Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz dünden daha iyi gidiyor ama ona karşı yanlış bir hareket sergilemekten korkuyorsunuz. Doğal davranmaya çalışın. Böyle oldukça çok göze batıyorsunuz.

Sakin ve durgun birgünü geçireceksiniz. Günlerdir yoğun gidentemponuzda bundan sonra bir düşü olacak ve biraz olsun rahatlayacaksınız. Hafta sonuna rahat gireceksiniz.

Dengeli para harcamayı biliyorsunuz ve bu tutumunuz sizi büyük sıkıntılardan kurtaracak. Para biriktirmeye çalışmalısınız. Yakında istediğiniz bir şeyi satın alabileceksiniz.

Bugün duygularınızdan ziyade ve mantığınızı ön plana çıkarmalısınız. Büyük kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hareketli bir çevreniz var ve siz onların arasında sessiz kalmayı tercih ediyorsunuz. Son günlerde çok sıkıntılı ve düşüncelisiniz. Biraz kendinizi toparlamalısınız. Ailenizden ve sizi sevenlerden büyük destek görüyorsunuz bunun kıymetini bilin. Başarı çok yakınınızda.

21 Mart 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 21 Mart saat 00:45-20 Nisan saat 12:42 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş etkisi altında,hayatınızda kendinizi  kabul ettirmek, sıkı çalışmak ve bulunduğunuz alanda güçlü olmak arzusu duyabilirsiniz. Bunlar tabii ki olumludur. Ancak bu geçişte dikkat etmeniz gereken nokta, aceleci kararlar vermemektir. Sabırsızlık, yaptığınız işten çabuk sıkılmak, yeni bir şeyler yapayım derken yanlış kararlar vermek mümkündür. O nedenle lütfen şartları iyice gözden geçiriniz. İş ortamında agresif davranmayınız. Plan ve projelerinizi akıllıca bir daha ele alınız. Detayları es geçmeyiniz. Eğer alternatifiniz güçlü değilse, mevcut işinizi değiştirmeyiniz. 31 Mart sonrası bu geçişi yöneten Mars-Boğa burcunda seyrine başladığında sizler için ilişkilerinizde sadakat kadar, partner veyaortağınızla alakalı konularda sadakat, güvenirlik, sağlamlık olguları fazlasıyla önemli hale gelecek. Saat 09:22 Ay-Jüpiter görünümü, önümüzdeki hafta yapmak istediğimiz planların göstergesidir. Ancak şartlarımızı gözden geçirmemizde yarar var. Saat 12:57 Ay-Pluto görünümü, baskın tarzda hareket etmenize neden olur. Ancak koşullar gereği tabii ki dikkatli olmakta yarar vardır. Güçlü olmak, gücünüzü kanıtlamak ve kabul ettirmekten bir hayli hoşlanabilirsiniz. Saat 13:14  Ay-Uranüs kavuşum etkisi altında bizi hiçbir şeyin zorlamasına izin vermeyiz. Hele mecburi olarak birilerine uymaktan uzak dururuz. Cumartesi gününüzün  keyifli, mutlu, eğlenceli ve arzu ettiğiniz şekilde geçmesi dileğimle,

21 Mart 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi niyetinizin yanlış anlaşılmasından kaynaklanan sorunlar canınızı sıkabilir. Başlattığınız özverili çalışmaların yarım kalmasını istemiyorsanız, çevrenizi olduğu gibi kabul etmelisiniz. İş yaşantınızda gösterdiğiniz çabaların, sizi kazandıracağı prestijleri unutmamalı ve geleceğe yatırım yapmaktan çekinmemelisiniz.

21 Mart 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne kadar unutmak istesenizde, kendini unutturmayan olaylar yine yüzünü gösterebilir. Bazı plan ya dabirlikleriniz sizi endişelendirebilir. Gelişmeler bazı olayları daha iyi anlamanızı sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde Aslan burcundaki Jüpiter'in Ay'la olumlu açısı, güne heyecanla ve yeni olanaklara açık başlamamızı sağlıyor. Koç burcundaki Ay'ın Pluton'la olumsuz açısı ve Uranüs'le kavuşumu ise, ani tepkilere açık, ama oldukça hareketli ve enerjik bir günde olduğumuzu gösteriyor. Ani tepkilerden ve hareketlerden, öfkeli kişilerden kaçınmalı, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmalıyız. Gerilimi doğru yönetebilirsek, ilkbahar geçişini temsil eden bugün de, bahara taze bir geçiş yapabilir ve kendimizi yenilenmiş hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Koşullarınızın hızla değiştiği bir dönemden geçmektesiniz. Bu yeni dönemde tam olarak istediğiniz gibi hareket edememek söz konusu olabilir. Sanki bir hazırlık ve bekleme dönemindesiniz. Bazı elde olmayan nedenler özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili olarak meşgul edici de olabilir. Neyse ki Merkür burcunuzda ilerlerken sezgilerinizden yararlanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu dönemde eğitim, hareket ve iletişim hayatınıza daha fazla girebilir. Bu arada sosyal konular, arkadaşlarla ciddi çalışmalar da mümkün.

21 Mart 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz bir insan sizden yardım isteyebilir. Bu kişi ile geçmişte kalan yaşadıklarınızı göz önüne alarak hareket etmeniz en sağlıklısı olacaktır.

21 Mart 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler ve yakın dostluklarınızda kendinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz, sizin için uyumlu ve sevgi dolu görünümler var. Aşk ve sevgi ihtiyacınız artarken, varolan koşulları iyileştirebilmek için enerjinizi en iyi şekilde kullanabileceğiniz günlerden birindesiniz. Para konusunda yeni ilerlemeler sağlayabilirsiniz. 19.00 sonrası gruplarla hareket etmek, arkadaş çevrenizle keyifli vakit geçirmek ve organizasyonlarda yer almak için harika bir zaman, eğlenmeye bakın

21 Mart 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün karşılaşacağınız fırsat ve şanslar, düzenli gelirinizde artışlar olmasını mümkün kılacak nitelik taşıyabilirler. Kısa süre içinde, size ekstra bir gelir sağlamaya başlayacak bir işe girişmeniz de, günün konuları arasındadır.

21 Mart 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 06' 13" R
Ay
Oğlak
06° 59' 17"
Merkür
Koç
16° 27' 03"
Venüs
Koç
29° 19' 23"
Mars
Balık
28° 40' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 24"
Satürn
Balık
16° 27' 16"
Uranüs
Boğa
22° 16' 10"
Neptün
Balık
28° 51' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 55"
Lilith
Başak
23° 11' 12"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>