Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin tadını çıkartamıyor, feci şekilde kıskanılıyorsunuz. Bunun için özel bir çaba harcamadığınızı savunsanız da dışardan pek öyle görünmüyor. Bu oyuna bir son vermelisiniz.

Kendinizi yine yığılmış sizi bekleyen işlerin koynuna atacak ve günü onlarla cebelleşerek geçireceksiniz. Büyük umutlarla bağlandığınız görüşmelerden haber alabilirsiniz

Kazancınız gayet tatminkar, sıkıntı çekmenizin ana nedeni biraz müsrif oluşunuz. Ama para konularında şans her zaman sizinle. Birkaç güne varmadan sevineceğiniz haberleriniz olacak.

Dönüp aldığınız bilginin kaynağında bir araştırma yapmanız gerekiyor. Bu bilgi sizi yanlış yönlendiriyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçiniz biraz buruk. Çünkü yakında çok sevdiğiniz bir arkadaşınızı uzaklara uğurlayacaksınız. Kendi adınıza duyduğunuz üzüntü onun adına sevince dönüşemiyor. Çünkü onun bazı zorunluluklarla yarı istekli gittiğini biliyorsunuz. Sizi şu günlerde küçük bir sürpriz bekliyor. Sürprizin geldiği yer çok sevinmenize yol açabilir.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Ay-Aslan burcu geçişi saat 01:07 itibariyle etkili olacak. Çevrenizdeki insanlardan farkınız olduğunu düşünürsünüz. Sizi özel bulmalarını istersiniz. Takdir edilmek, önemsenmek hoşunuza gider. Tam tersine gören kişilere karşı belli bir tavır alırsınız. Saat 09:18 Mars-Neptün görünüm etkisinde, yolculuk, iletişim ve girişimlerde arzu ettiğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. Aşkta uzun zamandır canınızı sıkan problemleri çözebilirsiniz. Gerçekleri net olarak görebilmeniz mümkün olduğu gibi rüyalarınız, sezgileriniz yoluyla da bir çok bilgi elde edebilirsiniz. Kendinizi anlayarak, yapmak istediklerinizin farkında olarak, kararlarınızı verebilir, uygulayabilirsiniz. Gelen haberler sizi tatmin edicidir. Saat 23:43 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, bizimle ilgilenilmesini bekleriz. Keyifli bir bayram günü geçirmeniz dileğimle,

26 Haziran 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin bir gün... Bugün, harcamalarına özen göstermelisin. Lüzumsuz harcamalarda bulunmamanda fayda var.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta şüpheler ve bilinmeyenler sizi rahatsız edici bir noktaya taşıyabilir. Sevgide olgunluğun değerini anladığınız zamanlar. Hürriyet Aile /

26 Haziran 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamak isteyebilirsiniz. Yeni konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı konularda aldanmalar olabilir. Anlaşmaları gözden geçirmenizde fayda var. Göz ardı ettiğiniz şeyler olabilir. Gün içinde göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Duygusal olarak etki altında kalacağınız bir gündesiniz.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlüğünüze düşkünsünüz. Ancak ailenizi ihmal etmeyin. Yaptığınız fedakarlıklar karşı taraf tarafından görülüyor ve biliniyor şüpheniz olmasın.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

26 Haziran 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızda idealize ettiğiniz konuları açıklığa kavuşturabilirsiniz. Yaratıcılığınız göz dolduracak. Atacağınız adımlarda üretkenlikle yol alabilirsiniz.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun bir haftanın ardından günün ilk yarısını deniz kenarında vakit geçirerek değerlendirin. Uzaklara yelken açmak ya da seyahate çıkıp kafayı dinlemek size iyi gelecektir. Zira evden ziyade uzaklardaki konularınıza ışık tutacak Yengeç burcundaki Yeni Ay küllerinizden yeniden doğmanıza neden olabilir.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz.

26 Haziran 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 14' 25" R
Ay
Boğa
06° 05' 08" R
Merkür
Koç
21° 12' 59"
Venüs
Boğa
09° 39' 25"
Mars
Koç
05° 07' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 36' 14"
Satürn
Balık
17° 10' 02"
Uranüs
Boğa
22° 45' 05"
Neptün
Balık
29° 06' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 54"
Lilith
Başak
24° 07' 02"
True Node
Koç
15° 23' 21"
Son Güncelleme : 07/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>