Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde gözden kaçırdığınız bazı noktalar bugün size bazı sorunlar çıkartabilir. Buna çözüm bulmak için sevgilinizle baş başa vermelisiniz, çözümü ancak böyle bulabilirsiniz.

İş yerinizde önümüzdeki günlerde oldukça sevineceğiniz harika bir fırsatınız olacak. Bu fırsatla yepyeni planlar içine girebilirsiniz fakat kararlarınızda aceleci davranmamalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili birkaç fırsatınız var, iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Bu fırsatlardan özellikle biri sizi oldukça fazla sevindirebilir. Yatırıma yönelebilirsiniz.

Önünüzdeki günler içersinde bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculuğa seve seve çıkacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaptığınız bazı planlarınızda aksamalar olabilir. Bugün bazı karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz, değerlendirebildiğiniz takdirde çok kazançlı çıkacaksınız. Amirleriniz yakında sizden çok önemli bir görevi yerine getirmenizi isteyebilir fakat siz buna pek hazır olmayacaksınız.

16 Ekim 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 02:27-13:28  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Perşembe gününün sabah saatleri bizi  bir miktar hassaslaştırır.  Sıkıntılarımızı içimize atarız. Ailevi-duygusal-iş ve güvenliğinizi ilgilendiren konularda duyarlıyızdır. İlişkilerde sizin için en önemli unsur güven duygusudur. Vicdanen düşünüp sustuğunuz, katlandığınız  ancak hiçbir hayra geçmediğini anladığınız durumlar aklınıza takılır. İç dünyanızda kendinizle, hayatla hesaplaşırsınız. Bazen de bu hesaplaşma sizi bir hayli tedirgin edebilir. Siz bugün sevgiye, her geçen günden daha fazla ihtiyaç duyarsınız. Ay boşluk zamanlarında kişi çok aktif olmayabilir. İşler kendiliğinden yerli yerine otursun ister, zorlamalara gelemez. Bu saatlerde sezgileriniz bir hayli güçlüdür. Saat 13:28  Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde, mesleki ve toplumsal alanda güçlü olmak arzunuz yoğundur. Gösterişli ve bir o kadar kendinizden eminsiniz. Ay-Aslan günlerinde bir Akrep kimseye eğilmez, kimsenin sözüyle hareket etmez.  Kendinizi koruma dürtünüz gayet yüksektir. İşini aşkla yapmanın ve etrafınızdaki insanlara bilhassa otoritelere karşı ılımlı şekilde davranmanın işareti olan bu yansıma günün geri kalanında sizi aktif kılabilir. Geleceğe dönük umutlarınızı, planlarınızı ve her şeyden önemlisi diğer insanlarla olan ilişkinizi gözden geçirmeniz adına son derece önemlidir. Arkadaşlarınızla paylaşımınız, sevgi alış verişindeki tutumunuz, somut ve gerçekçi idealleriniz günün en önemli konularıdır. Eğer herhangi bir konuda sorumluluk yüklenmekten kaçınıyorsanız, beraberliğinizde bağlanma zorluğu yaşıyorsanız, hala doyumsuz ve  hala şüpheler içinde kıvranıyorsanız biliniz ki yerine oturmayan durumlar var demektir. Sözcükler bugün  ve daima AŞK dolu olsun. Aşk başımızın tacı olsun. Kalben sevgilerimle,

16 Ekim 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda gizlilik yaşamak istemiyorsunuz. Satın alma konusunda cesurca itiraflar yaparken, çevrenizden de aynı şeyleri bekliyorsunuz. Bugün, güvensizlik duygusu içinde olabilirsiniz. Durum değerlendirmesi yaparken, kendi mantığınızı savunan ve olaylara farklı bir felsefeyle yaklaşan bir yapınız var.

16 Ekim 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler sizi bir şekilde etkileyebilecek konuşmalar yapabilirler. Öncelikle karşınızdaki kişinin konuşmasını beklemeli duyacağınız şeylere göre karşılık vermelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Etrafta, ‘' - Sözler çok güzel, ama hareket yok ‘' diyen kişiler çoğunlukta görünebilir. Herkes, bazı adımların atılması, bazı konulara dikkat edilmesi veya ne yapılacaksa bir an önce yapılması gerektiği konusunda hem fikir olabilir. Ancak, her ne kadar kafanızdan geçenleri uygulamaya geçirecek motivasyona ve enerjiye sahip olsanız da, astrolojik açıdan neler olup biteceğini görmek için biraz daha zamana ihtiyaç var. Ben kendi adıma öylece izliyor ve bekliyorum Niobe'ce! İkna yeteneği fazla olan ya da kuvvetle baskı kurabilen kişilerin yönlendirmelerine karşı tedbirli olmak gerekiyor!

16 Ekim 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işinizle ilgili toplum önünde olmanızı gerektirecek bazı durumlar oluşabilir. Beklediğiniz tanınma fırsatını yakalayabilirsiniz. Üstlerinizle olan iletişiminiz daha açık ve rahat olacak. Ancak gün içinde bazı sorumluluklarınızı ihmal edebilirsiniz. Özellikle işle ilgili sorumluluklarınıza karşı daha özenli olmalısınız.

16 Ekim 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

RADİKAL kararlarla karşı karşıyasınız. Yapsam bir türlü, yapmasam bir türlü diyeceksiniz. Umutsuz olmayın, hep bir çıkış yolu çıktı karşınıza.

16 Ekim 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

16 Ekim 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 08' 55" R
Ay
Balık
04° 26' 47"
Merkür
Koç
18° 13' 54"
Venüs
Boğa
04° 27' 24"
Mars
Koç
01° 53' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 47"
Satürn
Balık
16° 49' 07"
Uranüs
Boğa
22° 30' 29"
Neptün
Balık
28° 59' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 58"
Lilith
Başak
23° 38' 56"
True Node
Koç
15° 21' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>