Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun başka birini değil, siz olduğunuz için, yalnızca sizi sevdiğini anlamalısınız. O sizi olduğunuz gibi seviyor. Yeni ve daha başka biri olma yolundaki tavırlarınız, ona hiç çekici gelmiyor.

Yakında umutlarınızı şaha kaldıracak yepyeni gelişmeler olabilir. Ödemelerin gecikmesi, işin yürümesini sekteye uğratıyor. Ama bunun,yaşamının artık kurallaşmış aksamaları olduğunu bilecek kadar deneyimlisiniz

Hazırlıklı, tedbirli yaşamak büyük para sorunları yaşamanıza engel oluyor. Çeşitli para sorunlarınız var. Bunların bir kısmını önümüzdeki günlerde yine aşacaksınız. Bir iki güne kadar bir para haberiniz olabilir.

Kulağınıza gelenler sizi bu kadar etkilememeli. Hakkınızda söylendiği iddia edilen sözlerden çok, bu bilgileri size getiren kişiyle ilgilenmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınız arasında özellikle biri, bugünlerde hepinizin ilgi odağı gibi. Bu ilgide gözlemlediğiniz bazı çıkarcı beklentiler, arkadaşlarınızla alakalı değerlendirmelerinizi biraz yerinden oynatacak gibi. Son derece umutlandığınız bazı gelişmeler, mutlaka iradi bir müdahale gerektiriyor. Kendiliğinden gelişenle, inisiyatif konulanın getirileri birbirinden çok farklı olacak.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:48-23:46 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Aileniz veya sevgilinizin, size anlayışlı bir şekilde yanaşması gerekir. Çünkü ani bir tepki gösterme veya tümüyle yalnız kalma ihtiyacınız yoğundur. Bu zaman dilimi içinde, şu meseleyi halledeyim demeye kalkışmayın. Kendinizle yakından ilgilenin. Bazen bir şeyleri toparlamak için güce ihtiyacımız olur. O zaman bu kısa boşlukta siz de güçlenmek için kendinize gülümsemeyi unutmayın. Saat 23:46 itibariyle etkili olacak Ay-Yay burcu parasal anlamda güce susamışlığın işaretidir. Düşündüğünüz bir yenilik için kafanızın içinde hesaplar yaparsınız. Ancak harcamalara dikkat diyorum. Çünkü farkında bile olmadan bir bakmışız ölçüyü kaçırmışız. Kaliteyi önemseriz. Seçkin bir zevk anlayışımız vardır. Eğer bu kriterlere uygun bir şey karşımıza çıkarsa hiç düşünmeden satın alabiliriz. Yeni haftanın sizlere şans, bereket, huzur, sağlık getirmesi dileğimle,

28 Kasım 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, derin ve keskin görüşler içindesiniz. Duygularınızda artan arayışlar, sizi tatminsiz yapabilir. Her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözümler getiriyorsunuz. Bugün, partnerinizi sorgulama gereği duyabilirsiniz. Çabuk değişim gösteriyor ve onunda size ayak uydurmasını bekliyorsunuz.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi, maddi başlıklı konuları(krediler, borçlar alacaklar, komisyon, kaparo v.b) ya da direkt olarak paralarınızı ilgilendiren olaylarla uğraşabileceğiniz iki günlük süreçtesiniz. Herkesi içerisine alan akılcı ortak çözümler geliştirmeye çalışmanızda fayda var.Günün Atmosferi:Arkadaşlarımız bizi motive edecek veya faydamıza çalışmaları olabilir. Motive bir haftaya giriyoruz, ama bir iki gün için planlarda değişiklik yapılması gerekebilir ya da plan yapmak zor olabilir. İlginç hayaller veya rüyalar söz konusu olabilir.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle hassas durumlar oluşabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha yoğun tecrübeler içinde olabilirsiniz. Sizin için güzel şeylere zaman ayırabilirsiniz. Hayatınızdaki bazı konuları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Akademik konularda sıkışıklıklar olabilir.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi benliğinizi unutmuş, başka benliğe bürünmüşsünüz. Özünüze dönmenizde yarar var. Aksi takdirde insanlarda yanlış izlenim bırakacaksınız. İş arkadaşlarınız sizden yana oldukça huzursuz. Bunun için kendinizi biraz daha sorgulayın.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

28 Kasım 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınızı ilgilendiren konularda kafa patlatabilir, kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz. Olayları ciddi tarafından algılayabilirsiniz. Aşk hayatınızda hayal kurmak sizi mutlu ediyor.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabileceğiniz bir hafta sonundasınız. Etrafınızdaki kişilerin gerçekleri ve çözümleri görmesini sağlamanız gerekebilir. Ancak, ufak tefek incinmelere karşı tedbirli olmanızda fayda var. Enerjinizi pozisyonunuzu korumak ve herkese gücünüzü göstermek için harcamalısınız.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz varsa yeni karalar alabilir.

28 Kasım 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 39' 26" R
Ay
Terazi
08° 27' 14"
Merkür
Boğa
04° 30' 43"
Venüs
Boğa
24° 12' 39"
Mars
Koç
14° 10' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 33"
Satürn
Balık
18° 01' 39"
Uranüs
Boğa
23° 26' 17"
Neptün
Balık
29° 24' 40"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 54"
Lilith
Başak
25° 25' 43"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>