Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin dengeli oluşunda sizin olduğu kadar onun sağduyusunun da payı var. Sonunda aradığınız mutluluğu bulduğunuzu düşünüyorsunuz. gerçekten de kısa vadede önemli bir sorun gözükmüyor.

Kendinizi adaletin savunucusu olarak görüyor ve yaşanan bütün sorunları çözebileceğinizi düşünüyorsunuz. Oysa yaşananların sizinle hiçbir ilgisi yok. Her konuyu çözmek zorunda olmadığınızı anlamanızda yarar var.

Bugün yine savurgan bir gününüzdesiniz. Bazı harcamaları yapmamanız gerektiğini daha harcama yaparken fark ediyorsunuz ama yine de kendinizi alamıyorsunuz. Alış veriş yapacağınız yerlerden uzak durmalısınız.

Kırıldığınız ve unutmak istediğiniz bir dostunuzu sürekli size hatırlatanlar var. Bugün yine onunla ilgili bir haber alabilirsiniz. Yeni kırgınlıklar yaşamamak için tepki göstermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yoğunluklar yaşayabileceğiniz ve iç dünyanıza döneceğiniz bir gündesiniz. İçsel anlamda çeşitli gerginlikler yaşayabilirsiniz ve bu sizin duygusal anlamda gerginliğe girmenize yol açacaktır. Daha önceden planlamadığınız bazı koşulların yolunuza çıkması mümkün olacaktır. Çevrenizdeki insanların sizden beklentilerinin artması ve sizin yalnız kalmayı tercih etmeniz ikli ilişkilerinizde çeşitli sorunları beraberinde getirecektir. İsteklerinizi kabul ettirmek için çevrenizdek insanların üzerinde baskı kurabilirsiniz.

21 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 06:05 itibariyle Ay-Mars arasında oluşacak görünümle Salı gününe  adım atıyoruz  ve ardından saat 14:11 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu iki durum, titiz ve oldukça dikkatli bir şekilde ileriye yönelik hedeflerinizi, dostluklarınızı ve amaçlarınızı gözden geçirmeniz anlamına gelmekte. Ancak bu gözden geçirmede maddi ve manevi kayıp-kazanç ikilemini kafanızın içinde oturtmaya çalışabilirsiniz. Eğer bu konularda soru işaretleri uyandıran ve sizi rahatsız eden durumlara varsa doğal olarak sıkılmanız mümkündür. Ay-boşluk etkisi altında zamanın iyi düzenlenmesinde yarar var. Sosyal anlamda pek girgin ve sıcak davranmayabiliriz. Arkadaşlarımızın, partnerimizin bize karşı ilgili olmasını arzularız. Önemli ve acil işlerimizi halletmek için bazı kişilerden yardım almamızda veya onlara yardımcı olmamızda yarar var. Saat 07:36 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, dışarıdan içe yönelerek, ilişkilerimizi elimizden geldiğince tarafsız bir şekilde gözlemlemeye çalışmanın doğru olacağını gösteriyor. Eğer beklentilerimiz bir ilişkide karşılanmıyorsa, bütünlük yoksa, gönül birliği kurulamıyorsa doğaldır ki, insan pek de olumlu düşünmez. Hatta bencil mi olmak gerekir diye içinden geçirir. Bu görünüm hayatın genelinde, beraberliklerde bir olmak ve bir arada olmak adına neler yapılması gerektiğini düşünmenin işaretçisidir. Bu sağlanacak mı, sağlanmayacak mı, ona bakacağız ve buna göre ilişkimize bir yön çizeceğiz. Ayrıca mali ilişkilerimiz, arkadaşlıklarımıza da bakacağız. Kendi içimizde süzgeçten geçirme günümüz diyebiliriz. Saat 14:11 itibariyle Terazi burcunda ilerleyecek Ay, özel paylaşımlar için gayet etkilidir. Kişisel bakımınız, düzenleme, huzurlu bir ortam yaratma, sanatsal çalışmalar, etkinlikler için uygundur. Tek başınıza bile olsanız, günü  en iyi şekilde geçirmek istersiniz. Bazılarınızın kafası ilişkisiyle alakalı konulara bir hayli takılı olabilir. Güzel gönlünüz, güzelliklerle buluşsun. Huzurlu, mutlu, sevgi dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çok fazla meraklısınız. Olayları detayları ile inceleyip sonuç çıkarmaya çalışıyorsunuz. Çevresel koşullarınızı zorlayarak, hedeflerinize ulaşmaya alışmışsınız. Savunduğunuz konulardan taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz. Mesleki ilişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınız bir kez daha vurgulayacaksınız.

21 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin sizden tam olarak ne beklediği konusunda kafa karışıklıklarınız varsa, olaylar netleşmeye başlıyor. Herkes için her şey olmaya çalışıyorsanız bunun mümkün olmadığını görmeniz gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bize dikte edilen, artık biraz mesafede yaklaştığımız, inandırılmaya çalışılan olaylara daha mesafeli durmaya başladığımız bir gündeyiz. Biraz geri çekilip, gerçekte neler olup bittiğini anlamaya çalışıp, bindirilmek istendiğimiz trende direksiyonda başka birisinin olduğunu fark edebileceğimiz bu süreci, yararımıza olabilecek gerekli değişiklikleri yapmak için kullanmalıyız. İstikrarsızlık veya olumsuzluk içeren olayların yaşanmasının asıl nedeni lüzumlu düzeltmelerin yapılabilmesi olduğunu önemle hatırlamakta fayda var.

21 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güne gerekgerekse sosyal açıdan hareketli bir başlangıç yapabilirsiniz. Önemli işlerinizi günün ilk saatlerinde halletmeye bakın. Gün içinde eski arkadaşlarınızla karşılaşabilirsiniz. Bazı geçmiş meseleler tekrar açılabilir. Bu yüzden bazı içsel süreçler yaşayabilirsiniz. Kabullenme teması önem kazanacak.

21 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ arkadaşlıkların size ummadığınız kadar faydası olacak. Dışarıda hayatın akışı içinde, sosyal olmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

21 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

21 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 00' 01" R
Ay
Balık
02° 15' 45"
Merkür
Koç
18° 08' 41"
Venüs
Boğa
04° 16' 06"
Mars
Koç
01° 46' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 38"
Satürn
Balık
16° 48' 20"
Uranüs
Boğa
22° 29' 57"
Neptün
Balık
28° 59' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 27"
Lilith
Başak
23° 37' 55"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>