Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak bir dostunuz, eski sevgilinizden sizi sarsacak bir haber getirebilir. Hiç ummadığınız etkilenmeler söz konusu. Bugünlerde çoktan kapattığınızı sandığınız defterin sayfaları tekrar açılabilir.

Bugünlerde bir fırsatı değerlendirebilirseniz, beklemediğiniz kazançlar elde edebilirsiniz. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişme,veriminizi de düşürüyor. Bu konuda aracılara kapalı durmamanız gerekiyor.

Bir arkadaşınıza verdiğiniz bir söz, sizi maddi olarak sarsabilir. Kendinizden çok başkaları için para harcama alışkanlığınızı şu sıralar biraz frenlemeniz gerekiyor.

Bugün mantığınızı ön palanda tutmanız gereken önemli kararlarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok ilgilendiren bir kırgınlığı onarma çabası içine gireceksiniz. Sonuç, umutlu görünüyor. Yakın bir geçmişte, size yakınlık gösteren birine gösterdiğiniz ilgisizlik, bugün pişmanlık yaratabilir ve bunu onarmaya çalışabilirsiniz. Zamana yaydığınız hedeflerinizde biraz abarttığınız iyimserlikler var.

25 Mart 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Çarşamba günümüz, saat 05:57 Ay-Neptün görünümüyle başlıyor. Duyguların bir hayli yanıltıcı olabileceğini, partnerinizin söylediklerinden ziyade, ortaya koyduklarına dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Saat 14:17 Ay-Jüpiter görünümü, bir yandan elimizde olan miktarla hareket etmenin diğer yandan sorumluklarla baş edebilmenin zorluğunu gösterir. Bir şeyler yapmak isteriz. Fakat olanaklarımız kısıtlı olduğu için sinirlenebiliriz.Saat 19:29 Ay-Uranüs olumlu görünümü, zorluk çektiğiniz konular üzerinde iletişimin son derece önemli olduğunun göstergesidir.  Duruşunuzla, güven duygunuzla ikna edemeyeceğiniz bir kimse olacağını  sanmıyorum.Saat 21:25 Güneş-Satürn görünümü, sizin maddi ve manevi anlamda önem verdiğiniz tüm değerlerinizi, sahip olduklarınızı veya olmak isteyip de bir türlü elde edemediklerinizi yeniden gözden geçirme vaktinizi işaret eder. Bu gözden geçirme aslında sınırlarınızı çizmeniz, yeni planlamalarda bulunmanız yönünde bilinçli bir bakış açısıdır. Tabii ki olumludur. Çünkü insan zamanla olgunlaşır, tecrübeleri doğrultusunda bilgeleşir, akıllanır, uslanır veya ders alır. Burada önemli olan, içsel anlamda kendinize bakabilme cesaretinizdir. İşte bu cesareti size sunan bu görünümle, şimdi yeniden kendinizi doğru manada yönlendirebilir, çalışma hayatınızdan parasal kazanç elde etmeye dek olan geniş alanda doğru tespitlerde bulunabilirsiniz. Satürn geri hareket dönemindeyiz. Bu bir yavaşlamanın işareti olsa da, aslında kişinin olgunlaşma yolunda, doğru adımlar atma anlamında zaman kazanması olur ki, bu yönüyle yararlıdır. Tecrübelerinizi hangialanında ortaya koyacağınızı, nasıl kazanç elde edeceğinizi, nasıl birikim yapacağınızı keşfedersiniz. Olur da yanlışlar yaptıysanız, bundan sonrasında daha dikkatli hareket ederek paranıza, işinize sahip çıkarsınız. Günün her birimizin hayatında olumlu gelişmeleri başlatıcı olması dileğimle,

25 Mart 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Bugün bir çok renkli olay sizi bekliyor. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Sıra dışı ilişkileriniz ve flörtlerinizle enerjinizi ortaya koyabilirsiniz. Partnerinizle ortak ve eğlenceli ortamları paylaşmak isteyeceksiniz. Fakat geçici durumlar için, önemli sözler vermemelisiniz.

25 Mart 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirebileceğiniz bir gün. Bazı işleriniz veya girişimlerinizden kar sağlayabilir, para kazabilirsiniz. Bu alanlara yönelmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasındaki olumlu açı hayatınızın önemli alanlarında ilerlemeniz için istekliliğinizi arttırmakla kalmayıp, bu işler için gerekli planları yapmanızı sağlayacaktır. Önemsediğimiz konularda çalışmalarda bulunabileceğimiz, iletişimimizin(görüşme, buluşma, yazışma, toplantı v.b) artabileceği, uzun vadeli adımları destekleyen, ilerlememizin önünde kısmen daha az pürüzle karşılaşacağımız ve zihinsel anlamda hızlı olduğumuz birkaç günlük süreçteyiz. Otorite konumundaki kişilerce(yönetici, baba, öğretmen v.b) desteklenebilir veya bu tür kişilerle görüşme olanağı bulabiliriz. Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Mart 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

25 Mart 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi kuvvetli ve istekli hissedeceksiniz. Önemsediğiniz kişilerin desteği ile rahatlayabilirsiniz ve isteklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

25 Mart 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevre ve kardeşlerle ilişkiler, seyahatler ve görüşmeleriniz ön plana çıkarken, içsel olarak agresif ve öfkeli hissedebilirsiniz. İletişim konusunda kesin sınırlar çizmeden ve eğer öfkeliyseniz bugün söylemek istediklerinizi paylaşmayıp, enerjisi daha ılımlı bir günde görüşmeyi tercih ederek bugünü kendiniz için olumlu hale getirerek geçirebilirsiniz.

25 Mart 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özdisiplininizin biraz gevşek olacağı bir gün geçirmeniz mümkündür. İşlerinize veya görevlerinize odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz. Eğer imkanınız varsa, kendinizi zorlamayın ve sizi rahatlatacak faaliyetlere veya sosyal hayata yönelin.

25 Mart 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 15" R
Ay
Oğlak
11° 19' 43"
Merkür
Koç
16° 32' 39"
Venüs
Koç
29° 43' 31"
Mars
Balık
28° 55' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 58"
Satürn
Balık
16° 29' 01"
Uranüs
Boğa
22° 17' 17"
Neptün
Balık
28° 52' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 01"
Lilith
Başak
23° 13' 23"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>