Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir yaşadığınız ilişki, ömrünü iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu. Birbirinize ayırdığınız zaman ve ilgi konularında bazı zorlanmalar söz konusu olabilir, ama problem görünmüyor.

Bazı insanlarla daha mesafeli bir ilişki kurma çabanız sonuç vermiyor. Problemli bir bağlantınızda bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Bu tür sorunlar, sizinyaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor.

Başarılısınız. En küçük hesapları bile ciddiye alarak yaşamayı iyi beceriyorsunuz. Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler var.

Sorun yaşadığınız kişi,önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsana güven veren dostluklar arasında mutlusunuz. Bu sıcaklık, temel sorunlar dışındaki problemlere kapalı ve ilgisiz olmanızı sağlıyor. Bu bir tür genişlik, arada bir kendinizi beğenmemenize de yol açabiliyor. Yakında hareketli günler içine girebilirsiniz. Umut bağladığınız yaşamsal projelerinizle ilgili bazı panikçi koşuşturmalarınız olabilir.

24 Mart 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 17:49 olana dek Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu zaman zarfında insan kendiyle kavga eder gibidir. Gelgitler içinde kimi anlarda kendini bazen de dünyayı suçlar. Kabul görmek uğruna boyun eğen tavırlar gösterebilir. Nerede yanlış yaptığını düşünür. Hatta kim canını sıkıyorsa onunla konuşmak için var gücüyle uğraşır. Oysaki söyleyecekleri hiç kimsenin hoşuna gitmeyebilir.

24 Mart 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte hareket edeceğiniz kişilerin duygusal yönlerinde etkilenecek ve düşüncelerinize yeni bir bakış açısı getireceksiniz. Yaşam mücadelenizde kendi değer yargılarınızdan yola çıkıp da, hatalarına sizin kadar sahiplenen çok az kişi vardır. Derin düşünmekten sıkıldığınız anlarda geçimişteki tercübelerinizi örnek almalı ve yeniden yapılanmaktan korkmamalısınız.

24 Mart 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

24 Mart 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Erime... Çok yakın bir dostunuzun evliliği ile sorunlar kulağınıza gelebilir. Kendinizi bir anda farklı ortamlarda bulabilirsiniz.

24 Mart 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Normalde fırtınalı olan iç dünyanızda, bugün bir sakinlik söz konusu olabilir. Bunun verdiği huzuru, sosyal hayata atılıp eğlenerek daha da güçlendirmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızın davetlerini geri çevirmeyin, pişman olmayacaksınız.

24 Mart 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 01' 22" R
Ay
Oğlak
05° 53' 03"
Merkür
Koç
16° 25' 42"
Venüs
Koç
29° 13' 13"
Mars
Balık
28° 36' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 14"
Satürn
Balık
16° 26' 49"
Uranüs
Boğa
22° 15' 53"
Neptün
Balık
28° 51' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 38"
Lilith
Başak
23° 10' 39"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>