Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak genel bir isteksizlik içine gireceğiniz ve sevdiğiniz insana karşı ihmalkar yaklaşımlar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Çok büyük olmasa da duygusal açıdan bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Keyfinizin yerinde olmaması sevdiğiniz insanla olan ilişkinizi de olumsuz olarak etkileyebilecektir. Akşam saatleri ise duygusal açıdan kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Bazı heyecanlar yaşayabilirsiniz ve küçük gerginlikler söz konusu olabilir.

İş yaşamınızda daha çok belli metotlara bağlı olarak çalışabileceğiniz bir gündesiniz. Elinizdeki işleri tamamlamaya çalışacaksınız ve yeniliklere karşı kendinizi kapatabilirsiniz. İş ortamınızda gereksiz bazı gerilimler olabilir yada sizi ilgilendirmeyen konulardan dolayı çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı planlarınıza ilişkin sorunlar çıkacaktır bunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak bugün çözemeye bilirsiniz. Akşam saatleri ise bazı işbirlikleri yapabilirsiniz.

Maddi konularda kendinizi kısıtlanmış etkiler altında hissedebileceğiniz bir gündesiniz ve harcamalarınıza her zamankinden daha fazla dikkat edeceksiniz. Ancak akşam saatleri hesapta olmayan bazı harcamalar yapabilirsiniz.

Ara vermeden çalışmak zorunda kalacaksınız ve bu sağlığınızı da etkileyebilir. Bugün sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlere örgütlemeye çalıştığınız küçük gezinin sürekli ertelenmesinde bilmediğiniz ve sizinle ilgili olmayan nedenler var. Bunu anlamaya çalışmak yerine, vazgeçme kararı alacaksınız. Aile içinde henüz önemsenmeyen sorunların üzerine gitmek için hareketlenebilirsiniz. Bugünlerde ilişki konularında hassassınız. Bazı dengeleri oturtabilmeniz bu sıralar mümkün.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 08:45 Ay-Mars kavuşumu maddi konularda fazla aktif hareket etmenize, riskli yatırımlara, çözüm bulmak için bir çok detayı atlamanıza neden olabilir. Kısa sürede hızlı para kazandıracak işler bir hayli dikkatinizi çekebilir. Enerjinizi bir alana odaklamanız halinde başarılı olursunuz. Eğer bir şeye inanmışsanız hemen harekete geçerek onu elde etmek istersiniz. Kredi alımlarında mutlaka faizlere ve geri ödemelere dikkat etmenizi,  birkuracaksanız mutlaka enine boyuna araştırmanızı tavsiye ediyorum. Saat 14:26 Ay-Neptün görünümü, aşk hayatımızı ilgilendiren meseleler yüzünden bazen de parasal konuları kafamıza takabileceğimizi gösteriyor. Gözümüze pek uyku girmemiş olabilir. Saat 18:42 Ay-Jüpiter görünümü, maddi konularda harcamalar, işlerimiz, planlarımız üzerinde dururuz. Elimizdeki miktarın yetersizliği söz konusu ise, endişeleniriz. İsteklerimizi elde etmek isteriz. Kısıtlanmaktan hoşlanmayız. Saat 22:47 Ay-Satürn kavuşumu maddi kazancımız konusunda ciddi düşünmenin göstergesidir. Alacağımızla vereceğimiz arasında bir dengesizlik varsa, kendimizi bu saatlerde pek rahat hissetmeyiz. Yaptığımız işin getirisine bakarız. Bu kadar yorulduğuma değmeli diye düşünürüz. Paramızın hesabını bilerek hareket ederiz. Olumlu yönde değerlendireceğimiz bir hafta geçirmemiz dileğimle,  

