Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Evliliğin kutsal bir kurum olduğu görüşünü paylaşıyorsunuz. Ama kutsanmış kurumlarla ilişkiden kaçınıyorsunuz. Bu yüzden sevgilinizin gizli evlilik isteği sizi üzüyor.

Yaratıcısınız. İş dünyasının tüm kurallarını yadsıyorsunuz. Boğaz tokluğu karşılığında geçen ömreyaşamı denmesi, sizde aşağılanmışlık hissi uyandırıyor. İş hayatınızda kronik bir bunalımdan başka bir şey görünmüyor.

Sürekli bir para krizi içindesiniz. Bugün elinize geçen paranın yarınla ilişkisini anlayamıyor, bu ilişkiyi kuramıyorsunuz. Çok alçak gönüllü beklentileriniz sizi kurtarıyor.

Sıkıntılarınızdan kurtulmanız için size yardımcı olmaya çalışan yakınlarınıza karşı olan tavırlarınızda dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba çevrenizden sevindirici haberler alabilirsiniz. Bu haberler şimdilik sadece tek kişiyi ilgilendiriyor gibi. Ama yakın gelecekte bu ilginin içinde siz ve başkaları da olacaksınız. Bir aile büyüğünüz gereksiz yere sizin için endişe duyuyor, bu endişelerini bugün de dile getirebilir. Son bir iki gününüzü birlikte geçirmeniz, sizinle ilgili kuruntularını ortadan kaldırabilir.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 01:11 Ay-Merkür görünüm etkisi altında Cumartesi gününe adım atıyoruz. Bazı durumlara müdahale edememenin sıkıntısını yaşarsınız. Aslında size göre tedbir almışsınızdır. Ancak iyi niyetinizi kullanan insanlar yüzünden sinirlenirsiniz. Saat 01:27 Ay-Pluto görünümü, baskılardan kurtulmak ve en azından biraz olsun rahatlamak için, karşınıza çıkabilecek bir işi kabul edebilirsiniz. Aslında çözüm olmadığını siz de bilirsiniz. Fakat hayat şartları sizi zorlamaktadır. Saat 03:34-31 Ocak saat 05:50 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kimseye anlayış göstermek zorunda değilim diye düşünebilirsiniz. Eğer partneriniz bu ilişkide rahat davranıyor ve problemleri görmezden geliyorsa tabii ki huzurunuz kaçar.  Siz de bütün sıkıntınızı ya içinize atarsınız veyahut tümüyle kendinizi işe vererek unutmaya çalışırsınız. Ancak bütün bunların çözüm olmadığını bilirsiniz. Saat 07:59 Merkür-Pluto kavuşumu, eğitim hayatında olanların sıkı çalışmalarını,hayatında olanlar ciddi manada kendilerini gözden geçirmelerini,sorunları olanların akıllı planlamada bulunmalarında etkilidir. Yeni bir dönüşüm için kollarınızı sıvama vaktidir. Komşu ve akrabalık ilişkilerinizi de etkileyecek bugünkü kavuşum, hangi konuda olursa olsun harekete geçerek işlerinizi istediğiniz biçimde yönlendirmeniz adına size destek vermektedir. Gelişiminiz, büyümeniz için zihninizi belli bir alanda odaklamanızı sağlayan bu kavuşumunun iksirli gücünden yararlanarak, hayale kapılmadan gerçekçi olursanız, önünüzde açılmayacak kapı yoktur. Saat 18:44 Venüs-Neptün görünüm etkisinde, gerek ilişki gerekse çevrenizle olan her türlü bağlantıda ideallerinize uygun kararlar verebilirsiniz. Bu enerji, Akreplerin ilişki meselelerinde ciddiyetle durmalarını ve aşka açık olmalarını sağlıyor. Romantizm, cinsellik, tutku ve derinlik sizin için kıymetli hale geliyor. Aşkı teninizde, ruhunuzda hissetmek istiyorsunuz. Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

30 Ocak 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşmanlıklar ve bazı arkadaşlarınızın yaptığı dedikodular ortaya çıkar, hayatınızdaki önemli bazı kişilerle karşı karşıya gelir ve birbiriniz ile bir savaş halini başlatabilirsiniz. İçsel sıkıntılarınızın da artması ile hayattan zevk alamaz ve aşırı gergin davranışlar içinde olursunuz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarmak istediğiniz konularda ilerleme sağlayabilmek için ısrarcı olabilirsiniz, ama daha fazlasına ihtiyaç olacağa benziyor. Bazı konularda eksiklerinizi ve hatanızı kabul etmek zorunda kalabilirsiniz. Bugünlerde, dikkatleri üzerinize çekmek istemeniz durumunda karşı taraftan istemediğiniz tepkiler gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız gece saatlerini huzursuz ortamlarda veya uykusuz geçirmiş olabilirler. Ancak bu huzursuz enerji güne taşınmıyor. Gün içerisinde sadece iddiacı, ısrarcı, sorgulayıcı veya takıntılı tavırlar içerisine girmemeye çalışmalıyız. Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bunun dışında, ikili ilişkilerimiz açısından duygusal ve romantik bir hafta sonundayız. İlişkilerimizde düşüncelerimizi en iyi şekilde ifade edebilir, olumlu ilişkiler veyabirlikleri kurabiliriz. Kini bir kenara bırakıp, affetme enerjisini kullanabiliriz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarımızda ve işlerimizde de yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

30 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde biraz kendinize dönmeniz iyi olabilir. Psikolojik açıdan daha hassas olabileceğiniz günlerdesiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Doğum... Partnerinizle aranızdaki ilişki oldukça imrendirici. Ve yakın çevrenizden birinin size sunacağı hediyeye de bir hayli sevineceksiniz. Gününüz çok pozitif.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz ve çalışma yaşamınızdaki hedeflerinize odaklanarak, sosyal ortamlarda, davetlerde ve organizasyonlarda yer alabilir, keyifli görüşmeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde aşk hayatınızda incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aşk hayatınızda keyfiniz yüksek olabilir. Sevdiğiniz insanla planlar yapacaksınız. Onun söyleyeceği bazı şeyler kafanıza takılabilir ve hiç olmadık yerlerden nem kapabilirsiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok kararlı olmasanız bile duyarlı olacağınız bir gün. Bulunduğunuz konumu ve isteklerinizi yeniden gözden geçireceksiniz. Sorunları fazla büyütmemeye çalışın. Sevdiğinizle aranızdaki iletişim güçlenecek. Aile bireyleri ve arkadaşlarınızın sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızın güçlenerek dışarıya yansıması ve iç dünyanızda yaşadığınız herşeyin işaretlerinin çevrenizdekiler tarafından görülecek kadar belirginleşmesi mümkündür. Bunları gizlemek yerine, yakınlarınızla paylaşmalı ve gerilimi azaltmaya çalışmalısınız.

30 Ocak 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 12' 50" R
Ay
Aslan
13° 32' 43" R
Merkür
Koç
28° 34' 06"
Venüs
Boğa
18° 32' 19"
Mars
Koç
10° 39' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 16"
Satürn
Balık
17° 42' 50"
Uranüs
Boğa
23° 10' 13"
Neptün
Balık
29° 18' 05"
Plüton
Kova
02° 04' 18"
Chiron
Koç
21° 25' 53"
Lilith
Başak
24° 55' 03"
True Node
Koç
14° 53' 04"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>