Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünleri, geçmişin deneyimleriyle değerlendirmeniz sandığınız kadar da zor olmayabilir. Karşılıklı olarak önemsemediğiniz küçük problemleri, şu günlerde ciddi sorunlar olarak yeniden tartışmaktan böylece vazgeçebilirsiniz.

Yeni görüşmeler, yenilenmiş bir yöntemle beklenenin çok üzerinde sonuçlar verebilir. Parlak fikirlerinizden söz etmeli ve hakkettiğini rahatça isteyen biri izlenimi vermeye çalışmalısınız.

Çabalarınız, size hiç ummadığınız bir zamanda yepyeni gelir kapıları açabilir. Durumunuza asla razı olmayan ve her koşulu değerlendirmeye çalışanlara karşı kızgın bir imrenme duyuyorsunuz.

Bazı yeni ilişkiler sorun üretmeye elverişli görünüyor. Gerekli sınırları şimdiden çizmeniz yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Aile hayatınızda bazı sorunlar ve uyumsuzluklar olabilir. Duygularınız değişken bir yapıda olacaktır ve kararlar vermekte zorlanacaksınız. İç dünyanızda bir huzursuzluk yaşayabilir ve nedensiz korkular duyabilirsiniz. Sinirsel olarak oldukça hassas bir gündesiniz ve gergin tepkiler verebilirsiniz. Bugün stresten uzak durmaya çalışmalısınız. Ani bir gelişmeyle karşılaşmanız mümkün. Çevrenizde değişikliğe ihtiyaç duyabilirsiniz.

10 Nisan 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 07:00 itibariyle etkili olacak Güneş-Merkür kavuşumuyla Cuma gününe adım atıyoruz. Bu görünüm, ulaşmak istediğiniz konum, öğrenmek istediğiniz bilgi ve girişimde bulunmak istediğiniz alanla ilgili girişimleri başlatıcı bir etkiye sahiptir.  İlerisi adına kendinizi teminat altına alacak şekilde düşünmenizi sağlar.  Hangi yolda yürünürse doğru olur, hangisi ne getirir, ne getirmez hesaplarını yapmamızda da yardımcı bir etkidir. Hayata daha aktif bir şekilde katılımcı olmanızı destekler. Bu sayede, hem tecrübelerinizi geliştirmeniz hem de eksiklerinizi görerek tamamlamanız mümkün olur. Bu görünüm, mevcut sorunlarınızı çözebilmenizde, konuşmanın, yazışmanın, bağlantıda bulunmanın önemli olduğunu işaret eder. Eğer etkili bir planınız veya projeniz varsa, bunları birkaç gün içinde halledebilirsiniz. Tabii ki şartlara yine bakacağız. Öyle aceleyle deyapmayalım. Parasal açıdan da duruma bakalım. İlerisi adına da güvenilir mi diye inceleyelim. İş konularında özellikle buna önem verelim ki, sağlam bir şekilde ilerlememiz kolay olsun. Saat 15:47 itibariyle Ay-Oğlak burcu geçiş etkinli altındayız. Güvenilir olanı tercih etmek durumundayız. İstemesek de, sorumluluklar kendini bu saat sonrası hissettirir. İşlerin plana uygun şekilde yapılması gerekir. Duygularımız biraz donuklaşabilir. Mesafeli durabilirz. Mecbur kaldığımız için bazı şeyleri yapmaya çalışırız.  Sağlığımız bu saat itibariyle önemlidir. Özellikle canımızı sıkabilecek kişilerden uzak durmak, biraz da olumlu düşünmeye çalışmak yararlıdır. Soğuk algınlıklara dikkat edelim. Cuma günümüz huzur, başarı, şans ve güzellik getirici gelişmelere işaret olması dileğiyle,  Kalben sevgilerimle,

10 Nisan 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz.. Her şeyin parasal değerler çerçevesinde değişmediğini görecek, yaşantınızdan keyif almasını öğreneceksiniz. Dinlenmeye ihtiyacınız var. Rahatladığınız zaman işinizde çok daha başarılı bir performans sergiliyorsunuz.

10 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirmeli, ulaşabilmek için elinizden geleni yapmalısınız. Bu esnada, oluşabilecek aksilikleri büyütmemek ve bu konularda yüksek sesli müdahalelerde bulunmamak daha hızlı ilerlemenize yardım edecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Güneş arasında oluşan görünüm, bizim için önemli konularda kendimizi ifade edebilmemize olanak sağlayacak ve bu olayın bizim için önemini fark etmemize ön ayak olacaktır. Zihnimiz açık. Kendimizi ifade etmenin yollarını rahatça bulabilir, karar almakta zorlanmayıp, açık zihnimiz sayesinde belli konuları daha çabuk kavrayabiliriz. Özellikle akşam üstü saatlerinden itibaren bu saydığım durumlar daha net kendini gösterebilir. Zira, o saatlere kadar Ay'ın boşlukta olması kısmen de olsa kararsızlık, isteksizlik veya belirsizlik nedeni olabilir ve işlerin daha yavaş akmasına sebebiyet verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

10 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

10 Nisan 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinize bir iyilik yaparak yenilikler yaşayacaksınız. Bu yenilikler her alanda olabilir. Ancak aşk yaşamınız ve fiziksel değişikliliğiniz kararlı ve tutucu olduğunuzu daha belirgin yansıtacak.

10 Nisan 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi bulunduğunuz her ortamda en iyi şekilde ifade edip, enerjinizi aktarabileceğiniz bugün, topluluklar içinde hemen fark edilme enerjiniz sayesinde görüşmeler ve toplantılarda öne çıkan kişi olabilir, yolculuklar, yeni eğitimler ve iletişim konusunda fırsatlar elde edebilirsiniz.

10 Nisan 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

10 Nisan 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 55" R
Ay
Başak
29° 19' 27"
Merkür
Boğa
03° 27' 25"
Venüs
Boğa
23° 15' 46"
Mars
Koç
13° 34' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 39"
Satürn
Balık
17° 58' 38"
Uranüs
Boğa
23° 23' 36"
Neptün
Balık
29° 23' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 36"
Lilith
Başak
25° 20' 35"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>