Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gecikmiş sayılmazsınız. Zararın neresinden dönseniz kardır. Çoktandır vermiş olduğunuz kararların, artık uygulama gününün geldiğini düşünmeniz, yine de olumlu bir gelişme.

Sizin için, başkalarına önemsiz gelen konular fazlaca önem taşıyabiliyor. Sıkışık, sıkıntılı günleri geride bırakıyorsunuz. İşlerinizde yavaş da olsa gözle görülür bir toparlanma söz konusu.

Genellikle bu konularda size yol gösteren dostunuzun, önümüzdeki günlerde size daha verimli bir yatırım önerisi olabilir. Paranızı güvence altına alma çabalarınız çok yerinde ve gerçekçi.

Küçük sorunları büyültme konusunda oldukça etkili destekleriniz var. Eşinizin, dostunuzun abartılı yaklaşımları, önemsiz bir konuda sizi geriyor, dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üretkenliğinizi arttırma çabalarınızda, onayını özellikle beklediğiniz birileri var. Onların bu konuda cesaretinizi farklı olarak arttıracağına inanıyorsunuz. Bugünlerde dostça yaklaşımlar birtakım problemlerinizde sonuca yardımcı olabilir. Yaşadığınız bir çözümsüzlükte doğrudan bir sorumluluğunuzun olmaması sizi yeterince rahatlatamıyor.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:31 Ay-Jüpiter görünümü, maddi konularda harcamalar, işlerimiz, planlarımız üzerinde dururuz. Elimizdeki miktarın yetersizliği söz konusu ise, endişeleniriz. İsteklerimizi elde etmek isteriz. Kısıtlanmaktan hoşlanmayız. Saat 01:20 Ay-Satürn kavuşumu maddi kazancımız konusunda ciddi düşünmenin göstergesidir. Alacağımızla vereceğimiz arasında bir dengesizlik varsa, kendimizi bu saatlerde pek rahat hissetmeyiz. Yaptığımız işin getirisine bakarız. Bu kadar yorulduğuma değmeli diye düşünürüz. Paramızın hesabını bilerek hareket ederiz. Saat 18:37-24 Mayıs saat 08:34 arasında boşlukta ilerleyecek Ay, ilişki-iş-sağlık-para konularında dikkatlice düşünmemiz gerektiğini işaret ediyor. Kafanızı kurcalayan sorunların bir an önce çözülmesini istemeniz doğaldır. Bunda da haksız sayılmazsınız. Ancak bastığımız yeri bilmemizde yarar görüyorum. Saat 22:22 itibariyle etkili olacak Ay-Chiron görünümü, aşka ve paraya ne kadar ihtiyacınız olduğunu hatırlatıyor. Hassas düşünüyoruz. Bazen içimizden, -Benim en zayıf noktam bu iki konu diye söyleniyoruz. Yeni haftamız olumlu yönde gerçekleşen işlerimizin işaretçisi olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailevi konularda hassas bir yapınız var. Bugün köklü düşünceleriniz yüzünden bocalayabilirsiniz. Değiştirmek istemediğiniz değer yargılarınız yüzünden, ikileme düşebilirsiniz. Üstelik siz yenilgiyi sevmediğiniz için, olaylara gelişigüzel bakamıyorsunuz. Sorunlardan kaçmayı deneseniz, rahatladığınızı göreceksiniz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi başlıklı konularda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri devrede. Elinize geçecek veya elinizden çıkacak paralar olabilir. Ödemeler yapabilir veya borçları tahsil edebilirsiniz. Başkalarıyla ortak kaynak kullanımı gerektiren işler, yatırımlar, hayatınızdaki değişikliklere bağlı yüksek harcamalar(ev araba alım satımı, çocuklarla ilgili giderler, taşınma masrafları v.b) ya da paylaşılması gereken giderler gündemde olabilir. Hafta ortası civarında, aşırı harcamalar yapma ve lükse kaçma eğiliminiz artabilir. Dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda geleceğinizi ilgilendiren bazı konularda sınırlanmışlık hissi artabilir veya gecikme erteleme ya da sonlanma türünde olaylar yaşanabilir.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda dalgalanmalar olabilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Yaşanan olayların farkına varabilirsiniz. İşlerinizde mücadele edebilirsiniz. Gün içinde sürtüşmelerden uzak durmalısınız. Sorumlu olduğunuz işleri bitirebilirsiniz. Başkalarından gelecek yardımlar işlerinizi kolaylaştırabilir.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En küçük aksilikte yerle bir oluyor, en küçük sevinçte göklere uçuyorsunuz. Daha zor engelleri aşmış biri olarak böyle küçük sıkıntıları kafanıza takmamalısınız.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bir şeyler satın almak ya da paranızın hesabını yapmak size kendinizi iyi ve güvende hissettirebilir. Siz değişmeye istekli oldukça her şeyin daha rahat şekillendiğini görüyorsunuz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi sorunlarınıza çare olabilecek destekleri ve fırsatları arkadaşlarınız veya dahil olduğunuz toplumsal gruplardan alabilirsiniz.Ancak bu konuda biraz şansınızı zorlamalı ve gururu bir tarafa bırakmalısınız. Mesleki kazanımlarınızın maddi sorunlarınızı karşılama konusunda yetersiz kalmasıyla yüzleşebilirsiniz. Ek fırsatlar yaratmalısınız.Genel olarak ise; Ay bugün 17:30'da Yay burcunda boşluğa girecek. Gökyüzü ayın bu son haftasında bizi daha yoğun, elektrikli ve yüklü enerjilere çekiyor. Satürn ve Jüpiter arasında yer alan mücadeleci kare açısı ile kendi şansınızı kendiniz yaratmak ve önünüze çıkan fırsatların yetersiz olduğunu düşünerek daha çok çalışmak zorunda hissedebilirsiniz. Yaptığınız seçimlerde bağımsız karar almak konusunda zorlanabilirsiniz. Bir takım girişimler yapmak,hayatınızı ve gelecek hedeflerinizi, eğitim veya yatırım imkanlarını araştırmak, kendinizi geliştirmek için kararlar alabilirsiniz.Bugün özellikle eğitime başlamak, yurt dışı işlerinizi halletmek, yabancı dil eğitimlerine başlamak, vize veya pasaport işlerinizi halletmek için harikadır. Önemli görüşme ve toplantılarınızı akşam saat 17:00’a kadar halledin, bitirin. Sonrasına tüm işler havada kalacak. Bu yüzden boş işlere odaklanmanızı tavsiye ederim.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

23 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 29' 44" R
Ay
Boğa
09° 56' 27" R
Merkür
Koç
21° 26' 18"
Venüs
Boğa
09° 58' 55"
Mars
Koç
05° 20' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 57"
Satürn
Balık
17° 11' 18"
Uranüs
Boğa
22° 46' 01"
Neptün
Balık
29° 07' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 46"
Lilith
Başak
24° 08' 47"
True Node
Koç
15° 22' 44"
Son Güncelleme : 07/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>