Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın, her şeye rağmen yaşanılası bir duygu olup olmadığı konusunda bir zihin karmaşası yaşıyorsunuz. Yüreğinizde kabaran yeni duyguların gelişimini biraz da endişeyle izliyor gibisiniz.

Yakında kendiliğinden açılacak bir fırsat kapınız olacak. Destek aldığınız insanları yanıltabilme kaygınızı, bir kabus gibi yaşıyorsunuz. Bu baskılanma bazı fırsatları kaçırmanıza neden olabiliyor.

Birçok masrafı kapattığınızı düşünürken, biraz iyimser baktığınız belli oluyor. Ani kararlar vermemelisiniz. Bu sizi maddi zararlara uğratabilir. Şu günler, para kaybı için hiç de uygun görünmüyor.

Duygusal konularda daha net, kararlı olmalısınız. Ufukta görünen mutlu günler size yalnızca bir adım uzaklıkta.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ya da benzeri ilişkilerde mutlu ve şaşırtıcı gelişmeler söz konusu. Bu konuda geliştirdiğiniz iyimserliği etkilerini, bu ilişkilerde hissedeceksiniz. Kendinizi ifade etmekte güçlükler yaşadığınız bazı konular var. Umutsuzluğa girmeniz gerekmiyor. Birçoğunun acillik gerektirmediğini, daha anlaşılır ifadeler için yeterince zamanınız olduğunu göreceksiniz.

22 Temmuz 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 01:54 Ay-Uranüs görünüm etkisinde, istediğimiz gibi hareket etmek, özgür karar vermekten yana olacağız. Saat 04:56-11:35 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Bu zaman süresince mevcut düzene  ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Kişiyi ikilemde bırakan bu etki, kimi zaman yalnızlık kimi zamansa tam tersine çoğullaşmak ihtiyacı duymanıza neden olabilir. Size göre bu dünyada, doğrularla-yanlışlar arasında sanki pek ayrım yok gibidir. Ne kadar  iyi bir insan olsanız da, eğer karşınızdaki kişinin kendiyle sorunu varsa, sizi yine yanlış anlaması mümkün gibidir. Kimi anlarda kendinize,  ne kadar mutlu olduğunuzu ve nelere ihtiyacınız olduğunu sorabilirsiniz.  Gelecek ve geçmiş arasında kalmaya neden olan bu etki altında her şeyi mantıklı bir şekilde ele almak en doğrusudur. Saat 11:35 Ay-Balık burcunun hoş etkileri altında,  sevgi, şefkat ve ruhsallığın ön plana gelmesi  açısından gayet etkilidir. Sizin gibi tutku yönü güçlü, cinselliği yüksek ve dönüşümde bulunma kabiliyeti ile donatılmış kişiler aşk son derece önemlidir. Balık burcunda ilerleyecek Ay, her zaman olduğu gibi, bizi bir anne şefkatiyle sarıp sarmalar. 22 Temmuz- 22 Ağustos tarihleri arasında Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu süreci genel olarak ele alırsak, gerek toplum içinde ve gereksehayatımızda kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmek son derece önemlidir. Eğer amacımız sesimizi duyurmaksa, o zaman sorumluluk almaya, bunları başarılı bir şekilde yerine getirmeye çalışmalıyız. Tabii ki dış dünya bazen kurtlar sofrası gibidir. Eğer siz zayıf davranırsanız veya aşırı gururlu tepkilerde bulunursanız ilerlemek kolay olmaz. Burada en önemli husus ne istediğinizi bilmek ve karşınıza çıkabilecek zorluklardan yılmamaktır. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

22 Temmuz 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Her olayın arkasındaki farklı nedeni araştırırken, sevdiğiniz kişiyle çatışabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

22 Temmuz 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde veyayerinizde yaşanan sorunları çözebilmek için risk almaktan kaçınmanızda fayda var. İnatçılık veya ısrar nedeniyle olumlu veya önemli anlaşmaları bozma ihtimaliniz olabilir. Uzlaşmacı olmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı konularda daha başarılı olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek istediğiniz konulara yönelebilirsiniz. Harcamalar konusunda dikkatli olmanızda fayda var. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Geçmişte kaldığını düşündüğünüz konuları tekrar hareketlendirebilirsiniz. Finansal konularda riskli girişimlerden kaçınmalısınız.

22 Temmuz 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Adalet ve merhamet duygularınız yoğun. Bazen bencil olmaya çalışsanız da haksızlık size göre değil. İster istemez olaylara dahil oluyor ve sorunları çözüyorsunuz.

22 Temmuz 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla olan diyaloglarınızda geçici problemler ve mesafeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde daha keyifli ve başarılı diyaloglar kurabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

22 Temmuz 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi kariyerinizde ortaya koyaca- ğınız bir döneme giriyorsunuz. Görüş- meleriniz artmaya başlıyor. Toplumsal konular ön planda olacak. Çok çalışacak ve göz önünde bulunacaksınız.

21 TEMMUZ 2016 AKREP BURCU YORUMU

22 Temmuz 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle eve tıkılmak bugün sizi sıkabilir. Dolayısıyla onları da kırıp incitmeden özgürleşmenin yollarını aramaya çalışmalısınız. Teknolojik ve çağın ilerisindeki muhabbetlere açıksınız.Bugün mümkünse geçmişten ve eski adetlerden biraz kopmalı, geleceğinizle ve kendinizi konumlandırdığınız ileri bir tarihle ilgili zihin çalışması yapabilirsiniz. Toplumsal çalışmalar ve kolektif kazanım getirebilecek tüm işler için uygun bir zamandasınız. Kariyerinize odaklanacağınız bir aylık sürece giriyorsunuz. Bu süreçte sahne sizin ve iyi değerlendirin.

22 Temmuz 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

22 Temmuz 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 35' 11" R
Ay
Balık
10° 55' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 51"
Venüs
Boğa
05° 00' 46"
Mars
Koç
02° 14' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 07"
Satürn
Balık
16° 51' 25"
Uranüs
Boğa
22° 32' 02"
Neptün
Balık
29° 00' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 28"
Lilith
Başak
23° 41' 56"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>