Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2012, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu beğeniyor ve onunla gurur duyuyorsunuz. Çevrenizde insanlar olduğunda gösterdiğiniz ilgiyi, baş başayken görememekten şikayetçi. Bugün bu şikayetini yine dile getirebilir.

Yoğun temponuz bugünlerde azaldı. İş arkadaşlarınızla uzun zamandır yakalayamadığınız sohbet ortamı bugün doğabilir. İşyerinizde yeni sayılabilecek biriyle bugün ilk kez yakınlaşabilirsiniz.

Bütçenizi eklenen yeni zorunlu harcamalar sizi korkutuyor. Kemerlerinizi sıkmanın gerekliliğini fark etmek canınızı sıkıyor. Yakın bir gelecekte sorumluluklarınızın bir kısmından kurtulma olasılığınız var. Onun haberini bugün alabilirsiniz.

Midenizi yormamaya dikkat etmenizde yarar var. Yaşadığınız ufak sorunlar kronikleşebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde bir yakınınıza bağımlı yaşıyorsunuz. Adeta kendinizi unuttunuz ve sadece onu düşünüyorsunuz. Oysa onun keyfi yerinde, seçtiği, tercih ettiği bir yaşamı sürdürüyor. Bugün onunla yapacağınız konuşma sizi sevindirebilir. Dostlarınızın tekliflerine açık olmanızda yarar var. Bugün alacağınız bir daveti değerlendirebilirsiniz. Huzurlu bir akşam geçirebilirsiniz.

26 Eylül 2012, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Çarşamba günümüz Ay-Kova burcu seyriyle başlıyor. Hangi konuda olursa olsun isteklerimizi elde etmek, ilerlemek ve büyümek için mutlaka kendimize inanmamız gerekiyor. İnsan eğer kendinden şüphe ederse, birileri onaylamadığında hedefinden vazgeçerse, bir de hayata katı ve inatçı bir bakış açısıyla yanaşırsa nasıl gelişebilir? En zoru da insanın kendi kendiyle kavgasıdır. Böyle olunca iç çekişmeler, endişeler bitmez. Oysaki bu enerji kendiniz adına yeni idealler, amaçlar belirlemeniz için yardımcıdır. Yaratıcı düşünmeli, becerilerinizi gösterebileceğiniz alanları araştırmalı, ona göre bir seçimde bulunmalısınız.

26 Eylül 2012, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde yapılması gereken işler sizi yeni bir plan yapmaya itiyor. Son günlerde artan baskı ile ailevi konuları mücadele alanı olarak görebilirsiniz. Ancak ilişkiler ve özel hayat açısından dikkatli olunmalı. Bir yandan da eldeki kaynakların kullanılması gerekmekte. Harcamaların sizi kontrolünüz dışında gelişmesi söz konusu. Üstlerle ilişkilerin getirdiği stres büyütülmemeli.

26 Eylül 2012, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ruh... Çok yaratıcı ve kendinizden söz ettiren birisiniz. Ancak düşüncelerinizi sürekli olumsuz yönde kullanmanız başarınızı engelleyebilir. Toparlanın.

26 Eylül 2012, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

26 Eylül 2012, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 58" R
Ay
Balık
10° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 05"
Venüs
Boğa
04° 59' 13"
Mars
Koç
02° 13' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 50"
Satürn
Balık
16° 51' 18"
Uranüs
Boğa
22° 31' 58"
Neptün
Balık
29° 00' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 24"
Lilith
Başak
23° 41' 48"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>