Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan güne sakin başlayacaksınız ve fakat ilerleyen saatlerde gerginlikler yaşayacaksınız. Daha çok yalnız kalmayı deneyeceksiniz ve sevgilinizden akşama doğru önemli bir haber alacaksınız.

Bugün bazı olumsuz gelişmeler üzerinde hakimiyet kurmak için yeterli enerjiye sahip olacaksınız. İşinizle ilgili olumlu gelişmeler olurken iletişimsel olarak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Maddi konularda bugün daha dikkatli davranmayı tercih edeceksiniz ve bu anlamda bazı kaygılar taşıyacaksınız. Harcamalarınıza dikkat etmek zorunda kalacaksınız.

Sağlıkla ilgili bir takım harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Kendinize bu konuda sıkıntıya düşmemek için para ayırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygusal hayatınızı değiştirecek gelişmeler içinde olabilirsiniz. Çevrenizin kimi konularda büyük baskıları var. Hayat biçiminizin eleştirilmesi sizi üzebilir. Elinizdeki imkanları iyi ve akılcı kullanmanız gerektiğini biliyorsunuz. Ama bugün kimse sizi incitemeyecek. Alış veriş sizin en büyük zevkiniz fakat bu sıralar bütçeniz buna pek uygun değil.

19 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 02:08 itibariyle, Başak burcunda ilerleyecek Ay, kendinizi rahat ve güvende hissedeceğiniz  bir dünyada yaşamayı düşleyebilirsiniz. Bir yanınız her şeyin mükemmel olmasını ister diğer yanınız elindekilerle yetinmeniz gerektiğini söyler. Aslında güne şöyle bir baktığımızda geleceğiniz konusunda o kadar da kötümser değilsinizdir. Sadece geçmişin hesaplarından, bağımlılıklarından kurtulma arzunuz vardır. Saat 12:15 Ay-Neptün karşıtlığı aşk hayatınız çocuklarınızla alakalı konuların bilinçli bir şekilde ele alınması, titizlikle takip edilmesi anlamında yararlıdır.  Ancak paramızın hesabını da iyi yapalım. Açılmayalım. Saat 14:11 Jüpiter-Kuzey düğüm olumlu görünüm, hem ilişki anlamında akıllıca seçim yapmanızı hemhayatınız, eğitiminiz veya yeteneklerinizi değerlendirme yönünde size fırsat getirici bir enerjidir. Daha bilinçli düşünürsünüz. Neyin ne olduğunu bilerek, kime güvenmeniz gerektiğinin farkında olarak ilerlersiniz. Bugüne dek yaşanan, sizi çoğu zaman zorlayan deneyimleri bir tecrübe gibi ele alırsınız. Fiziksel ve ruhsal anlamda geliştiren, huzursuz etmeyen  ilişkilere önem verirsiniz. Mevcut beraberliğinizde karşı tarafı iyi gözlemek lazım. Sizi bir arada tutan nedir, buna bakmak gerekiyor. Bugüne dek yaşadıklarınızı unutmayınız. Bu beraberliğin artı ve eksileri nedir bir bakınız.  Çalışıyorsanız işinize, okuyorsanız eğitiminize, daha fazla gelişmeye önem veriniz. Siz kararlı olursanız, bu görünüm ilerlemenizde size kuvvet verecektir. Ruhunuzu sakinleştirici, keyfinizi yerine getirici, mutlu edici ve  gülümsetici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

19 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Satürn, olumlu ve olumsuz yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Çekici ve parlak yönleriniz belirgin bir hal alıyor. Bugün, sözleriniz anlamlı ve cesur olacak. Sezgileriniz çok yüksek seyrediyor. Partnerinizle duygusal konularda derinlik yaşamak istiyorsanız, onunla bazı değişimlere hazır olmalısınız.

19 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kişileri kolayca etkileyebileceğiniz veya ikna edebileceğiniz bir hafta sonu. Ne yapmak istiyorsanız, hiç durmayın! Tüm burçlar için gün geneli: Veriler, göstergeler ya da ortaya çıkan bilgiler yanlış adım atıyor hissi yaratabilir. Verilmiş sözler ya da çizilmiş yol haritaları üzerinde doğru kararlar alarak ilerlemek için doğru yorumlamak gerektiğinin farkına varabileceğimiz bir hafta sonu. Aniden, belli düzenlemelerin veya anlaşmaların ya da bağlayıcı sözlerin içinde yer almamak isteği hissedersek, bu hissi görmezden gelmek yerine gerekli düzenlemeleri yapmak daha doğru olacaktır.

19 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

19 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırlı olmanız gereken günler. İş hayatınızda önemli başarılara imza atmak üzeresiniz.

19 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

19 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 50' 44" R
Ay
Kova
29° 59' 07"
Merkür
Koç
18° 03' 20"
Venüs
Boğa
04° 04' 18"
Mars
Koç
01° 38' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 23"
Satürn
Balık
16° 47' 31"
Uranüs
Boğa
22° 29' 24"
Neptün
Balık
28° 58' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 55"
Lilith
Başak
23° 36' 52"
True Node
Koç
15° 21' 22"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>