Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız sürprizlere açık. Yanlış anlamalar karşısındaki tutuculuğunuz önümüzdeki günlerde size bazı bedeller ödetebilir. Gelecek günlerin niteliği tamamen sizin elinizde görünüyor.

Randevularınız konusunda eleştiriler alabilirsiniz. İletişim sıkıntısı yaşadığınız ilişkilerde yeni yöntemlere yöneleceksiniz. Son zamanlardaki kararsızlığınızı atmaya çalışacaksınız.

Bugünlerde para konularına daha ciddi bakmanızda yarar var. Sorumluluklarınızı geciktirmeniz, onları kısa bir sürede altından kalkamayacağınız bir hale getirebilir.

Bugünlerde daha yetişkin kişilerin öğütleri size yarar getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü sorunlu bir evlilik içinde olan Akrep'leri zorlayacak tartışmalarla karşılaşabilecekleri yönünde uyarıyor. Kimsenin sizi üzmesine yıpratmasına izin vermeyin. Bitmiş bir ilişkiyi yüreğinizi daha fazla kanatarak götürmeye çalışmanız sizden başka kimseyi üzmeyecektir. Bilmelisiniz ki bitmiş bir şey sizi sadece tüketir. İş hayatınızda ise arkadaşlarınız aracılığı ile yaşayacağınız heyecen verici gelişmelerle moral bulabilir. Kendinizi çok daha iyi bir şekilde ortaya koyabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bekar akrepler aşk hayatınızda cesur davranırsanız, kazanan siz olacaksınız.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 23 Temmuz-23 Ağustos Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Merkür-Aslan geçişleri başlayacak.  Gerek toplum içinde ve gereksehayatımızda kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmek son derece önemlidir. Eğer amacımız sesimizi duyurmaksa, o zaman sorumluluk almaya, bunları başarılı bir şekilde yerine getirmeye çalışmalıyız. Bu geçişte en önemli husus ne istediğinizi bilmek ve karşınıza çıkabilecek zorluklardan yılmamaktır. İş hayatınızdaki ifade gücünüz ve zekanız bir hayli önem taşır. İnsanların ilgisini çekebilmek için sözleriniz, fikirleriniz etkileyici olmalıdır. Yetenek ve becerilerinizi sergilemek, göstermek adına bir hazırlık dönemi olarak da görebiliriz bu geçişleri. Çünkü Venüsün iki ayrı burçtaki gerileme hareketi hemhayatında hem de hedefleriniz anlamında tekrar bir gözden geçirme süreci olarak önem taşıyor. Saat 07:04 Ay-Mars görünümü, bir takım sebepler nedeniyle bazı insanların fikirleri, davranışları ve dışa yansıttıkları hallerinden hiç mi hiç hoşlanmazsınız. Anlamaya çalıştıkça onlarla aranızdaki uçurumun büyüdüğüne tanık olursunuz. Sahiplendiğiniz, koruma altına altığınız değerlerin hiçe sayılmasına kızarsınız. Bazen bu durumlara tepkide bulunursunuz bazen de ne halleri varsa görsünler diyerek hiç karışmazsınız. Saat 10:00 Ay-Uranüs görünümü,  uzun vadeli hedefleri belirleme, kişisel anlamda kendinizi güvende hissetme arzunuzu baskın hale getirir. Çoğu zaman dış dünyada kendini ispat etmek isteyen kişi, bazen duyguları veya karmaşık durumlar sebebiyle zorlanabilir. Saat 21:11-24 Temmuz saat 05:07  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Saat 22:58 Güneş-Merkür kavuşumu, boşluk etkisi nedeniyle,  kariyer yaşamınız, ailevi ilişkiniz, toplum içindeki yerinizi belirleyici konularda iletişiminize dikkat etmekte yarar var. Kararlarınızı bir daha gözden geçiriniz. Aceleci davranmayınız. Birbirimize karşı anlayışlı, sevgi dolu yaklaşmamız dileğimle,

23 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendinizi huzursuz ve tedirgin hissedebilirsiniz. Planladığınız çalışmaların engellere takılmasından rahatsız olabilir, dengelerinizi koruma konusunda zorlanabilirsiniz. Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirme konusunda üstün bir çaba sarf ediyorsunuz. Hırslarınızı yeniden yapılandırmak zorunda kalabilirsiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde benimseyeceğiniz tavırlar, seçeceğiniz yollar veya kullanacağınız yöntemler size istediğiniz şöhreti getirebilir. İmajınızı güçlendireceğiniz veya pozisyonunuzu kuvvetlendireceğiniz başarılı bir süreçtesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektirenve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Niobe

23 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Psikolojik olarak içinize yönelmek size iyi gelebilir. Endişe duyduğunuz konularla uğraşmak istemeyebilirsiniz. Sabah saatlerinde kendinizi çok daha kararsız hissedebilirsiniz. Tepkilerinizi çok sert ortaya koymamaya çalışın.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzerinizde baskı yaratan konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirerek bulacağınız alternatif yollar pek çok alanda daha hızlı ilerlemenize yardım edebilir.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi parasal konular ve yeteneklerinizi geliştirmek üzerine odaklarken, ilişkilerinizde romantik planlar yapabilirsiniz. Finansal konularda olumlu görüşmelere açık olan bugün, hiçbir şeyi içinizde tutmadan konunun tarafı ile paylaşmayı tercih etmelisiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize ve çevrenize yenilik fırsatları yaratabilir ya da bu anlamda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Ev hali diyerek geçiştirdiğiniz bazı konularda, kendinize de yönelik birtakım eleştirileriniz olmalı. Diğer sosyal ilişkilerinizdeki hassasiyeti aile içinde de gösterebilirsiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınız dair, kalıcı sağlam önemli kararlar vermek için çok uygun bir dönem. Medya, satın almak, halkla ilişkiler, pazarlama, tanıtım gibi işler için harika bir hafta. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz ile iletişimde sorunlar, gerginlikler söz konusu olabilir. Yurtdışı bağlantılar ve haberleşme sayesinde endişelerinizin ve köşeye sıkışmışlık duygularından arınmanız mümkündür.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 36' 14" R
Ay
Terazi
07° 47' 39"
Merkür
Boğa
04° 26' 07"
Venüs
Boğa
24° 08' 33"
Mars
Koç
14° 07' 35"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 46"
Satürn
Balık
18° 01' 26"
Uranüs
Boğa
23° 26' 05"
Neptün
Balık
29° 24' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 44"
Lilith
Başak
25° 25' 21"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>