Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yüreğinizde bir dalgalanmaya hazırlıklı olun. Bayağı sallanacaksınız gibi görünüyor. Ama sizin ulu orta bir şey yaşamamaktaki kararlılığınız. Büyük olasılıkla bu heyecanın doğarken ölümüne neden olacak.

Bir mesai arkadaşınıza programlı olarak kötülük örgütleniyor. İçine çekilmeye çalışıyorsunuz. Onun bunu fazlasıyla hak ettiğini düşünseniz de çok kararlı bir biçimde bu hazırlığın önünü kesmeye çalışacaksınız.

Epeyce bir zamandır birikimlerinizi eritiyorsunuz. Bunun yerine masraflarınızı azaltma yolunu seçebilirsiniz. Sizi üzecek bir para kaybı görünüyor.

Bazı olayların fazlaca üstüne gidiyorsunuz. Bu şekilde sorunların çözüleceğine inanıyorsunuz. Bazı sorunların çözümü irade kadar da zamana endekslidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevinçli günler geçiriyorsunuz. Yakın çevrenizde sizi çok mutlu eden üstün başarılar var. Bunlardaki yadsınamaz payınız sizi mutlu ediyor. Alacağınız bir haber bir yolculuk yapmanıza neden olacak. Bu yolculuktan yaşamınızla ilgili yeni kararlarda dönebilirsiniz.

28 Ağustos 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler,   Uranüs idaresinde ilerleyen Ay ve  günün tümünde etkili olan enerjiler, iletişim yeteneğinizin güçlenmesini, kariyer hayatınızdan aile yaşamınıza kadar her konuda kendinizi farklı ve özel biri olarak görme ihtiyacınızı  yükseltir.  Saat 07:24 Ay-Mars görünümü, birilerinin sizin üzerinizde baskı kurabileceğini düşünmenize  yol açtığından, bardağın dolu tarafını görmek istemezsiniz.   Ne olursa olsun amacınız, sadece ve sadece kendi istediğiniz şekilde günü değerlendirmektir. Belki de sırf bu yüzden kontrollü hareket edebilirsiniz.  İş konusunda büyük başarılara imza atmak istersiniz. Bunun nedeni, yükselişinizin diğer kişiler üzerindeki etkisini izlemektir. Saat 13:19 Ay-Venüs karşıtlığı her Akrep için aynı olamaz. Kimileri işi gereği ailesinden uzakta yaşadığı için sıkıntı çekiyordur. Bazıları yuvasında aradığı huzuru ve mutluluğu bulamadığı için bunalıyordur. Bir kısmı türlü nedenler yüzünden kendini psikolojik olarak rahatsız hissediyordur. Hangisi olursa olsun, bu etki altında aykırı düşünmek, hareket etmek mümkündür. Daha fazla huzursuz olmamak için, hepimizin sakin olması gerekiyor. Saat 19:56 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yuvanızdaki hareketliliğin, ailenizle paylaşımın veya bazı konularda onlardan farklı düşündüğünüzü ifade etmeniz anlamındadır. Kimsenin size ait meseleler üzerinde hak iddia etmesine izin vermezsiniz. Şu aralar durumları hassas bir şekilde ele alabilirsiniz. Zorlukların  sizi yıldırmaması ve doğru bildiğiniz yolun size başarılar kazandırması dileğimle,    

28 Ağustos 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizi ve çevrenizde neler olup bittiğini dikkatle gözlemlemeniz gereken günlerdesiniz. Farklı farklı fırsat, olanak ve şans ard arda gelebilir. Aranılan cevaplara ulaşmak kolaylaşabilir. Gözlemci ve araştırmacı ruhunuz şanslı durumların önünü açacaktır. Ancak, diğerlerinin yaptığı tercihleri veya onların seçimlerini takip etmeniz durumunda kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Diğerlerine yol göstermeye çalışmanız durumunda ise, tavsiyelerinizin uygun bulunmadığını gözlemleyeceğe benziyorsunuz. Olsun, yine de bugün şanslı ve güzel bir gün.

28 Ağustos 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tavsiyelerinize uymak istemeyen ya da koşullarınızı uygun bulmayan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Yönlendirici olmamaya gayret ederek, kendi istekleriniz ve karşı tarafın söyledikleri arasında bir uyum yakalamanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Şans gezegeni Jüpiter Güneş'le kucaklaşıyor. Başak, Oğlak, Boğa burçlarının ilk haftasında doğanlar ve yükselen burçları bu burçlarda olanlar başta olmak üzere genel anlamda olumlu gelişmelere, fırsatlara ya da farklı konularda farklı olanaklara kavuşabileceğimiz bir haftalık süreçteyiz. Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurtdışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir. Özellikle yazımın başlangıcında ele aldığım burçlar başta olmak üzere genelde bu kavuşum imaj güçlendirmek, tanınmak, şan şöhret sahibi olmak için ideal durumlar oluşturabilir. Konsantrasyon gerektiren işlerde başarı sağlayabilir, sağlıkla ilgili konularda ilerleme kaydedebilir, en çok olmasını istediğimiz alanlarda gelişme kaydedebiliriz. Hem korunmaya hem şansa ne kadar ihtiyacımız olduğu düşünülürse, bu olumlu gezegen görünümünün faydasını görebileceğimizi umalım ve güzel hayaller kuralım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Ağustos 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde evde yaşanabilecek kazalara dikkat etmenizde fayda var. İletişimde olduğunuz kişiler önem kazanabilir. Ailevi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi zorlayacak konulardan uzak durmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde birden fazla işle uğraşabilirsiniz. Akıcı koşullar söz konusu.

28 Ağustos 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın geçmişte bir kişi hakkındaki yaptığınız konuşmalardan dolayı pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Özür dileyerek bu hatayı gidermeye çalışın.

28 Ağustos 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

28 Ağustos 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, evinizde dinlenmek ve kendinizi sığınağınızda hissetmek isteyeceksiniz. Davranışlarınızda zorlandığınız alanları gözden geçirmeli, etrafınızdaki insanları çok kafaya takmamalısınız.

28 Ağustos 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sürprizteklifleri, sürprizprojeleri gündeme gelebilir. Yalnızile ilgili çok ama çok yoğun bir döneme giriyorsunuz arkadaşlar, kendinizi hazırlayın. Toplumsal konulara karşı çok daha hassas olacaksınız.  finansal anlamda size sürpriz kazanç fırsatları yaratacak koşullar ve teklifler gündeme gelebilir.

28 Ağustos 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut.

28 Ağustos 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 39' 26" R
Ay
Terazi
08° 27' 14"
Merkür
Boğa
04° 30' 43"
Venüs
Boğa
24° 12' 39"
Mars
Koç
14° 10' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 33"
Satürn
Balık
18° 01' 39"
Uranüs
Boğa
23° 26' 17"
Neptün
Balık
29° 24' 40"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 54"
Lilith
Başak
25° 25' 43"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>