Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sonunda ilgiyi çektiniz. Bu sefer kimselere danışıp hesaplar vermeye niyetiniz yok gibi görünüyor. Eş dostla çok pay edilen gönül sırlarının ilişkilere zarar verdiği gibi bir inanç edindiniz. Buna rağmen akşama kadar, size neler olduğunu soranlarınız olacak.

Bugün bir hazırlık içindesiniz. Taşınma gibi görünüyor. Geçen günlerdeki yoğun temponuz sizi biraz hırpaladı, ama bu haftayı daha dingin geçirmenizi sağlıyor. İşyerinizde başlangıç tarihini unuttuğunuz bir kırgınlığın artık üzerine gitme düşüncenize kırgınlar dışında herkes taraftar olacak.

Sorumluluğunuzda olan sizin için epeyce yüklü olan bir para sizi geriyor. Aldığınız çok doğru bir kararı bugün bozdunuz. Koşulların sıkıştırması sonucu birikiminize el attınız. Bir satış işinden sevindirici haberiniz var.

Çok sevdiğiniz birinin sizin yönlendirmenize ihtiyacı var. Sizin yeterince donanımlı olduğunuz bir konuda bocalıyor. Bugün ona vakit ayırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne büyük bir özgüvenle başladınız. Çünkü üstesinden gelemeyeceğinize inanılan bir sorunu hallettiniz. Bir arkadaşınızla ilgili alacağınız bir haber size biraz üzüntü yaşatacak. Yakında bununla ilgili kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Günün ortasında çoktan beklediğiniz bir gelişmeyi yaşayacak ve bununla mutlu olacaksınız.

17 Ekim 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler,  Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde Cuma gününe merhaba diyeceğiz. Dış dünyanın üzerimizdeki etkisi bir hayli yüksek olabilir.  Biz de buna karşılık olarak, kendimizi göstermek, ifade etmek yoluyla tepkimizi koyarız. Saat 04:49 Merkür-Mars görünümü,  geçtiğimiz 20 Eylül tarihinden bu yana olanlara bir bakmakta yarar görüyorum. Eğer hesapta olmayan bir ilişki sorunu yaşandıysa, bir şeyleri gizli saklı yürütülüyor ve sizi tatmin etmiyorsa, beraberliğinizde veya mali konularda sıkışıklık varsa tabii ki bugün oturup üzerinde düşünmek gayet yararlı olur. Mevcut durumlar için olumsuz düşünmeyelim. Çünkü 4 Kasım tarihinde, bugünkü sıkışıkları düzene kavuşturabilecek fırsatlar karşınıza çıkabilir. Benim size tavsiyem hangi konuda olursa olsun, bilinçli bir şekilde onu ele almanız, mercek tutarak incelemenizdir. Paranıza sahip çıkmanız yerinde olur. Saat 17:57 Ay-Uranüs olumlu etkisi farkedilme arzunuz, birileri tarafından kıymetli bulunma ihtiyacınız yükselir. O an birisi sırtınızı sıvazlasa veya iyi ki varsın dese kendinizi huzurlu hissedersiniz. Saat 20:57 Merkür-Venüs kavuşumu, isterister özel olsun ilişkilerinizi mutlaka bir gözden geçiriniz. Sözgelimi 20 Eylül tarihinden bu yana yaşananlara bir bakmak gayet yararlıdır. Diyelim ki, ilişkinizde sorunlar var, bir mesele yüzünden bir türlü anlaşamadınız veya öyle bir durum oldu ki, işin içinden çıkmakta, karar vermekte zorlanıyorsunuz. Üzülmeyiniz. 4 Kasım tarihine kadar sakin olunuz. Olayların gelişimi farklı bir seyre dönüşebilir, düzeltebilirsiniz veya gerçeği net olarak bu tarihe yakın günlerde görebilirsiniz. Günün tüm güzellikleri sizin yüreğinizle buluşsun. Ne dilediğiniz varsa gerçekleşsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

17 Ekim 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinizin yoğunluğu karşısında bocalamak istemiyorsanız, duygu ve düşüncelerinizi dağıtmayı öğrenmelisiniz. Bugün ruhsal bir dinginliğe ihtiyacınız olacak. Duygularınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Seçtiğiniz konuların çok önemli olduğunu bilmelisiniz. İdeallerinizden taviz vermek istemeyeceksiniz.

17 Ekim 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Estetik, sanatsal veya yaratıcılık gerektiren ya da ekonomik konularda ikna yeteneğinizin normalin üzerinde olduğu bir gün. İstediğiniz şeye onay almadan masadan kalkmamalısınız! Tüm burçlar için gün geneli: Bazı ilişkilerimizle ilgili kararlarımızı ya da son hareketlerimizi gözden geçirebiliriz. Karşımızdaki kişilerin düşüncelerini veya inançlarını değiştiremediğimiz, başarılı olacağından emin olmadıkları adımları attıramayacağımız veya güvenlerini kazanamayacağımız türde tavsiyeler vermemeli; duygularımıza veya öngörülerimize bağlı değil, açıklamalı, görüntülü sunumlara veya mantıki belgelere dayanan ikna yöntemleri kullanarak bazı adımların atılması gerektiğine dikkat çekmeliyiz. Somut işaretlere dayalı sunumlar karşı tarafın düşüncesini değiştirmede etkili olabilir. Boş öneri ve tavsiyelerden kaçınmalı.

17 Ekim 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve hedefler konularında ilerleme sağlayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle üstlerinizle yapacağınız görüşmeler olumlu geçebilir. Düşünce paylaşımları konusunda son derece uygun enerjiler söz konusu. Girişken olmak size kazandıracak. Gün içinde anneye dair gelişmeler olabilir. Neşeli ve keyifli zaman geçirebilirsiniz.

17 Ekim 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Partnerinizle bazı deneyimleri paylaşmanız onun daha fazla güvenini kazanmanıza sebep oluyor. Sevginizin temeli tam anlamı ile sağlam. Güveniniz karşılıklı olunca sorunlar da oluşmuyor. İŞ: Para konusunda kendinizi tuzağa düşmüş gibi hissediyorsunuz. Binbir dil dökerek sizden borç para alanlar bugün kapınıza uğramıyor. SAĞLIK: Kandırıldığınızı düşünmek moralinizi bozuyor. Mali sıkıntılar sağlık sorunları yaratıyor.

17 Ekim 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

17 Ekim 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 43' 03"
Ay
Kova
28° 06' 31"
Merkür
Koç
17° 58' 59"
Venüs
Boğa
03° 54' 33"
Mars
Koç
01° 32' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 32"
Satürn
Balık
16° 46' 50"
Uranüs
Boğa
22° 28' 57"
Neptün
Balık
28° 58' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 29"
Lilith
Başak
23° 35' 59"
True Node
Koç
15° 21' 13"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>