Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2012, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşam bir araya gelip belki de son tartışmanızı yapabilirsiniz. İlişkiniz bitmemek için direniyor. Hem siz hem de partneriniz bitmesinden yanaymış gibi bir davranış içindesiniz.

Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. Çünkü onlara size karşı olan eleştirilerini yapma şansı tanımıyorsunuz. Zeki ve önsezili oluşunuz gelecek problemi önceden görmenizi sağlıyor. Bu size olumlu puan kazandırıyor.

Yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyeceksiniz. Yalnız bugünlerde değil genel olarak da para darlığı yaşamıyorsunuz. Elinize yüklü bir para geçebilir. Zorda olan bir yakınınıza destek vermeyi düşünüyorsunuz.

Mide ağrılarınız aşırı yorgunluktan ve kolay yıprattığınız sinirlerinizin bozukluğundan olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlara biraz tepeden bakan bir yargınız var. Başarısızlık diye bir şeyi kabul etmiyorsunuz. Bu özelliğinizi abarttığınız bazı durumlarda tepkiler aldığınızı biliyorsunuz. Bir arkadaşınız sıkıntıyla peşinizde dolanıyor. Sizin adınızın da içinde olduğu hoş olmayan bir söylentinin gerçeklik derecesini öğrenmek isteyecek, bunun için uygun bir anınızı bekliyor.

30 Eylül 2012, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Pazar günümüz saat 06:19 Koç-Terazi burç aksında oluşacak Dolunay, hem Uranüs hem de Pluto ile mücadeleci görünüm yapmakta. Ben Dolunayı her zaman dev bir ışığa benzetirim. O, görmemiz gereken ne varsa bize gösterir. Gözlerimizi kapasak da, görülmesi gerekenler oradadır. Bize düşen, Dolunayın işaret ettiklerinin farkında olmaktır. Koç burcunda oluşan Dolunay gayet ateşli ve aktif bir enerjinin açığa çıkması demektir. Kimileri için, yüksek eğitimle alakalı konuların gündeme gelmesini sağlar. Bir başka şehirde okumanız, evinizden uzakta yaşamak durumunda kalışınız sizi rahatsız edebilir. Oysaki bu ilerisi adına gayet olumludur. Bazıları için okul değiştirme gibi konuları gündeme getirir. Eğitim hayatınızla ilgili yaşanması muhtemel gelişmeler bu Dolunay sayesinde açığa çıkar.

30 Eylül 2012, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

30 Eylül 2012, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Su... Normalden fazla hayal kurarak sıkıntılarınızın bir anda temizleneceğini düşünürseniz yanılmış olabilirsiniz. Ağır ama zinde hareket edin. Acelecilik size göre değil.

30 Eylül 2012, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

30 Eylül 2012, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 31' 02" R
Ay
Boğa
25° 13' 41" R
Merkür
Koç
22° 21' 49"
Venüs
Boğa
11° 16' 54"
Mars
Koç
06° 08' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 54' 52"
Satürn
Balık
17° 16' 20"
Uranüs
Boğa
22° 49' 41"
Neptün
Balık
29° 08' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 11"
Lilith
Başak
24° 15' 48"
True Node
Koç
15° 19' 10"
Son Güncelleme : 08/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>