Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2012, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizi anlamasını bekliyorsunuz ama siz onu anlamaya çalışmıyorsunuz. Sürekli sevgisini kanıtlamasını istemeniz artık onu yoruyor. Bugün ortak bir arkadaşınızdan bu konuda bir uyarı alabilirsiniz.

İş yaşamınızdaki yeteneklerinizin herkes farkında ama yeteneklerinize güvenerek sizden beklenen enerjiyi göstermiyorsunuz. İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmelerin olacağı bir gün. Gelişmeleri önemsemeniz çevrenizdekilerin canı sıkabilir.

Onunla birlikteyken harcamanızın sonu yok. Bugün yine gereksiz harcamalarla yüz yüze gelebilirsiniz. Oysa bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamalar dışına çıkmanıza pek uygun değil. Sizi uyaranlara kulak vermenizde yarar var.

Yakınlarınızın eleştiri oklarına birkaç açıdan hedef olabilirsiniz. Kendinize savunmak yerine ders almanız daha doğru olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parlak bir dönemdesiniz ama bunun hiç farkında değilmiş gibi davranıyorsunuz. Özel yaşamınıza ayırdığınız zaman ve enerjiyi dostlarınızdan ve işinizden esirgiyorsunuz. Ben merkezci davranmanız eleştirilere neden oluyor. Bugün yine kendinize dönük olduğunuz bir gün olabilir. Oysa yaşamınızdaki gelişmeler biraz çevrenizle ilgilenmenizi zorunlu kılıyor.

26 Eylül 2012, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar yeni günümüz Ay-Kova burcu seyriyle başlıyor. Partnerimizin veya başkalarının bize ve görüşlerimize karşı çıkmasından, muhalefette bulunarak canımızı sıkmasından hoşlanmayız. Buna sabır göstermemiz dahi mümkün değildir. Oysaki bu görünüm, başkalarına tahammül etmemiz gerektiğini söyler. Eğer aranızda yanlış bir anlama varsa veyahut fikirleriniz birbirinizle uyuşmuyorsa, tartışarak değil bilakis uzlaşarak çözüme ulaşmak yararlı olacaktır. Demokratik düşünmemiz, farklılıklara saygı göstermemiz gereken bir gündeyiz.

26 Eylül 2012, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başkalarının düşüncelerine göstereceğiniz yakınlık bazı engelleri aşacağınızı gösteriyor. Ortaklıklarınızda ilerleme sağlamak adına yeni projelere yakın duracaksınız. Üzerinde durduğunuz anlaşmalar da bu dönem olumu sonuçlar getirecektir. İkili ilişkilerde ise bazı gerginlikler söz konusu. Özel hayatı içine alan çatışmalardan uzak durulmalı.

26 Eylül 2012, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Papirüs... Geçmişinizdeki bazı kötü deneyimlerinizi bugün anıyorsunuz. Çok fazla anarak sıkıntılarınızı arttırmayın. Yeni yerler keşfetmeniz için tam günündesiniz.

26 Eylül 2012, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

26 Eylül 2012, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 20" R
Ay
Terazi
16° 28' 58" R
Merkür
Boğa
05° 27' 14"
Venüs
Boğa
25° 02' 21"
Mars
Koç
14° 40' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 05"
Satürn
Balık
18° 04' 16"
Uranüs
Boğa
23° 28' 37"
Neptün
Balık
29° 25' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 54"
Lilith
Başak
25° 30' 12"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>