Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2012, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorun birbirinizi anlayamamaktan çok, buna istekli olmamaktan kaynaklanıyor. Çünkü ikinizde ödün vermiş olmaktan korkuyorsunuz. Aşkın, ödünlerin kolayca verildiği bir ilişki olduğunu bilmeniz gerekiyor.

İş yaşamınızda şahsına münhasır denilen tiplerdensiniz. Kendinize özgü prensipleriniz var. Çalışma anlayışınız sizinleilişkisi olanları zorluyor. Bugün ya da yarın beklemediğiniz bir aksaklığa hazır olun.

Para araç mı, amaç mı artık bilemiyorsunuz. Parayla saadet olmaz lafı, size artık bir stadyum sloganı gibi geliyor. En yakın dostunuza çok kısa vadeli bir borcu bile dövizle vereceğiniz hiç aklınıza gelmezdi.

Akraba arasındaki bir çözümsüzlüğü birlikte kotarmak için çağırılacaksınız. Gitmeyip uzaktan müdahale etmenizde yarar var gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi çok çaresiz gördüğünüz bir konuda, yine de egemenliği elden bırakmak istemiyorsunuz. Arkadaş desteği olmadan, ipleri bir başkasının eline vermeden bu sorundan kurtulamayacaksınız. Birkaç güne kalmadan bir sevinç yaşayacaksınız. Ama size yakışmayan bir bencillikle bu sevinci tek başınıza yaşamaya yelteneceksiniz.

1 Ekim 2012, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Pazar günümüz saat 06:19 Koç-Terazi burç aksında oluşacak Dolunay, hem Uranüs hem de Pluto ile mücadeleci görünüm yapmakta. Ben Dolunayı her zaman dev bir ışığa benzetirim. O, görmemiz gereken ne varsa bize gösterir. Gözlerimizi kapasak da, görülmesi gerekenler oradadır. Bize düşen, Dolunayın işaret ettiklerinin farkında olmaktır. Koç burcunda oluşan Dolunay gayet ateşli ve aktif bir enerjinin açığa çıkması demektir. Kimileri için, yüksek eğitimle alakalı konuların gündeme gelmesini sağlar. Bir başka şehirde okumanız, evinizden uzakta yaşamak durumunda kalışınız sizi rahatsız edebilir. Oysaki bu ilerisi adına gayet olumludur. Bazıları için okul değiştirme gibi konuları gündeme getirir. Eğitim hayatınızla ilgili yaşanması muhtemel gelişmeler bu Dolunay sayesinde açığa çıkar.

1 Ekim 2012, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sıradan olan pek çok şeyi geri planda bırakmaktasınız. İyimserliğinizi ve yaşam enerjinizin yükseldiği son dönem yeni planlar yapmaya kararlısınız. Yeni kişilerin hayatınıza daha fazla girdiği bu günleri ciddiye almalısınız. Medya, iletişim konularının ışığında yeni öneriler ve destekler dikkat çekebilir. İnançlarınızı korumak adına dayatmacı düşüncelerden kaçınabilirsiniz.

1 Ekim 2012, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Koruma... İnsanlara karşı çekingen olsanız da biraz depresif davranıyorsunuz. Arzularınızı gerçekleştirmek için ilişkilerinizi bozmak zorunda değilsiniz.

1 Ekim 2012, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

1 Ekim 2012, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 10' 28" R
Ay
Boğa
20° 07' 37" R
Merkür
Koç
22° 02' 47"
Venüs
Boğa
10° 50' 44"
Mars
Koç
05° 52' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 49' 52"
Satürn
Balık
17° 14' 39"
Uranüs
Boğa
22° 48' 27"
Neptün
Balık
29° 08' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 03"
Lilith
Başak
24° 13' 27"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 08/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>