Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı partnerinizden bekliyorsunuz. Sevgilinizin, bu anlamda birçok adım attığı, ama sizin bunları görmediğiniz görüşünde haklılık payı olabilir.

İş arkadaşınızla kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor. Haftanın ilk günü çıkacağınızyolculuğu, mesleki anlamda ufkunuzu genişletecek.

Paranın idaresindeki yetenekleriniz size ciddi para sorunları yaşatmıyor. Bu günlerde uzak bir yere topluca para gönderebilirsiniz. Bu, biraz yatırım içerikli bir para olabilir.

Verdiğiniz vaatlerin bazılarını not etmeniz gerekebilir. Özellikle bu konuda hassas, kolay unutmayan kişilere karşı titiz olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi iyimser hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecek ve moralinizi düzeltecektir. Bir süredir devam eden bir sorununuzu bugün zorlanmadan çözebilirsiniz. Özellikle duygusal yaşamınızda sizi mutlu edecek çeşitli gelişmeler olacaktır. Hoşunuza gidecek ortamlara girebilir ve güzel zaman geçirebilirsiniz. Bugün işi bile zevke dönüştürmeyi başaracaksınız. Ancak ihmalkar tutumlardan kaçınmalı ve dikkatinizin dağılmasına izin vermemelisiniz.

28 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 12:03 olana dek devam edecek Ay-boşluk etkisi altında Salı günümüz başlıyor. Satın aldığınız bir ürünü amacı dışında kullanabilirsiniz. Boşluktaki saatlerin bir başka önemli yanı ise, finansal konularda özellikle yatırımla ilgili alanlarda uzman kişilere danışmanın önemidir. Hatta mümkünse paranızı bu saat dilimi içinde risk altına sokmaktan uzak durmak faydalıdır. Yeniveya özel konularda karar vermekten ziyade, olan bitene bakmakta yarar var. Boşluk dilimine rastlayan  Güneş ve Neptün görünümü saat 11:49 da gerçekleşecek. Aşk hayatınızla ilgili konularda bu hoş, empatik, ılımlı, sakinleştirici, her şeyi güzel gösterebilecek bir enerjidir. Romantizm ve tutkuları yoğunlaştırır. Kişi aşık olduğunu düşünebilir. İlişkilerde problemler göz ardı edilebilir. Ancak lütfen aklımızı başımızda olsun. Güzelliklere evet, ancak gerçekçi olmayı da bilelim. Saat 12:03 itibariyle Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, duygu dünyanızı yakından ilgilendiren konularda başkalarıyla iletişimde ve paylaşımda bulunmanızın önünde engeller veya eski meselelerin yarattığı sorunlar olabileceğini göstermektedir. Öncelikle hedeflerinizi ulaşma konusunda sistemli, pratik ve organize şekilde düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Saat 14:45 Ay-Mars kavuşum etkisi altında, işlerinizi organize edebilir, planlarınıza uygun şekilde yoluna koyabilirsiniz  Karşınıza çıkabilecek engelleri, karamsar düşünmeden  kararlı bir şekilde yapmanız halinde her türlü güçlüğün üstesinden gelebilirsiniz. Saat 20:36 Ay-Neptün olumlu görünümü,  aşk hayatınızla ilgili konularda güzel gelişmelerin işaretidir. Saat 23:00 Ay-Venüs olumlu görünümü, en azından yakınınızda bulunan bazı kişilerin sizi anlamasını, onlarla ilişki kurmanızı sağlar. Günün güzellikler getirmesi ve gönlünüzü şenlendirmesi dileğimle,

28 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi bir performans sergiliyor ve arkadaşlarınızın takdirini alıyorsunuz. Burcunuza geçen Güneş; enerjinizi arttırırken, yönetici gezegeniniz Mars, karşıt ilişkilerinizde tartışılmaz bir üstünlük sağlıyor ve gerçekleştirmeye çalıştığınız konuda taşların yerine oturduğunu hissediyorsunuz. Hareket gerektiren bir gündesiniz.

28 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sanatsal veya romantik bir maceranızı uzun vadeli ve karlı bir işe dönüştürebilirsiniz. Bu alanda başarısız olma ihtimaliniz de oldukça düşük görünüyor. Tüm burçlar için gün geneli: Ortaya çıkmak üzere olan olayların ya da planlandığı gibi gitmeme olasılığı olan detayların(hala imzalanmayan anlaşmalar, yine ertelenen açılışlar veya başlangıçlar, karar verilemeyen tarihler v.b) meydana gelme ihtimali yerine, genele ve genel anlamda işlerin yolunda gidip gitmediğine odaklanabileceğimiz bir gün.

28 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve parayla ilgili konularda ilerleme sağlayabileceğiniz bir gündesiniz. Kariyerinize dair konularda bir hareketlilik gözüküyor. Yeteneklerinizi kullanarak öne çıkabilirsiniz. Kazançlarınızı arttıracak bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Tabi bu yüzden üzerinizdeki sorumluluklar da artabilir. Ancak bu durumdan hiç rahatsız olmayacaksınız.

28 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DIŞ dünyaya kendinizi kapatmayın. Sizi sevenleri endişelendiriyorsunuz. Gereksiz gurur yapıp boş yere kendinize eziyet çektirmeyin.

28 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

28 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 46' 37" R
Ay
Koç
29° 04' 23" R
Merkür
Koç
20° 49' 28"
Venüs
Boğa
09° 04' 04"
Mars
Koç
04° 45' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 29"
Satürn
Balık
17° 07' 44"
Uranüs
Boğa
22° 43' 26"
Neptün
Balık
29° 05' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 20"
Lilith
Başak
24° 03' 51"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:11

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>