Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yine aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar alacaksınız. İlişkinizden aslında memnunsunuz fakat yaşadığınız ilişkide beklentileriniz bir hayli arttı. Fakat bu konuda sessiz kalmayı tercih ediyorsunuz.

İş hayatınız açısından oldukça yoğun bir gün geçireceksiniz. Elinizdeki işleri tamamlamaya ve yeteneklerinizin gelişmesini sağlayan işlerle ilgileneceksiniz. Projelerinizin kabul göreceği bir dönemdesiniz.

Maddi konularda çok şanslı bir gündesiniz ve aileniz size büyük maddi destek sağlıyor. Onun sayesinde çok rahat bir yaşantınız oldu fakat bu durumun bir yere kadar süreceğini de bilmelisiniz.

Bazı davranışlarınızı kaldıramayan ve bu yüzden size zarar vermek isteyenler var. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk hayatınız kariyerinizi ve aşk hayatınız dışında kalan diğer özel hayatınız da olumsuz etkiliyor ve bugün bu konuda bazı girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Bugün yeteneklerinizi gösterebileceğiniz fırsatlar ayağına kadar gelecek fakat bunları iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

17 Mart 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 04:53 itibariyle Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü son kez oluşacak. Bu görünüm, kimsenin baskısı altında kalmadan özgürce çalışmak, yükümlülüklerden uzak durmak, başkalarının bizim üzerimizde baskı kurmasına izin vermemek yönünde etkilidir. Düzenli bir işte uzun süre çalışmanın önüne geçebilir. Genel olarak isyankar tavırlarımız,hayatında bize problemler yaşatabilir. Eski, verimsiz, kurallarla sınırlı, disiplinli çalışmayı reddedebiliriz. Her şeyde öne çıkmak, farklılıklarımızı kabul ettirmek niyetinde oluruz. Ancak gelin görün ki, sınırlarınızın farkında olmanızda yarar vardır. Akıllıca davranmayı bilmeliyiz. Eğer sağlıktan,hayatına kadar alanda sıkıntılar yaşamak istemiyorsak, kendimize çeki düzen vermemizde yarar var. Yoksa pek istikrarlı olamayız. Yenilikleri takip edelim ve bunları uygulamak için istekli olalım. Değişime biz gönüllü olalım. Yaşadığımız zorlu deneyimlerle bunları öğrenmek zorunda kalmayalım. Pluto Oğlak burcunda, çevresel konularda yaşanması muhtemel gelişmeleri işaret eder. Kardeşlerimizle ilişkimizden yakın akrabalarımıza,hayatında karşılaştığımız kişilerden komşularımıza kadar geniş bir alanda farklılıklar meydana gelir. Alıştığınız şartlar, hayata bakış açınız, hatta kendi kendinizi ele alışınız bile değişmeye başlar. Bütün bu yenilikler sizi zorlayıcı olsa da, artık eskisi gibi düşünmeniz mümkün değildir. Şartlara göre uyum sağlamanız, farklı fikirlere açık olmanız, insanlar üzerinde baskı uygulamamanız yerinde olur.17 Mart saat 12:14-11 Nisan saat 18:28 Venüs-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu geçiş ilişkilerde ciddiyet dolu konuşmaların, paylaşımın, ortak hareket etmenin, birlikte yol almanın, kısaca biz olmak adına gerek maddi ve gerekse manevi açıdan el birliği yapmak anlamına gelir. İlişkisinde sorun olanların sadakat, güven, huzur, saygı ve sevgi ilkelerini yeniden gözden geçirmelerinde yarar var. Yeni tanışanlar da aynı şekilde bu hususlar üzerinde durmalılar. Bu geçişle, ilişkiler güçlenmeye başlıyor. Özellikle sorunsuz güçlü beraberlikleri olan kişiler için bu dönem lezzetlidir.  İlişkisi sorunlu olanlar açısından ise yine çok olumsuz bir durum olmayacak. Huzur arzusu yükselir, ilişkide biraz kendi isteklerini öne sürebilirler. Akrepler tutkuludur, aşkı derinlemesine yaşarlar.Geçmişimizi tecrübe kazandırıcı ışığı, geleceğimizi bilinçli bir farkındalıkla ele almamız, günümüzü en olumlu şekilde değerlendirmemiz dileğimle,

17 Mart 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz.Bugün, duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz.Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.

17 Mart 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerinin fikir ve görüşlerine de önem vermeniz ve ne söylediklerini anlamaya çalışmanız ve sabırlı davranmanız gereken günlerdesiniz. Önümüzdeki üç hafta boyunca buna dikkat etmeniz gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde etkileyen gün geneli: Kova burcundaki Ay'ın olumlu açıları güzel bir gün geçirmemize olanak sağlıyor. Ancak, 2012 Yılından beri 6 kez dik açı oluşturan Uranüs ve Pluton bugün son kez olumsuz görünümdeler. Özellikle, Oğlak, Koç, Terazi ve Yengeç burçlarının ilk yarısında doğanlar ya da yükselen burçları veya yıldız haritalarında başka gezegenleri bu burçlarla anılanlar başta olmak üzere, dünya geneli yaşanılan stres ve gerilim içeren olaylar neticesinde hayatlarının belli kısımlarında çok önemli radikal değişiklikler gerçekleştirdiler. Bu son restleşme ise, ülkemizde ve dünya genelinde Nisan ayı başta olmak üzere Mayıs sonuna kadar kendini bir kez daha hissettirecektir. Değişim dönüşüm devam ediyor, ani gelişmelere veya ortaya çıkacak haberlere açık bir süreçteyiz. Ancak, ardından bir rahatlama ya da en azından oldukça şaşırtıcı, normalin çok dışında olarak niteleyebileceğimiz olaylar ve gelişmeler, son üç yılda olduğu kadar kendini tekrar etmeyecektir.

17 Mart 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

17 Mart 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız İmparatoriçe... Gerek ev ortamınızda gerekseortamınızda bir hayli dağınıksınız. Bu durum sizin aklınızın da dağınık olduğunu gösteriyor. Bir şeyleri abartmayın.

17 Mart 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile içi iletişim, arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz ve finansal konularda problemler, mücadeleler, belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Evinizdeki teknolojik aletlerle ilgili arızalar yaşayabileceğiniz gün içinde, ruhsal olarak sizi rahatsız eden konularda bir sınıra geldiğinizi düşünebilirsiniz ancak karşınızdaki insanlara bunu ifade etmek için enerjisi daha rahat bir günü tercih etmeniz faydalı olacaktır.

17 Mart 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili belirsizlikler veya üstlendiğiniz görevlerin niteliklerinin net olmaması gibi durumlardan şikayetçiyseniz, bugün, şikayetleriniz son bulabilir. Gelişmeler, size yeni bir maddi kaynak da getirebilir veya var olanları daha kazançlı hale getirebilirler.

17 Mart 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 32' 56" R
Ay
Aslan
17° 46' 35" R
Merkür
Koç
28° 59' 04"
Venüs
Boğa
18° 57' 57"
Mars
Koç
10° 55' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 11"
Satürn
Balık
17° 44' 18"
Uranüs
Boğa
23° 11' 26"
Neptün
Balık
29° 18' 36"
Plüton
Kova
02° 04' 11"
Chiron
Koç
21° 26' 58"
Lilith
Başak
24° 57' 21"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 15/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>