa, minnet ve saygı size oldukça yakışan duygular. Aile büyüklerinizle ilişkilerinizi şu günlerde her zamankinden çok ön planda tutmanız büyük mutluluklara neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başladığınız birkısa vadede çözüm gerektiriyor. Bu konuda hareketsiz kalmanız, sizeyaşamınız dışında da prestij kaybettirebilir. Özel hayatınızda bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu olaylar gerçek dostlarınızı anlamanızda size yardımcı olacak. Bugün yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bir komşuluk ilişkinizde bazı üzüntüler yaşayacaksınız.

22 Temmuz 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Salı günümüz,  Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde başlayacak. Kafanızın içinde sizi rahatsız eden konular varsa, bu enerji altında iki şekilde tepki gösterebilirsiniz. Ya tümüyle mantıklı ve olumlu şekilde düşünüp elinizden geleni yaparak olayları çözüme kavuşturursunuz veya endişeli, kuruntulu hatta kimi zaman oldukça bencil bir şekilde hareket ederek hem etrafınızdaki kişileri hem de kendinizi tedirgin edebilirsiniz. Peki sorunlar karşısında en doğru hareket ne olmalıdır. Öncelikle tarafsız olmaya gayret göstermeli, gerçekçi bir şekilde olan biteni ele alarak derinlemesine düşünmeye çalışılmalıdır.Saat 09:18 Ay-Neptün zorlu görünümü uzun vadeli bir ilişkinin kurulmasının önüne geçiyor. İlişkisi sorunlu olanların düzenlemelerde bulunmalarında güçlük yaşamalarına neden oluyor. Genelde böyle bir görünüm altında insan gerçekçi bir şekilde düşünemiyor. Bu saatte  elden geldiğince yeni bir karar vermeyelim. İnsanlara, sözlere, durumlara iyice göz gezdirelim. Saat 09:49 Merkür-Pluto karşıtlığı, her türlü fikir alışverişinde hassas düşünmenize yol açsa da, aslında neyin eğri neyin doğru olduğunu artık gayet iyi bilirsiniz. Geçmiş tecrübelerinizden bir hayli ders aldıysanız, gücünüzü azaltan boş yere zaman aldıran hiçbir şeye izin vermezsiniz. Ancak hala duygusal olarak hassas bir dönemden geçiyorsanız, verdiğiniz kararlarla çelişmeniz mümkündür. Aslında burada kişi, kendine şöyle bir dışarıdan bakmalıdır. Analiz ederek durumunu sorgulamalıdır. Bir meselenin en derinlerine inerek aslı astarı var mı diye bakmalıdır. Böyle yaptığında çözemediği problemlerin ortasında kendini çaresiz hissetmez.Birbirimizin sesine kulak verelim, birbirimizi dinleyelim ve sevgiyle sarmaş dolaş olalım. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

22 Temmuz 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde baskıcı tavırlar sergileyerek, bazı dostlarınızdan tepki alabilirsiniz. Erkek kardeşlerinizle ilgili duygusal bağlarınız gündeme gelecektir. Yaşlı akrabalarla gençler arasında gelişecek fikir ayrılıkları, aile içi sorunlara neden olmasını istemiyorsanız, ortak bir payda oluşturmalı ve olaylara esnek bir bakış açısı getirmelisiniz.

22 Temmuz 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alışverişler esnasında veya genel olarak bugünkü ilişki ve işlerinizde ılımlı olmaya ve işlemleri basit tutmaya çalışın. Birkaç güne kadar sizi daha fazla memnun edecek seçenekleriniz olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Ani ve beklenmedik olayları ya da harika sürprizleri gündemimize taşıyan heyecan verici gezegen Uranüs yarın itibariyle 5 aylık geri hareketine başlıyor. Bu durum hepimizi kendi burcumuza ve doğum anımıza göre çıkartılmış bireysel yıldız haritalarımıza göre farklı alanlarda etkiliyor. Bu durumdan bugün burç başlıkları altında zaten bahsediyorum. Hayatımızda yolunda gitmeyen olayları gözden geçirme ve yeniden değerlendirme fırsatı bulabileceğimiz bir dönem olabilir bu süreç. Ancak, bu süreçte yaşanabilecek ani değişikliklerin olumsuz değil olumlu tarafına odaklanmak yaşam prensibi olarak hepimize çok iyi gelecektir. Örneğin ben yeni bir ülkeye taşınmak zorunda kalsam, arkada bıraktıklarıma üzülmek yerine, beni bekleyen yeni yerleri ve kişileri hayal edip heyecan duyarım. Şikayet veya üzüntü duymak, evrensel planda boşa pedal çevirmek anlamına geliyor. Hayat, başımıza gelen şeylere ne kadar yaratıcı yaklaşabileceğimizi test ediyor çoğu zaman. Geç oldu, ama ben bunu anladım bu yaşta ve hayatım çok kolaylaştı. Umarım sizde de işe yarar, hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşe dair finansal konularda ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak paniğe kapılmak yerine oldukça sağduyulu davranacaksınız. Çalışma arkadaşlarınız pratikliğinizden etkilenebilir. Banka hesapları ve bütçe hesaplarınızı gözden geçirmeniz yerinde olabilir. Genişleme yönündeki fırsatları değerlendirmeden önce iyi analiz etmeye bakın.

22 Temmuz 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi önemsemeyen insanları artık hayatınızdan çıkarma zamanı geldi. Sizin için sadece vakit kaybılar bunu anlayın artık. Maneviyata yönelmeniz huzur verecek.

22 Temmuz 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

22 Temmuz 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 10' 34" R
Ay
Terazi
02° 31' 36"
Merkür
Boğa
03° 49' 29"
Venüs
Boğa
23° 35' 45"
Mars
Koç
13° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 42"
Uranüs
Boğa
23° 24' 32"
Neptün
Balık
29° 23' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 25"
Lilith
Başak
25° 22' 23"
True Node
Koç
14° 56' 06"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>