Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürtüşmeler bazen oyun olmaktan çıkıp ciddi tartışmalara dönüşebiliyor. Bugünlerde kıskançlığınızı dizginlemenizde yarar var. Karşılıklı kıskançlığınız ilişkinizi canlandırdığı kadar yıpratıyor da.

Keyif almadığınız işlerden kendinizi uzak tutmaya çalışıyorsunuz. Ama daha fazla başarı için hoşlanmadığınız işlere de yönelmeniz gerekiyor. İşi bir eğlence gibi ele almanız güzel, ama koşullarınız buna pek elverişli görünmüyor.

Bu sıralar hobilerinize epeyce para harcamanız gerekecek. Aileniz bu durumdan pek hoşnut değil. İhtiyaçlarınızdan çok zevkinize harcama huyunuz bütçenizi zorluyor.

Bugünlerde bazı iç hesaplaşmalar size yarar getirecek. Bu konuda kendi başınıza fikirler almanız daha doğru olur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öğle saatlerinde alacağınız bir öneri sizi biraz hareketlendirecek. Kendinizi yeni deneyeceğiniz bir uğraş içinde bulabilirsiniz. Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı ısrarla uyarıyorsunuz. Ama bu konuyla yeterince ilgili olmayışınız, detaylardan habersiz oluşunuz, davranışınızla ilgili ilerde size pişmanlık yaşatabilir.

25 Mart 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler yeni haftaya, saat 01:08 Ay-Neptün ve saat 08:38 Ay-Merkür karşıtlığında başlıyoruz. Hem yaratıcı düşünmek hem de titiz bir şekilde işleri yoluna koymak lazım. İş hayatında olanlar için durum bu. Ev yaşamında olanlar için,  derleyip toparlanacaklar, düzenlenecekler, zaten alışılmış rutin hayatın gerekleri arasında yer almakta. Haftaya adım atarken,  şöyle düşünebiliriz. â€' Ya bir şeyler artık olmalı veyahut olmuyorsa bilmeliyim. Çoğu Akrep farklı konularda olsa da buna yakın sözler sarfedebilir.

25 Mart 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öfkelerinizi de görsel yaşamaktan yanasınız. Yaşamı kendi yöntemlerinize göre sorguluyor, olayları içinizde saklamaktan hoşlanmıyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınız çok yoğun. Küçük detaylar size engel olmamalı. Özellikle alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız.

25 Mart 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda sizi sorumlu kılan konular gelişmeye başlıyor. Takım çalışmalarının önemi artarken yeni organizasyonlar düzenlemek gerekecek. Daha ziyade sizin dışınızdaki kişilerin beklentileri öncelikli olacaktır. Bir yandan da işten beklenen maddi getirilerde sorunlar olabilir. Kişisel konularınıza yönelik kararlar, işle ilgili önemli adımlar hızlı ilerleyecektir.

25 Mart 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Alfa... Kabullenilmesi güç planlar yapıyorsunuz ve her zaman çevrenizdekilerden bir adım öndesiniz. Hayatınız kıskanılıyor.

25 Mart 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özdisiplininizin biraz gevşek olacağı bir gün geçirmeniz mümkündür. İşlerinize veya görevlerinize odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz. Eğer imkanınız varsa, kendinizi zorlamayın ve sizi rahatlatacak faaliyetlere veya sosyal hayata yönelin.

25 Mart 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 24" R
Ay
Oğlak
06° 48' 14"
Merkür
Koç
16° 26' 49"
Venüs
Koç
29° 18' 21"
Mars
Balık
28° 39' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 12"
Satürn
Balık
16° 27' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 52"
Lilith
Başak
23° 11' 07"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>