Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki içtenlik ve plansızlık onu çok mutlu ediyor. Huzurlu ve romantik bir gününüzdesiniz. Bugün ortak bir davet alabilirsiniz. Bu daveti kabul ederseniz hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Bazı sorunlarla tek başına mücadele etmek sizi hem ruhen hem bedenen çok yoruyor. Bu yalnızlığınız bir süre daha devam edecek gibi. Paylaşamamanızın nedeni siz değilsiniz, arkadaşlarınız paylaşmaya yatkın değil.

Yaşamak zorunda olduğunuz belirsizlik planlarınızı da sürekli değiştirmenize neden oluyor. Beklediğiniz bir ödemeyi bugün de alamayacaksınız. Önümüzdeki günlerde bir ferahlama yaşayabilirsiniz.

Kalbinizdeki burukluk kısa zamanda sizi terk edecek. Ama siz de, onun sizi terk etmesine izin vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni karalar alacağınız ve hayatınızdaki bir çok konuyu yeniden gözden geçireceğiniz bir gündesiniz. Olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz konulara yönlendirebiliyorsunuz. Çevrenizde sizin dışınızda gelişen bazı olayları kontrol altına almayı başaracaksınız. Duygusal bir konuda kararsızlık içine girebilirsiniz. Ancak alacağınız kararı biraz daha ertelemeniz daha doğru olacaktır. Planlarınızda yavaş da olsa bir gelişme var ve hedefinize kararlı olarak yürüyorsunuz.

26 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler,  pazar gününe saat 06:40  Ay-Yay burcu geçişiyle başlıyoruz. Para harcamaya meyilliyiz. Beğendiğimiz bir ürünü, hemen satın alabiliriz. İnternet üzerinden yapılan alışverişler bunların başında geliyor. Ayrıca aktif bir gün. Bir yerlere gitmek, oturmak, keyiflenmek, arkadaşlarımızla olmak hoşumuza gidecektir. Kalabalık yerleri tercih edebiliriz. İnternette yazışırız, bilgileniriz, fikirlerimizi paylaşabiliriz. 26 Ekim saat 12:43-5 Aralık saat 01:56 tarihleri  arasında devam edecek Mars-Oğlak burcu seyri, iş hayatınız eğitim ve çevresel konularda sabır, disiplin, sorumluluk  ve ciddiyet içinde hareket etmenizi sağlayıcıdır.  İşlerinizi organize edebilir, planlarınıza uygun şekilde yoluna koyabilirsiniz  Karşınıza çıkabilecek engelleri, karamsar düşünmeden  kararlı bir şekilde yapmanız halinde her türlü güçlüğün üstesinden gelebilirsiniz. Bu süreç içinde işinizle alakalı konularda mücadelenizi sürdürürsünüz,başvurularında bulunabilirsiniz. Adımlarınızı atarken bir sonraki hamlenizin hesabını gayet iyi yaparsınız.  Günlük hayatta programlı hareket etmek,  enerjinizi neye yönlendireceğinizi bilmek çok önemli. Siz bunun farkında olursanız gerisini düşünmeyin.  Sadece  disiplinli bir şekilde çalışın. Eğersorununuz varsa, bu dönemde araştırmalarda bulunun. Bir atılımda bulunmak istiyorsanız, enine boyuna artısını eksisini hesaplayın. Güçlü ve konusunda deneyim sahibi kişilerle iletişime geçin. Eğitim hayatından olan derslerinize mutlaka iyi çalışın. Sorumluluklarınızın farkında olun. Hedeflerimizi gerçekleştirmemiz,  güven dolu yarınlar kurabilmemiz dileğimle,

26 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Disiplin size yakışıyor. Finans konularınızın gündem kazanmasıyla, sert fakat akıcı planlar yapıyorsnuz.. Bugün değişim için uygun bir gün değil.Gizli anlaşmaların faydasını göreceksiniz. Düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istememekle, isabetli davrandığınızı ilerleyen günlerde daha iyi anlayacaksınız.

26 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu haftadan itibaren yaptığınız planların engellemelere veya türlü çeşitli aksiliğe takılmadan ilerlemeye başladığını görebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu durağanlaşarak Pazartesi gününden itibaren düzelecek olan Merkür, 3 haftadır iniş çıkışlı devam eden ve iletişim başta olmak üzere, yorucu yansımaları olan aksiliklerin de düzelmesi anlamına geliyor. Yani, üç gün daha bilgisayar, elektrik elektronik aletler, mekanik cihaz veya telefonlara bağlı problem ya da yanlış anlaşılmaları göğüslüyoruz. Ardından, rahat ediyoruz. Doğru iletişimde buluşmak üzere, herkese iyi haftasonları…

26 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

26 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BEKLENTİLERİNİZ yavaş yavaş gerçekleşmeye başlıyor. Fakat sabırsız yanınız kendinizi üzmekten başka işe yaramıyor.

26 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey her zaman kolay olmuyor. Fakat azimli kişiliğiniz sayesinde zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

26 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 34' 28" R
Ay
Koç
26° 00' 11" R
Merkür
Koç
20° 39' 27"
Venüs
Boğa
08° 48' 37"
Mars
Koç
04° 36' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 32"
Satürn
Balık
17° 06' 43"
Uranüs
Boğa
22° 42' 42"
Neptün
Balık
29° 05' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 39"
Lilith
Başak
24° 02' 27"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 06/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>