Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak birbirinize bilenmiş gibisiniz. Taviz verme korkusu yaşıyorsunuz. İlişkinizin tutkulu aşk olarak görülmesi, sizi de yanıltıyor. Bir kişilik çatışmasına girmiş gibisiniz.

Özgün ilkelerinizle insanları yorduğunuz kadar ilgilerini de çekiyorsunuz. Bugünlerde hararetli bazı görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi memnunluk yaratıyor.

Yakın dost ilişkilerindeki alacak verecek meselelerinde, tarafların kendini en sağlama alacağı yöntemlere başvurması sizi üzüyor. Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek.

Önümüzdeki günlerde, komşu gibi bir ilişkinizin aile içi tartışmasına taraf olmanız istenebilir. Uzak kalmanız daha yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş desteği almadan aşamayacağınız bir sorun yaşıyorsunuz. Kendinizi çok çaresiz gördüğünüz bu konu, güven duyduğunuz erdemli bir dostun omuz vermesiyle çok kolay çözüme ulaşabilir. Yakında bir sevinciniz var. Bu sevincin, büyük bir kalabalık içinde kutlaması olacak. Aile bağlarınızı biraz gevşetmiş görünüyorsunuz.

18 Mart 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 12:59 olana dek Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu zaman süresince, eğer kafanızın içinde birçok yeni proje, fikir veya plan varsa bunların üzerinde çalışabilirsiniz.  Böylece eksikleri tespit etmiş olursunuz. Bu uzun zaman diliminde etrafınızla olan diyalogunuza dikkat ediniz. Saat 10:49 Merkür-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Balık burcunda yönetici pozisyonunda olan  Neptün ile yan yana gelen Merkür, gölge yanlarından arınıyor, kuvvetleniyor, evrensel sevgi kaynağından beslenmemizi sağlıyor. Gerek devam eden aşk ilişkiniz ve gerekse hayatınıza yeni dahil olacak kişi anlamında olumlu gelişmeleri işaret ediyor. Bizi aşkla buluşturuyor, aşkla büyütüyor. Aşkı yüreğimizin derinliklerinde hissetmemizi sağlıyor. Bu etki altında mistik konular ilgimizi çekiyor. Duygularınızı yazıya dökebilirsiniz ayrıca tasarım çalışmalarında bulunabilirsiniz. Sevdiklerinize bağlılığınız arttığı gibi, sezgileriniz size gerçek aşkın yolunda yürümeniz için eşlik eder.  Sevmenin, sevilmenin ne denli güçlü bir duygu olduğunu yüreğinizin derinliklerinde hissedersiniz. Saat 12:59 itibariyle Ay-Balık burcu geçiş etkinliğinde, sevgi, şefkat ve ılımlılık anlamına geliyor.  Kurallar ve kısıtlamalardan uzaklaşma ihtiyacımız oldukça yoğun. Aşk hayatımızda romantik paylaşımlar, güzel ve huzur verici sözlerle günü geçirmek istiyoruz. Saat 15:08 Ay-Venüs görünümü gayet olumludur. Özellikle ilişkilerde ılımlı bir havanın esmesini sağlar. Aradaki buzlar çözülür. Sevecen, şefkatli, iç huzuruyla dolu olarak hayatı kucaklarız. Saat 20:47 Ay-Satürn görünümü, hayatın tüm güzelliklerini huzurla, sevgiyle yaşamak varken, para kazanmaya ve  hayatımızı garanti altına almaya çalışıyoruz. Buna mecbur olmak dahi bizi biraz tedirgin edebilir. Çanakkale Zaferimizin 100. yıldönümünde, başta yüce Atatürk  olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.

18 Mart 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel çabalarınız sonucunda elde edeceğiniz önemli gelişmeler, motivasyonunuzun artmasına neden oluyor. . Bugün bazı dost toplantılarının aranılan kişisi olacaksınız. Görüştüğünüz kişilerin sıra dışı düşünceleri, yeni başlangıçlarınızın temelini oluşturacak. Özel zevklerinizi için harcama yaparak, bütçenizi zorlayabilirsiniz.

18 Mart 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının planlarıyla uyum sağlamasa dahi, kendi çıkar, ihtiyaç veya karlılığınız için gerekli adımları atmanız ve çalışmaları başlatmanız gereken günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle öncesi ve gece saatlerinde aklımızı toplamakta zorlanabilir, hafif mantıksız davranabilir, dalgınlıklar, belirsizlikler nedeniyle kafa karışıklıkları yaşayabiliriz. Hayalci olabileceğimiz, bugün de, empati yapmamız ise, daha kolay olacaktır. Özellikle öğle sonrası saatlerde duygusal paylaşımlar artabilir. Akşam saatleri baskı altında ya da engellenmiş hissedebiliriz. Ancak, ilerleyen saatlerde maneviyat, şefkat, merhamet ve yardımlaşma duygularımız ön plana çıkabilir ya da bu durumu destekleyen olaylar yaşayabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Mart 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

18 Mart 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınız bugün sizinle vakit geçirmek istemeyebilirler. Kalbiniz kırılsa da belli etmeyeceksiniz.

18 Mart 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizle ilgili daha barışçıl bir enerji ile hareket edebilir, sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişiler ve ailenizle vakit geçirmekten zevk alabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilir, sürpriz birteklifi veya işle ilgili ilerleme kaydedeceğiniz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Anneniz ve kadınlarla ilişkinizde öfke problemi yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

18 Mart 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zaten güçlü olan dürtüleriniz, kontrolünüzü ellerine almak için hareketlenebilirler. Bu durum, iç dünyanızda bir çeşit karışıklık ve huzursuzluk yaratabilir. Bunu, çevrenize yansıtmaktan kaçının ve kendi içinizde bitirmeye bakın.

18 Mart 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 56' 45" R
Ay
Aslan
10° 08' 14" R
Merkür
Koç
28° 14' 22"
Venüs
Boğa
18° 11' 49"
Mars
Koç
10° 26' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 20"
Satürn
Balık
17° 41' 38"
Uranüs
Boğa
23° 09' 15"
Neptün
Balık
29° 17' 41"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 25' 02"
Lilith
Başak
24° 53' 12"
True Node
Koç
14° 53' 31"
Son Güncelleme : 14/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>