Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Bugün, ateşli tartışmalar, duygusal konuşmalar, romantizm dahil her şey olabilir. Dışarıdan çok sorunluymuş gibi görülüyor ama ikinizin de bütün bu iniş çıkışları yaşamaya enerjiniz var.

İş yerinizdeki genel ekonomik sıkıntı artık size de yansıyabilir. Aklınızdan zaman zaman birdeğişikliği geçiyor ama bugünlerde buna cesaret edemeyebilirsiniz. Kısa vadede bir değişiklik gözükmüyor.

Çok kolay kazandığınız bir ek gelir artık kesilebilir. Bu da sizin harcamalarınızı yeniden gözden geçirmenize neden olabilir. Canınız sıkılacak ama dünyanın sonu değil.

Abartıdan kaçınmalı, her şeyi tadında bırakmalısınız. Küçük tartışmaları büyütmek önemli sorunlara dönüşebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olaylara karşı oldukça hassas olacağınız ve duygusal tepkiler verebileceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınız konusunda çok dikkatli olmalısınız küçük de olsa bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Enerji düzeyinizde artış olacaktır ancak bu enerjinizi bugün doğru olarak kullanmak sizin için çok önemli olacaktır. Gün içinde mizaç değişiklikleri gösterebilirsiniz ve çevrenizdeki insanlara karşı ani tepkiler ortaya koyabilirsiniz. Bazı düşüncelerinizi gerçekleştirmek ve yeni başlangıçlar yapmak için karşınıza önemli fırsatlar çıkacaktır.

20 Ekim 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, bilinçli hareket etmenizi, planlamalarda bulunmanızı sağlayan Ay-Başak burcu etkinliği altında yeni haftayı karşılıyoruz. Bugün ihtiyaçlarınızı ekonomik şekilde karşılamaya özen gösterirsiniz. Arkadaşlarınızla yardımlaşırsınız. Her şeyi detaylı olarak düşünürsünüz. Planlarınızı titiz bir şekilde tekrar gözden geçirerek uygulamayı tercih edersiniz. Düzenlemek, verimli hale getirmek, işlerlik kazandırmak, artı ve eksileriyle ölçüp tartmak gün boyu tüm işlerinizde sizin için önemlidir. Saat 00:41 Ay-Pluto görünümü baskın tarzda hareket etmenize neden olur. Ancak koşullar gereği tabii ki dikkatli olmakta yarar vardır. Güçlü olmak, gücünüzü kanıtlamak ve kabul ettirmekten bir hayli hoşlanabilirsiniz. Saat 08:18 Venüs-Mars görünümü, öncelikle planlı alışveriş yapmanın önemini vurguluyor aslında. Alışverişe çıkarken, evimiz veya özel ihtiyaçlarımızı alırken tabii ki dikkatli olmak lazım. Bir de bu enerjinin bir başka özelliği, borç alıp verirken bir belge istemenin doğru olacağını gösteriyor. Özellikleveya özel kurulan bağlantılarda buna önem verelim.  Bazı Akrepler bu enerjinin desteğiyle, kimsenin bilmesini istemedikleri bir karar verebilirler. Bu ilişki veya maddi bir konuda olabilir. Saat 23:32 Ay-Satürn  arasındaki zorlu görünüm,ilişkileri, ailevi konular, otoritelerle bağlantınız  anlamında önem kazanıyor. Her şeyi merak etmektesiniz. Sizin hakkınızda neler düşünülüyor, kimler kuyunuzu kazmaya çalışıyor bütün bunları net bir biçimde öğrenmek istersiniz. Size söylenenden ziyade, ortaya koyulanlara  bakarak kişileri ve durumları değerlendirmeyi tercih edersiniz. Saat 23:39 Merkür-Jüpiter olumlu görünümü, gizli bazı meseleler üzerinde konuşulması anlamına geliyor. İletişimde bulunmaktan ziyade, sizinle kimler bağlantı kuruyor, kimler size dost olarak yaklaşıyor, kimler hesap kitap peşinde bunları anlamanız mümkündür. Yeni haftamızda şansınız, bahtınız, yolunuz açık olsun.Her işinizde başarı ve mutluluk dileklerimle,

20 Ekim 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevrenizde gizemli bir hava estireceksiniz. Planlarınızı sıkı bir şekilde saklamak isteyişinizin haklı nedenleri var. Entelektüel çalışmalardan hoşlandığınız için, kendi tarzınıza uygun kişileri tercih etmenize rağmen, huzursuz yapınızı önleyemiyorsunuz. Çocuklarınızın isteklerinin ön planda olacağı bir gün.

20 Ekim 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kişileri kolayca etkileyebileceğiniz veya ikna edebileceğiniz bir hafta sonu. Ne yapmak istiyorsanız, hiç durmayın! Tüm burçlar için gün geneli: Veriler, göstergeler ya da ortaya çıkan bilgiler yanlış adım atıyor hissi yaratabilir. Verilmiş sözler ya da çizilmiş yol haritaları üzerinde doğru kararlar alarak ilerlemek için doğru yorumlamak gerektiğinin farkına varabileceğimiz bir hafta sonu. Aniden, belli düzenlemelerin veya anlaşmaların ya da bağlayıcı sözlerin içinde yer almamak isteği hissedersek, bu hissi görmezden gelmek yerine gerekli düzenlemeleri yapmak daha doğru olacaktır.

19 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşten yana destekler ve kazançlar konularında hareketlilik gözüküyor. Bir süredir üstünde çalıştığınız projelerinizden kazanç sağlayabilirsiniz. Gün içinde vakıf, dernek veya yardım kuruluşu tarafından düzenlenen bir etkinliğe katılabilirsiniz. Bu etkinlik sırasında eski arkadaşlarınızla karşılaşabilir, ortak uğraşlarda bulunabilirsiniz.

20 Ekim 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Görüşlerinizi karşı tarafa kabullendirmek için var gücünüzle çırpınıyorsunuz. Biraz da içinizdeki dinlemeye bakın. Geri dönüşü olmayan bir yola girebilirsiniz.

20 Ekim 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

20 Ekim 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 48' 23" R
Ay
Kova
29° 24' 43"
Merkür
Koç
18° 02' 00"
Venüs
Boğa
04° 01' 19"
Mars
Koç
01° 36' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 50"
Satürn
Balık
16° 47' 19"
Uranüs
Boğa
22° 29' 16"
Neptün
Balık
28° 58' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 47"
Lilith
Başak
23° 36' 35"
True Node
Koç
15° 21' 19"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:52

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>