Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu unutma çabalarınız, onu unutma niyetinizle doğru orantılı. Siz onu tamamen unutmaya pek niyetli değil gibisiniz. Gönlünüzdeki sancıyı, coşkuya dönüştürmeli, yeni yönelimler göstermelisiniz.

Yaşamınızda düşündüğünüz kökten değişiklikler, bir süre daha ütopik bir amaç olarak kalacağa benziyor. Kısa geleceğinizde yeni iş, yeni insanlar, yeni bir ülke gibi değişimler görünmüyor.

Etrafınızdaki bazı para, insan ilişkileri size hoş gelmiyor. Çok paylaşmacı özelliğinizi, istismara kapalı kişiliğinizle güven altında tutabiliyorsunuz.

Bugün küçük bir gelişmeyi iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Önemsemediğiniz bir zaafınız yüzünden, önemli bir mevziiyi kaybetmek üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşiniz konusunda bir memnuniyetsizlik yaşayabilirsiniz. Kendinizi hak ettiğiniz konumda hissetmemeniz mümkün. Şansla şansızlığı aynı anda yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal bazı gerilimler yaşamaya müsaitsiniz. Aynı anda farklı konuları düşünmek ve farklı konularla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Yeni bir konuda karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Ancak bugün yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz kararlarınıza duygusal etmenler karışacaktır.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 06:51 Ay-Chiron görünüm etkisi altında yeni haftayı selamlayacağız. Bu enerji, aşka ve paraya ne kadar ihtiyacınız olduğunu hatırlatıyor. Hassas düşünüyoruz. Saat 07:22 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yeni arayışların işaretçisi. Kendi yolumuzu bulmak istiyoruz. Hem parasal hem çalışma hayatımız hem de her alanda değişimin hayrımıza olmasını arzuluyoruz. Bazı kişilerle anlaşmakta zorlanıyoruz. Saat 13:10 Ay-Merkür görünümü, parasal meseleler ve bizi içten içe üzen, yoran bir takım konuların tekrar ele alınması, gözden geçirilmesi yönünde önem taşıyor. Ayrıca arkadaşlıklar, bankalarla ilgili işler, borçlarımız ve eğitim-iş meselelerine bir daha eğilmemizi sağlıyor. Saat 18:18-28 Ekim saat 12:03 arasında etkili olacak Ay-Boşluk süresi ilişkinize dikkat etmenin,  riskli kararlar almamanın işaretçisidir.  Mali durumunuz, alım-satım işleri için benim sizlere tavsiyem, durumunuzu mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz, temkinli olmanızdır. Saat 20:48 Venüs-Neptün olumlu görünüm etkisi, bir aşkın yeniden gönlünüzde çiçek açması haline benzer. Özellikle ilişkisinde problemleri olan Akrepler için rahatlatıcıdır. Birbirinize tekrar bir şans vermeniz anlamına gelir. Tabii ki gerçekçi olmayı bilen, karşılıklı hatalarıyla yüzleşebilen çiftlerin yeniden denemelerini olumlu buluyorum. Çünkü onlar artık bir çok şeyin farkındadırlar. Bir daha aynı yanlışları yapmayacaklardır.  İlişkisi sağlam çiftler için bu görünüm,  denizin dibindeki inci kadar değerlidir. Bu çiftler birbirlerinin kıymetini gayet iyi bilirler.  Bekar Akrepler bu görünüm sayesinde haz ve tutkuya dayalı, romantik bir ilişkiye başlayabilirler. Genel olarak olumlu olan bu görünüm altında, benim size tek tavsiyem, bir şeyler kafanızı kurcalıyorsa mutlaka gerçekçi düşünmeyi de ihmal etmemenizdir. Kendimizle barışık  ve hayata sevgiyle yanaştığımız bir hafta olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

27 Ekim 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinizde fazla hassas olduğunuz bir gün. Çevrenizin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bugün Ay'ın konumu, para evinizi olumlu etkiliyor. Düşüncelerinizi değiştirmek yerine sebatkar davranırsanız, kişisel kazançlarınızı yoğunlaştıracak ve oluşabilecek engelleri kolay aşabileceksiniz. Ailenizde güzel bir olay gerçekleşebilir.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu haftadan itibaren yaptığınız planların engellemelere veya türlü çeşitli aksiliğe takılmadan ilerlemeye başladığını görebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu durağanlaşarak Pazartesi gününden itibaren düzelecek olan Merkür, 3 haftadır iniş çıkışlı devam eden ve iletişim başta olmak üzere, yorucu yansımaları olan aksiliklerin de düzelmesi anlamına geliyor. Yani, üç gün daha bilgisayar, elektrik elektronik aletler, mekanik cihaz veya telefonlara bağlı problem ya da yanlış anlaşılmaları göğüslüyoruz. Ardından, rahat ediyoruz. Doğru iletişimde buluşmak üzere, herkese iyi haftasonları…

26 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve parayla ilgili konularda ilerleme sağlayabileceğiniz bir gündesiniz. Kariyerinize dair konularda bir hareketlilik gözüküyor. Yeteneklerinizi kullanarak öne çıkabilirsiniz. Kazançlarınızı arttıracak bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Tabi bu yüzden üzerinizdeki sorumluluklar da artabilir. Ancak bu durumdan hiç rahatsız olmayacaksınız.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Telaşlanacak bir şey olmamasına rağmen, mali konularınızda dikkatli olmalısınız. İçsel sıkıntılarınız yüzünüze yansıyor. Ailenizle ilgili projeleriniz aksadıkça mutsuz oluyorsunuz.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

27 Ekim 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 56' 15" R
Ay
Boğa
01° 30' 30" R
Merkür
Koç
20° 57' 33"
Venüs
Boğa
09° 16' 19"
Mars
Koç
04° 53' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 49"
Satürn
Balık
17° 08' 32"
Uranüs
Boğa
22° 44' 00"
Neptün
Balık
29° 06' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 53"
Lilith
Başak
24° 04' 57"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 07/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>