25 Nisan 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bir çok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Siz derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman, aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz. Güçlü kişiliğiniz; bir çok sorunu ve olayları da beraberinde getiriyor. Siz farklı konuları bir arada kombine edebilen bir yapıya sahipsiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta boyunca ikili ilişkilerinizde, evliliğinizde,birliklerinizde veya ortaklıklarınızda karışıklıklara ve iletişim problemlerine bağlı yanlış anlaşılmalara açıksınız. Birbirinize kafa karıştıran mesajlar verebilir, elektronik haberleşmenin azizliklerine uğrayabilir ya da birlikte önemli kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Bazı konularda karşı tarafı suçlamadan önce, kendinizle ilgili kısımları da gözden geçirmeniz gerekebilir.Yazdığım başlıklar 28 Nisan'da geri harekete geçecek Merkür gerilemesinin etkisi. Gerilemenin iletişimsel sorunlar, bilgisayarlar, elektronik ve elektrikle ilgi problemler, kaybolan evraklar v.b. etkilerini haftalık yazımdan okuyabilirsiniz. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

25 Nisan 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda dalgalanmalar olabilir. Kendinizi huzursuz hissedeceğiniz bir konu üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele edebilirsiniz. Gün içinde sürtüşmelerden uzak durmalısınız. Sorumlu olduğunuz işleri bitirebilirsiniz. Başkalarından gelecek yardımlar işlerinizi kolaylaştırabilir.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Büyük istekler ve güçlü arzular içindesiniz. Kendinizi göstermek istiyorsunuz. Ancak yaptıklarınızla içinizden yükselen istekler farklı olabilir.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabileceğiniz, varolan ilişkilerinizi romantizmle sürdürüp, etkili görüşmeler ve iletişimle iyileştirebileceğiniz, birlikte kaliteli vakit geçirebileceğiniz ve işlerinizin tanıtımlarını en iyi şekilde gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Çocuklar, aşk hayatı ve tatiller konusunda pozitif bir gündesiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelirlerinizin, özel hayatınıza ve sosyal yaşantınıza yetmediğini fark ediyorsunuz. Maddi konularda sorumluluklarınız sizi duygusal açıdan sıkıştırabilir. Akşama doğru rahatlayacaksınız.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün dilediğiniz konular üzerinde yatırım yapabilir, çılgınca da olsa hayalinizde canlandırdığınız konular için harcamaya yeltenebilirsiniz. Savurgan davrandığınızı düşünebilirsiniz. Maddi, manevi değerleriniz ve potansiyelleriniz üzerine fikirler geliştirebilirsiniz. Bu potansiyeli nasıl değerlendirebileceğinizi planlayabilirsiniz. Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Yay burcunda kalacak. Bugün kolay kolay yerinizde duramayacağınız, oldukça hareketli olacağınız, canınızın istediği şeyleri yapmak üzere özgür kalmak isteyeceğiniz, yapılması gerekli işlere odaklanmakta zorlanabileceğiniz bir gün. İç mekanlardan ziyade geniş, ferah, havadar alanlara çıkmak görev ve sorumluluklardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Duygusal tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Otorite figürleri ile fikir ayrılıklarına düşmek mümkün. Disiplinli, sebatlı ve odaklı olmakta güçlük çekebilirsiniz. En iyisi çalışmaya sık aralar vererek, arada yürüyüş yaparak veya zihinsel anlamda monotonluktan kurtulmak için farklı konularda okuyarak, izleyerek ve sohbet ederek bu günü en iyi şekilde değerlendirmeye bakın. Yollarda ve trafikte hızdan uzak durun. Ani hareketler yapabilecek sürücülere karşı dikkatli olun.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm düşüncelerinizi maddi konular üzerine yoğunlaştırabilirsiniz; çeşitli para kazanma yöntemleri üzerinde kafa yormanız olasıdır. Diplomatik yaklaşımlar benimserseniz, girişimlerinizden sonuç almanız mümkündür.

25 Nisan 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 54' 17" R
Ay
Terazi
11° 30' 35"
Merkür
Boğa
04° 52' 09"
Venüs
Boğa
24° 31' 37"
Mars
Koç
14° 21' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 11"
Satürn
Balık
18° 02' 39"
Uranüs
Boğa
23° 27' 10"
Neptün
Balık
29° 25' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 23"
Chiron
Koç
21° 40' 40"
Lilith
Başak
25° 27' 25"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>