Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönül ilişkileriniz genellikle heyecanla dolu, ama kısa ömürlü oluyor. Biraz hercai imajınız, kalıcı beraberliklere fırsat tanımıyor. Ama bu fırsatlara istekli de görünmüyorsunuz.

İşinize verdiğiniz emeğin karşısında kronikleşmiş doyumsuzluklar, maddi yetersizlikler görünüyor. Bugünlerde yeni görüşmeler ve yeni umutlu arayışlar değişik sapmalar gösterebilir.

Eli açıklığınızı biraz kontrol altına almalısınız. Son zamanlardaki gelişmeler, sizi yeni programlar içine sokabilir. Kaynaklarınızı koruma altına alma çabalarınız, yeni ilişkileri getirecek.

Duygularınızda son zamanlardaki kararsızlığı daha pozitif yaklaşımlarla yok edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde biraz duygusalsınız. Eğri, doğru seçimlerinde ve ilişki konularında zaaflı değerlendirmelere açık duruyorsunuz. Bir konuyla ilgili olarak sizin dışınızda gelişen olayların etkisindesiniz. Bundan kurtulmanız, kendinizi korumanız gerekiyor. İlerleyen saatlerde müjdeli haberler söz konusu. Bu haberlerde geçmişteki doğru tespitlerinizi göreceksiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 06:56 itibariyle gün boyu burcunuzda ilerleyecek Ay, bir dedektif gibi her şeyi araştırmanızı sağlar. İlişkinizi gözden geçirirsiniz. Mutlu ve doyumlu musunuz, istekleriniz nedir, neler sorun yaratıyor? Bu sorulara cevap ararsınız. Güç ve hakimiyeti elde tutmak sizin için önemlidir. Kimsenin sizi hafife almasına izin vermezsiniz. Bu enerji, size zengin bir iç görü kazandırarak kendinizi ve ihtiyaçlarınızı yeniden saptamanız adına yol gösterir. Başarılı işler çıkar. Görüşmeler olumlu geçer. Saat 17:05 Ay-Satürn görünümü size ciddiyetle çalışma ve başarılı olma gücü veriyor. Başkaları üstünüzdeki etkiniz bu saatlerde oldukça yüksektir. Günün ışıkları yüzümüzü güldürsün. Kalben sevgilerimle,

6 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Parasal konulara yönelik başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Yeni yatırımlarda bulunmayı isteyebilir, sevgi ve anlayışla davranabilirsiniz. Sevgi ve aşk arzularınızla birlikte geriliminiz de giderek yükseliyor.

6 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden görmüş olduğunuz bazı desteklerle kendinizi daha rahat ifade edebilir, onların verdiği fikirler doğrultusunda hareket etmek size gayet kendinizi iyi hissettirebilir. Fakat ailevi ilişkilerde bazı sorunlarla karşılaşabilir, onların beklentileri karşısında kendinizle çatışma yoluna gidebilirsiniz. Bu noktada yüzeysel düşünmek yerine daha ileriye yönelik düşünmek size, onların haklı olduğu konusunda daha iyi fikir sahibi olmanıza yardımcı olabilir.

6 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Alternatif yollar bulmak isteyebilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte programlar yapabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Kişisel konularda fazla diretmeyin.

6 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi bir an evvel hayata geçirme isteğiniz ve engellendiğiniz her konuda şu an için elinizin kolunuzun bağlı olmasına isyan eden ruhunuz acele kararlarla kendi kendinizi daha büyük çıkmazların içine sokmanıza sebep olabilir. Dikkatli olun. Sabırlı davranın bu durum yaşadıklarınızın son demi. Akıllı ve planlı hareket ettiğiniz takdirde tüm isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Bugün;hayatınızla ilgili ani çıkışlar sergilemektendeğişikliğine gitmekten uzak durmalı var olan şartları muhafaza etmeye çalışarak hareket etmelisiniz. Yine bu dönemde dikkat etmeniz gereken bir diğer konu dayaptığınız ya da aynıyerinde çalıştığınız bir insanla anlık bir duygusal yakınlaşma olmalı. Böyle bir durum size çok pahalıya mal olabilir!

6 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeye başlarken kendinize olan güveniniz yerine geliyor. Bu güvenle harekete geçmekte, cesur ve lider yönlerinizi ortaya koymakta zorlanmayabilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstekleriniz doğrultusunda hareket etmek ile ailenize karşı yapmanız gerekenler arasında kalabilirsiniz. Akrabalarınız veya kardeşlerinizden istediğiniz yardım ve desteği alabilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzdaki seyahati ilgileri üzerinize toplamanıza yardımcı olacak. Etrafınızdakilerin ilgisini üzerinizde hissetmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Aslında kendi başınıza kalmak ve kök enerjinizi güçlendirmek için yoga öğretisinden faydalanmak için ideal bir zaman dilimi.

6 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evinizin ve ev hayatınızın günün ana konusu haline gelmesi mümkündür. Gerekli olan bir tamirat, tadilat veya temizlik, mecburi bir bütçe düzenlemesi veya aileiçi ilişkilerde üzerine düşülmesi gereken konularla ilgilenebilirsiniz. Kararlılığınız, sorunların sizi zorlamasını engelleyecektir.

6 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 42' 21" R
Ay
Yengeç
24° 03' 49" R
Merkür
Koç
26° 45' 46"
Venüs
Boğa
16° 36' 58"
Mars
Koç
09° 27' 47"
Jüpiter
Boğa
26° 56' 09"
Satürn
Balık
17° 36' 04"
Uranüs
Boğa
23° 04' 48"
Neptün
Balık
29° 15' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 47"
Chiron
Koç
21° 21' 01"
Lilith
Başak
24° 44' 39"
True Node
Koç
14° 57' 14"
Son Güncelleme : 13/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>