Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir beraberliğe duyduğunuz korkuyu yok etmelisiniz. Önümüzdeki günler içinde duygularınız hareketlenecek gibi. Siz adını koymasanız da yaşadığınız ilişki, gitgide beraberliğe dönüşüyor.

Bugünleri sakin, daha az müdahalelerle geçirmeniz yararlı olacak. İlerde birçok şeyin zaman içersinde nasıl çözüldüğünü göreceksiniz. Bazı ihmalkar davranışlar sinir bozucu gelse de, konumunuz ilişkileri germeye hiç elverişli değil.

Tedbirli davranmak, geçici daralmaların arkasından kalıcı mutluluklar getirebilir. Büyük sevinçler sağlayacağını düşündüğünüz büyük harcama, şu sıralar pek akılcı görünmüyor.

Kuruntu yaptığınız bir konuda kısa vadede hiç bir sorun gözükmüyor, kimi gelişmeleri durdurmaya çalışmaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakın çevrenizdeki birtakım insanların problemlerine çok yetersiz kaldığınız duygusu biraz yersiz. Bu duyguyu daha fazla barındırmanız gerekmiyor. Muhtemelen bugün şehir dışından haberler var. Sizin çok daha duyarlı olduğunuz ikili bir ilişki içinde, bazı sıkıntılarınız olabilir. Kafanızda, ilgili kişi tarafından yeterince önemsenmediğiniz fikri var.

27 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Mars-Akrep burcuna gerileyecek. Bu süreçte etrafınızdaki insanları, hayatı, ilişkinizi, kendinizi bir gözden geçirmek, yüzleşmelerde bulunmak faydalıdır. İşlerliği olmayan, sizi zorlayan, etrafınızla aranızda bariyer oluşturan kişisel hırs ve arzularınızı da mercek altına alınız. Siz illaki birilerine güçlü görünmek veya onlar üzerinde baskıda bulunarak kendinizi ispat etmek zorunda değilsiniz. Zaten sizi bilen bilir. Önce insanın kendisini tanıması daha önemlidir. İçten içe öfkelenmek, birilerinin sizin için olumsuz düşündüğünü öngörmek, anlamadan, dinlemeden tepki göstermek doğru olmaz. Geçtiğimiz Şubat ayında başladığınız işleri veya planladıklarınızı yürürlüğe koymak mümkündür. Ancak yine de belli bir incelemede bulunmak yararlı olur. Kendinizi motive edecek, önyargılardan kurtaracak aktivite ve olumlamalar faydalıdır. Sözgelimi spor yapmak, meditasyonla uğraşmak gibi aktiviteler sizi sakinleştirir. Hırsınızı körükleyecek kişi ve durumlara karşı esnek düşünmeye çalışmalısınız. Tutku, ihtiras, kıskançlık ve şüphenin sizi yanlış yollara saptırmasına izin vermeyiniz. Gücünüzü daha yararlı işlerde kullanınız. Bu sürecin sizler için hem geçmiş hem de yarınlarımız adına doğru tespitlerde bulunmamızda destekleyici olması dileğimle,

27 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Derin bir ruhsal denge arayışı içindesiniz. İçinizdeki fırtınaları kolay paylaşan biri değilsiniz. Bugün içsel düşüncelerinizle fazla meşgulsünüz ve çevrenize karşı dalgın bir tavır takınıyorsunuz. Güven duygusunun önemli olduğunu bildiğiniz için, karşı tarafın bu konuda sizi anlamasını bekliyorsunuz. Kendinizi daha net anlatmalısınız

27 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı yerlere yapılacak seyahatler ya da farklı şeyler denemek sizi motive edebilir. Bu sayede kafanızda yeni fikirler oluşabilir. Yeni kapıların açılması için sizi yavaşlatan veya engelleyen bazı şeylerden kurtulmanız gerektiğini düşünebilirsiniz.

