Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Unutmaya çalışmak kolay değil. Her an akılda tutmak da pek sağlıklı görünmüyor. Belki de hala bir şansınız vardır. Ama araya biraz zaman sokmanız da gerekli olabilir.

İş ortamınıza renk getirme çabalarınızı, fazla kuralcı gözlerle görenler de var. İçtenliğinizi dengelemeye çalışın. Sorun çıkarmamaya özen gösteriyorsunuz. Bugünlerde bu özelliğinizin işe yaramayacağı gelişmeler yaşayabilirsiniz

Gerekmediği kadar paraya endekslediğiniz konular var. Bu konularda daha başka çözümler bulabilirsiniz. İkili ilişkilerde amacını aşan ifadeler, onarılması güç kırgınlıklara neden olabilir.

Arkadaş çevrenizi daha gerçekçi insanlarla zenginleştirebilirsiniz. Bu tercih, yaşamınızın birçok alanında önünüzü açacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde arkadaş ilişkilerinizde bir dert yaşıyorsunuz. Bu dert sizi müthiş yıpratıyor, ama içinden kazançlı olarak çıkacaksınız. Bazı ilişkileriniz sizi hayatın bir kısım gerçeklerinden kopartıyor. Bu ilişkilerde radikal değişiklikler yapamayacağınızı biliyorsunuz. Yakın bir zaman içinde aile içinde yaşayacağınız bir problem sizi üzecek

26 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 04:11-17:27 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Yavaşladığınızı hissedebilirsiniz. Gecikmeler siz veya başkalarından kaynaklanabilir. Bu durumda gerginleşmeyiniz, kendinizi akışa bırakmaya çalışınız. Saat 15:28 Jüpiter-Satürn görünümü, hedef belirlemenizde yardımcı olurken, hakikaten işe yarayan, geliştirici olan, tecrübenize uygun, verimli işlere yönelmeniz için teşvik ediyor. Arkadaşlıkların niteliği değişiyor. Şimdi karşınıza çıkan kişiler,hayatında veya bir alanda çaba sarf eden insanlar olacaktır. Artık paranızı harcarken daha dikkatli düşüneceksiniz. Çünkü kolay kazanılmıyor. Eğer daha fazla kazanmak istiyorsanız, çok daha fazla çalışmanız gerektiğini biliniz. Başkalarına da destek vermeniz gerekir. Öyle biryaparsınız ki, insanlar bundan fiziksel ve bedensel anlamda fayda görürler. Bu da, yaptığınız işten zevk duymanızı sağlar. Belki çok fazla kazanmazsınız. Ancak tutumlu ve dikkatli hareket ettiğiniz için bir kenarınızda paranız olur. Saat 17:27 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, birilerinin sizi akıl vermesi, hoşlanmadığınız işleri önünüze sürmesi, ilkelerinize karşı çıkması mümkün. Bizim bu saat itibariyle  dikkat edeceğimiz nokta, başkaları bize uymasa da, onlarla çatışmamak ve gerektiğinde mesafemizi korumak olmalıdır. Saat 18:04 Ay-Mars görünüm etkisinde,  ailemizin maddi-manevi konularda bize vereceği desteğin göstergesidir. Ayrıca, harcamaların da işaretçisidir. Bizi zorlayabilecek şartlarla mücadele arzumuz yüksek olur. Mars geri hareket döneminde olduğumuz için parasal konularda iyice düşünelim. Ayrıca geçtiğimiz Nisan ayı sonunda verilen kararlara, gelişmelere bugün bir daha bakalım. Saat 22:59 Ay-Venüs olumlu görünümü ev alanı içinde bir yolculuk, bir gelişme veya bir meselenin ele alınması anlamındadır. Eskiyle alakalı mevzular sizi düşündürebilir. Sözleriniz daha ılımlıdır. İlişkinizde bağlanmakla kopmak arası gidip gelebilirsiniz. Gönlünüzden geçen isteklerinizin gerçekleşmesi dileğimle,

