Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün kendinizi duygusal anlamda çok güçlü hissedeceksiniz ve bazı sorunlarınızı geri plana atmak isteyeceksiniz. Sevgilinizle güzel bir gün geçireceksiniz.

İş hayatınızda bugün yaratıcılığınız ön planda olduğu ve duygusal tepkilerinizi gizlemek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Ortak çalışmalara girebilmeniz mümkün olabilir.

Harcamalarınızı yoğunlaştırdığınız bu günlerde kısıntıya gitmek zorunda kalabilirsiniz. Aileniz veya eviniz ile ilgili bir masrafta bulunmanız söz konusu olabilir.

Son zamanlarda alkolü içeceklere karşı zaaf duyuyorsunuz ve zaman zaman kontrolü kaybediyorsunuz. Bu duruma sağlığınız açısından dikkat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Gün içinde enerjinizi dikkatli kullanabilecek ve sorunlarınızı rahatlıkla çözebileceksiniz. Öğle saatlerinde alacağınız bir haber sizin harekete geçmenize neden olabilir. Karar alırken çabuk olmalı ve cesaretinizi kaybetmemelisiniz.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler,  saat 03:05 Ay-Jüpiter kavuşumuyla cumartesi gününe  adım atıyoruz. Bu enerji, kendinizi güçlü göstermek ve hiçbir zorluğun sizi ezip geçmesine izin vermemek arzunuzu işaret ediyor. Üstünüzdeki sorumluluklar bir hayli yorucu olsa da, siz başarılı olabilecek kadar güçlüsünüz. Hiç tedirgin olmayın. Her güçlükte mutlaka bir hayırdır vardır dostlarım. Saat 10:34 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, derin bir gözlemin, bazen hayata karşı sert bir duruşun ve ne olursa olsun taviz vermeye yanaşmayan bireyin, dış dünya ile olan mücadelesini işaret ediyor. Ya güçlenmeliyim veya gücümüzü azaltan ne varsa ondan kurtulmalıyım diyebiliriz. Saat 12:12  Ay-Venüs faydalı görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda hakim olmamızı sağlar. Aşkı,  aşk gibi yaşamaktan yana olursunuz.  Öyle sorgulamak gibi bir niyetiniz olmaz.  Seçkinliğe önem verirsiniz. Güzel sürprizler hoşunuza gider. Saat 14:17 Ay-Mars görünümü, mesleki konularda güven duygunuzu ve bulunduğunuz ortamda egonuzu bir hayli önde tutmanız anlamına geliyor. İnsanların sizin liderliğinizi, gücünüzü, hedefinize kilitlendiğinizde nasıl da başarılı olduğunuzu görmelerini istiyorsunuz. Hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sizi güçlü kılacak, geleceğinizi teminat altına alacak işlere ihtiyacınız var. Bu yüzden de azimle çalışmaya devam. Sizi eleştirenlere veya hakkınızda konuşanlara gereken cevabı, başarınızla veriniz. Kaldı ki, sizin adım attığınız bir işte başarısız olmak enderdir. Saat 16:09-19 Ekim saat 02:08 arasındaki  Ay-Boşluk etkisi altında, rutin işlerinize öncelik tanıyınız. Bir proje üzerinde çalışıyorsak eksikleriniz var mı diye bir bakınız.  Karşı cinsle ilgili konularda biraz daha temkinli olunuz. Bu zaman dilimi içinde, ya tümüyle olayları kendi kontrolünüz altında tutmak istersiniz veya  akışa bırakırsınız. Aslında yapılması gereken de, ikinci tercihtir. Eviniz, aileniz ve özel ilişkinizle alakalı  konular üzerinde şöyle bir düşünmemizde yarar var. Cumartesi günümüzün  keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

18 Ekim 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü olmak adına başlattığınız her türlü çalışmaya yürekten inanıyorsunuz. İdeallerinizde ısrarcı davranmanız sizi istediğiniz noktalara getirecektir. Bugün, yapacağınız görüşmelerde karşı tarafın düşünceleri size olumlu gelmeyebilir fakat biraz daha beklerseniz, istediğiniz sonucu alacaksınız. Sağlık konusunda, enerjinize yüklenmemelisiniz.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Endişelerinizi büyütmek yerine, plan, proje veya aşk hayatınızla ilgi sıkıntı yaratan veya acil müdahale gereken durumların nedenleri üzerine düşünmeniz daha doğru olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Doğru hamleleri yapanın, ilerlemesini durduran engelleri aşmasının veya bazı pişman olduğu konuları telafi etmesinin kolaylaşabileceği bir gün. Bu esnada, bazı iniş çıkışlı durumlar, aniden fikir değiştiren kişiler, beklenmedik gelişmeler ya da farklı virajlara sapan kişiler olabilir, ama önemli değil. Zira, gelişmeler, planlarımızı veya ilerlememizi bu olaylar ışığında belirlememiz için yardım niteliği taşıyor aslında! Yanlış giden şeyleri düzeltebilme şansı doğabilir.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAYATINIZA sürü yeni insanlar girebilir. Herkezle hemen samimi olmamanızda fayda var. Yeni hayal kırıklıkları ile karşılaşabilirsiniz.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

18 Ekim 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 49' 55" R
Ay
Kova
29° 47' 15"
Merkür
Koç
18° 02' 52"
Venüs
Boğa
04° 03' 16"
Mars
Koç
01° 38' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 12"
Satürn
Balık
16° 47' 27"
Uranüs
Boğa
22° 29' 21"
Neptün
Balık
28° 58' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 53"
Lilith
Başak
23° 36' 46"
True Node
Koç
15° 21' 21"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>