Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi partneriniz kadar istekli yaşamıyor oluşunuzdaki nedenleri keşfetmelisiniz. İlgisiz biri olduğunuz söylenemez, ama bu ilginin yeterli gelmediği, daha ilgili olmanız gerektiği oldukça belli.

Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanabilirsiniz. Size daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçmelisiniz.

Çok dış müdahaleli para ilişkiniz bugünlerde sancılı. Bu konuda çok akıl vereniniz var. Etkide kalıyor, hatalı seçimler yapıyorsunuz. Küçük birikiminiz fazla hareketli, kıvrak fikirlerle riske girebilir.

Açık sözlüsünüz, ama bu konuda yer ve zaman hataları yapabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı özellikleriniz bugün sizi olumlu anlamda yönlendirebilir. Kendinizi belli ölçülerde baskıladığınız konularda, daha esnek iç hesaplaşmalarla sonuca ulaşabileceksiniz. Probleme dönüşmüş günlük sıkıntılarda daha planlı yaklaşımlar işe yarayabilir. Sorumluluklarınızla kendinizi engellemeyen ilişkiler içine girme fikriniz oldukça yararlı.

24 Mart 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler günün en olumlu ve bizleri kucaklayıcı olan enerjisi, saat 08:25 Venüs-Neptün arasındaki faydalı görünümdür. Partnerinizin sizin üzerinizdeki etkinliğini ve sizin de aşkla büyülenmeye hazır olduğunuzu gösterir. Her iki taraf da, güzel bir şeyler duymak ister.  Güçlü olmak ve güven içinde yaşamaktır tüm arzunuz. Baştan çıkmaya hazır olan yüreğiniz, aslında neyin doğru neyin yanlış olduğunu gayet iyi bilmektedir. Bu faydalı görünüm, iyi niyetin ve sağlam olanın size doğru yönelmesini sağlayabilir. İlişkinin ciddiyeti kadar aşkın kutsallığı da esastır. Sorunlar varsa dahi, bu etki altında kimse kimseye hayır diyemez. Yeter ki bir taraf diğerine doğru bir adım atsın. Öbür taraf olanı biteni unutmaya hazırdır. Ay-İkizler burcu geçişi saat 15:22 itibariyle etkili olacaktır. Parasal konularda özgür hareket etme arzumuz bugün oldukça yüksek.  Değişiklik, yenilik hevesi içinde olan kişi, denetlenmeye veya azla idare etmeye mecbursa doğal olarak bazı konularda  tepkili davranabilir. Kuşku içinde ister istemez her şeyi enine boyuna öğrenmek için didikleyebilir. Olan  biteni analiz etmek ister, içinden gelmese de akılcı davranmanın onu koruyacağına inanır. Aslında kuşkularında haksız değildir. Görünen köy kılavuz istemez misali, gerçekler önünde durmaktadır. Fakat yüreği bunları kabul etmekten yana değildir. Saat 22:10 Ay-Güneş görünümü, istediklerini elde etmek, arzuladığı şekilde ilişkisini yaşamak veya istediği hayatı kurmak isteyen bireyin ne kadar arzulu olduğunu gösteriyor. Saat 23:53 Ay-Satürn karşıt görümünde, başkalarıyla olan ilişkimizde pek de huzurlu değiliz. İhtiyaçlarımız, ödemelerimiz, bizi sıkıştıran durumlar nedeniyle gerginiz. Ancak bu gerginliğin bize faydası olmaz. Sakin olmak durumundayız. Gün boyu güzellikler, huzur, mutluluk yanınızda olsun. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

24 Mart 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi saklamakla bir yerlere varamazsınız. Sezgisel yeteneğinizi yanınızda çalışan kişiler de kullanmalısınız. Bugün, çalışma şartlarınızla ilgili aksiliklerden şikayet edecek ve birlikte çalıştığınız kişileri yargılayacaksınız. Siz, zor koşulları sevdiğiniz için, tüm güç olan olaylar, gelip sizi buluyor. Midenizle ilgili problemlere dikkat etmelisiniz..

24 Mart 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Sizi heyecanlandıran veya umutlandıran konular varsa üzerine gitmenizde fayda var. Ancak, bazı konularda endişeliyseniz, o zaman bu konuları biraz ertelemelisiniz demektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Neptün arasında oluşan olumlu açı, aşk hayatımızı renklendirmemiz, ilişkilerimizde daha samimi ortamlar yakalamamız, özel zevklerimize zaman ayırmamız ya da alışverişler esnasında estetiği ön plana çıkartmamız için olanak sağlarken, artan yaratıcılığımız veya hayal gücümüz sayesinde yaratıcılık gerektiren konular veya işler açısından hareketli ve hoş bir gün geçirebiliriz. Gün geneli oldukça aktif, yeni haberlere açık, sanatsal veya estetik anlamda olumlu ya da ilişkiler açısından romantik geçerken, geceye doğru saatlerde İkizler, Yay, Balık, Başak ve yükselenleri bu burçlarda olanlar başta olmak üzere Satürn kısa bir süre için engellenmişlik hissi, tutukluk veya stres nedeni olabilir. Bir de, tüm olumlu atmosfere rağmen işin içinde Neptün olması dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalara ya da hatalara neden olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Mart 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

24 Mart 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz bir insan sizden yardım isteyebilir. Bu kişi ile geçmişte kalan yaşadıklarınızı göz önüne alarak hareket etmeniz en sağlıklısı olacaktır.

24 Mart 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugüngörüşmeleri, yakın çevre ile diyaloglar, kısa seyahatler ve yalnız kalıp kendi kendinize düşünmek için ideal bir gündesiniz. Akşamüstüne kadar çocuklarınız ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde olumlu, uzlaşmacı görüşmeler yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde trafikte dikkatli olmalı, yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilişkilerinizde gerginliklere açık olduğunuzun farkında olmalı ve iletişiminizde daha esnek, kıskançlıktan uzak bir tavır benimsemeyi tercih etmelisiniz.

24 Mart 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Normalde fırtınalı olan iç dünyanızda, bugün bir sakinlik söz konusu olabilir. Bunun verdiği huzuru, sosyal hayata atılıp eğlenerek daha da güçlendirmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızın davetlerini geri çevirmeyin, pişman olmayacaksınız.

24 Mart 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 59" R
Ay
Oğlak
10° 07' 31"
Merkür
Koç
16° 31' 03"
Venüs
Koç
29° 36' 50"
Mars
Balık
28° 51' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 42"
Satürn
Balık
16° 28' 32"
Uranüs
Boğa
22° 16' 59"
Neptün
Balık
28° 52' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 43"
Lilith
Başak
23° 12' 47"
True Node
Koç
15° 23' 35"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>