26 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenize karşı derin duygular içindesiniz. Onların her türlü sorununun yüklenmenize karşın, bazen karşılığını alamıyorsunuz. Bugün, olağan üstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Yakın takip olayları canınızın sıkılmasına neden olurken, rahat şartlarda çalışmak istiyorsunuz. Bugün hayallerinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşleri herkesin ele aldığı gibi ele almanız gerekmiyor. Siz farklı düşünebilir, kendi bildiğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz. Bazı fikirlerinizi geliştirmeniz olumlu sonuçlar doğurabilir. Farklı şeyler denemek, seyahatler ve ziyaretler size ilham verebilir. Sizi engelleyen şeylerden kurtulmanız yeni fırsatların önünü açacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız gece saatlerini biraz huzursuz veya uykusuz geçirmiş olabilirler. Genel hatlarıyla bakıldığında, ilişkilerin zorlandığı bir süreçteyiz konuyla ilgili Pazartesi yazımın etkileri halen yürürlükte. Bugün maddi başlıklı konularda dikkat gerektiren bir gün. Özellikler sabah saatleri zorlayıcı görünüyor. Akşamüstü saatlerine kadar halsizlik, belirsizlik, kararsızlık ya da ne yöne gideceğini bilememe türünde durumlar ön planda olabilir. Akşam saatlerinde ise, ilişkilerde daha akıcı diyaloglar içerisine girilebilir veya keyifli paylaşımlarda bulunulabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda başkalarından yardım alabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinizi toparlayabilirsiniz. Bazı konular için mücadele verebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde konuşmalarınıza dikkat edin. Yakın çevrenizdekilerle program yapabilirsiniz. Sosyalleşmek size iyi gelecek. Teknik konulara özen gösterin.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşıklar... Bu kart başınızın döneceğini ve aşk sarhoşu olacağınızı simgelemekte. Uzun süre aşk yaşamından uzak kalan bayanları daha fazla ilgilendiren karttır.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde güç mücadeleleri, mesafe ve soğukluk yaşayabileceğiniz için, bu geçici etki altında önemli konuları paylaşmayı tercih etmemeli, kişilere ve kendinize en azından bir gün zaman tanımalı, olası problemlerde daha anlayışlı ve sabırlı davranmayı tercih etmelisiniz.

26 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizden gelecek olan birtakım fırsatların maddi koşullara takılı kaldığını görebilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren işler için küçülmeler ve kısılmalar oluşabilir. Bazı işleriniz bitebilir.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi başlıklı konularda hareketlilik görülebilecek bir aylık süreçtesiniz. Rakamlarla dans başlıyor. Ödemeler, bütçe, yatırım, ek gelirler, yanlış hesaplamalar, kontrolsüz harcamalar v.b başlıklar yorucu olabilir. Giren ve çıkan paralarla uğraşmanız gerekebilir. Tüm bu koşuşturma ve hesaplamalar esnasında dikkatli olmalısınız.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnanılmaz güzellikte ve eğlenceli bir gün geçirmeye hazır olun. Mutluluktan başınız bulutlara bile değebilir. Gezme tozmalar, davetler, açılışlar, renkli günler devam edecek. Bu pembe tablo maddi durumunuz için de geçerli. Elinize ummadığınız kadar çok para geçecek.

26 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 32' 34" R
Ay
Boğa
10° 38' 60" R
Merkür
Koç
21° 28' 46"
Venüs
Boğa
10° 02' 30"
Mars
Koç
05° 22' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 40' 39"
Satürn
Balık
17° 11' 32"
Uranüs
Boğa
22° 46' 11"
Neptün
Balık
29° 07' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 03' 55"
Lilith
Başak
24° 09' 06"
True Node
Koç
15° 22' 36"
Son Güncelleme : 07/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>