Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk yarısı duygusal olarak hassas etkiler altında olacaksınız ve bu çevrenizi de etkileyecektir. Kendinizi ve düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Günün ikinci yarısı ise olaylara karşı hassas tepkiler vereceksiniz ve duygusal olarak gergin tepkiler verebilirsiniz. Duygusal gerginliğinizi çevrenize fazla yansıtmamaya çalışmalısınız. Genel anlamda duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

Günün ilk yarısı disiplinli olarak çalışmaya fırsat bulacaksınız ancak bir hata yapma şansınız yüksek olacağından yeni bir girişimde bulunmamanız daha doğru olacaktır. Düşüncelerinizde mantık hataları yapmaya açık olduğunuzdan yeni kararlar almamalısınız. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi çok daha enerjik hissetmenize ve iletişimlerinizde artış olmasına rağmen bazı kararlar almanın eşiğinde olmanız üzerinizde gerginlik oluşturabilecektir. Yeni bir anlaşma yapacaksanız özellikle çok dikkatli olmalısınız.

Maddi konularda sabah saatleri son derece hesaplı davranacaksınız ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Günün ikinic yarısında ise beklenmedik bazı masraflar yapma ihtimaliniz olacaktır.

Bugün sağlığınıza dikkat edin ve yorucu aktivitelerden uzak durun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilk saatleri çeşitli gerilimler yaşamaya elverişli olacaksınız. Bazı küçük sağlık sorunları yada psikolojik sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı yanıltıcı haberler alabileceğinizden duydukarınıza hemen inanmamalısınız. Eyleme geçmekte zorlanabilirsiniz ve bu bir fırsatı kaçırmanıza neden olacaktır. Gün ortasından sonra ise olaylara ve çevrenize karşı oldukça hassas tepkiler vereceksiniz. Sinirsel olarak gerilim içine girebilirsiniz ve bu ikili ilişkilerinizde tartışmalara yol açabilir. Akşam üzeri saatleri enerjinizi olumlu ve sizin için öncelikli alanlara kanalize etmelisiniz.

28 Ocak 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler  yeni haftaya Aslan burcunda ilerleyecek Ay etkisi atında merhaba diyoruz. Saat 18:59 Ay-boşluk etkisi başlayana kadar, yönetimi elinizde tutmak, isteklerinizi kabul ettirmekten yana olursunuz. İş ortamında veya günlük temponuzda kimliğinizi ve isteklerinizi dile getirme çabanız yüksektir. Hem kendinizden emin bir şekilde hem de  işlerinizi bildiğiniz şekilde organize etmekten zevk alırsınız. Ancak biliyorsunuz dün sert etkili bir Dolunay yaşadık ve bir çoğumuzun üzerindeki tesiri ve önemi devam ediyor. Onun için,çevresi ve özel yaşamınızda sertlik, uzlaşmazlık ve direniş anlamındaki tavırlardan uzak durmanız faydalıdır.   Onaylanmak arzunuz böyle bir enerji altında gayet yoğundur. Yeteneklerinizi yaratıcı bir biçimde ortaya koyma gücünüz yükselebilir. Fakat ortam ve durumlara göre  tedbirli olmakta fayda vardır. İstekleriniz ile duygularınız arasındaki dengeyi iyi muhafaza etmek gerekir. Ne baskıcı olmalı ne de bir başkasının sizi pasif hale getirmesine izin vermemelisiniz.

28 Ocak 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve entelektüel konularda aynı düşünce içinde hareket edeceksiniz.Bugün kardeşlerinizle ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz.. Bugün, enerjinizi geçmiş deneylerden yola çıkarak yeni bir şekilde değerlendirme yoluna gidebilirsiniz.

28 Ocak 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatı ve sorumluluklar açısından yoğun bir gün olacak. Bu alanda size daha fazla imkan getirecek şartlar bulabilirsiniz. Zira amaçlarınıza sıkı sarıldığınız bir döneme girdiniz. Yaratıcı yanlarınızı öne çıkarmakta kararlı olmalısınız. Sosyal statünüzü etkileyen gelişmeler ve üstlerinizle ilgili konularda ise kolay bir süreç değil. Daha esnek ve soğukkanlı olmaya bakın.

28 Ocak 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Şüphe... Herkese şüphe ile yaklaşmanız doğru değil. Yaşam alanlarınızı dara sokabilirsiniz. Kendinize fazla yüklenmeyin.

28 Ocak 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız yoğunlaşacak ama dışarıya yansıyacak bir açıklık bulamadığından içinizde bir parça gerilim doğuracaklardır. Bu durumla kendi başınıza mücadele etmek yerine sevdiklerinize açılırsanız, son derece rahat ve huzurlu bir gün geçirmeniz mümkündür.

28 Ocak 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 01' 37" R
Ay
Koç
02° 32' 12"
Merkür
Koç
19° 27' 55"
Venüs
Boğa
06° 50' 35"
Mars
Koç
03° 22' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 02"
Satürn
Balık
16° 58' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 10"
Neptün
Balık
29° 02' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 24"
Lilith
Başak
23° 51' 50"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>