27 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili işlerinizde zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki işleriniz için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Aileniz için aldığınız kararları onlarla paylaşmalısınız.

27 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün ilk saatleri biraz sıkıcı geçebilir. Ama gün içinde başınızı kaşıyacak vakit bulamayacaksınız. Doğru kararlar alıp isabetli işler yapacaksınız.

27 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 20:38'de İkizler burcunda gerçekleşen ve etkisini 3 gün önce ve sonra hissettirecek yeni ay ile birlikte, özellikle 29 Mayıs gününden itibaren ortak gelirler, projeler, miras, nafaka, burs, primler ve kitlelere hitap etme konusunda daha etkili bir enerjide olacaksınız ancak bugüne özel olarak Venüs ve Merkür burç değiştirme aşamasında olduğundan ve Neptün karesi de devrede olacağından öncelikle trafikte dikkatli olmanız, 3.kişiler hakkında iyi niyetle bile olsa konuşmamanız, finansal hiçbir önemli yatırım yapmamanız, kredi çekmemeniz, borç vermemeniz ve cinsellik konusunda ani gelişen ilişkilerde yer almamanız faydalı olacaktır. Bu zaman diliminde aşk hayatınızda bir flörtünüzü bitirebileceğiniz gibi, dedikodulardan etkilenebilir, finansal olarak zorlanabilirsiniz. Ne var ki bu geçici etkinin ardından önünüzdeki güzel günlere konsantre olmak ve olanı olduğu gibi sakince karşılamak, kaderinize güvenmek sizin enerjinizi dengelemenize ve mümkün olduğu kadar yeniay zamanını az hasarla atlatmanıza sebep olacaktır.

27 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel mücadeleleriniz, atılımlarınız ve girişimlerinizde birtakım engellerle karşılaşmanız mümkün. Haziranın sonuna kadar bu etki devam ediyor. Ruhsal durumunuza dikkat edin.

27 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizden soyutlanmak ve özgür yaşamak için planlar yapmak isteyebilirsiniz.Dolayısıyla onları da incitmeden özgürleşmenin yollarını aramalısınız. Teknolojik ev gereçleri alma arzusu taşıyabilirsiniz. Bugün mümkünse sonradan pişman olmanızın muhtemel olacağı bir karara varmadan önce iyi düşünmeli ve koşulları ölçmelisiniz.Genel olarak ise; bugün sabah saatlerinde Ay, Venüs ile olumlu açı kuracağı için romantik karşılaşmalar, kalbinizin daha hızlı atmasına neden olacak heyecanlı gelişmeler söz konusu. Ancak Mars hala Yay burcunda geri gidiyor ve Venüs'le zıt açı yapıyor. Bu nedenle gerçekçi olmayan kararlar almak, aşırılıklara kaçmak ve birden fazla işle veya kişiyle aynı anda ilgilenmeye çalışmaktan kaçınmakta yarar var. Verdiğiniz sözlere ve size verilen sözlere dikkat ediniz.Bazıları anın hevesiyle verilmiş daha sonra tutulmayacak sözler olabilir. Dolayısıyla bu sözlere önem verip ciddi değişiklikler yapmaya kalkmayınız. Aynı şekilde ticari anlaşmalara, sözleşmelere, yolculuk planlarına temkinli yaklaşmakta fayda var. Aldatma ve aldatılma durumları ortaya çıkabilir, çapkınlıklar artabilir. Libido bu aralar epey yüksek olabilir.

27 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

27 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 50' 19" R
Ay
Boğa
15° 05' 48" R
Merkür
Koç
21° 44' 31"
Venüs
Boğa
10° 25' 05"
Mars
Koç
05° 36' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 44' 57"
Satürn
Balık
17° 13' 00"
Uranüs
Boğa
22° 47' 14"
Neptün
Balık
29° 07' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 55"
Lilith
Başak
24° 11' 08"
True Node
Koç
15° 21' 43"
Son Güncelleme : 08/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>