Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doyurucu bir beraberliğin içindesiniz. Bunu daha da pekiştirme isteğinizin önünde bazı engeller görünüyor. Bu engellerle tanışma ve onlarla savaşma isteğiniz bu akşam sevgilinizle bir tartışma yaşamanıza neden olacak.

Aranılan, kolay kolay gözden çıkarılmayacak birisiniz. İş ilişkilerinizde büyük bir tatmin yaşıyorsunuz. Sadakat duygunuz fazla gelişmiş. Bir takım çelişkilerde haklı yönlerinizi göremiyorsunuz.

Denkleştirerek yaşıyorsunuz. Dost ilişkilerinde çok eli açıksınız. Bu yanınız övülüyor. Şu günlerde küçük bir para tartışması, bu dost ilişkilerinden bazılarına karşı tedbirler koymanıza yol açacak.

Bazı yakınlarınızın dert danışmanı gibisiniz. Ama bu durum, siz onların sorunlarına eğildikçe daha çok sorun üretmelerine neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftanın ilk gününde yaptıklarınız ve başarılarınızla göz alıcı olabilir, takdir ve beğeni toplayabilirsiniz. Duygularınızı göstermekten çekinmeyebilirsiniz. Düzen, organizasyon, planlama gerektiren işlere odaklanabilirsiniz.

12 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 00:54 Ay-Merkür görünümü,hayatı ve toplumsal ilişkilerimizle ilgili konulara yeniden ve bilinçli şekilde bakmak, üzerinde düşünmek gerektiğini vurguluyor. Saat 05:42 Ay-Mars görünümü, parasal konularda gelecek haberlerin işaretçisidir. Ancak hesap hataları yapmamak için, dikkatli olmamızda yarar var. Bir arkadaşınızın mali konularda desteğinize ihtiyacı olabilir veya siz bir arkadaşınızdan yardım isteyebilirsiniz. Alış-Satış anlamındaki işlerde mutlaka uzmanlardan görüş alalım. Saat 19:53 Ay-Neptün zorlu görünümü, bu saatte akıllıca düşünmemizi gerektiriyor. Çünkü gelişmeler, farklı bir yön kazanabilir. Biz buna hazırlıklı olmadığımız için, üzerinde bir plan yapmadıysak, yanlış bir karar verebiliriz. Durumumuza bir bakalım. Ona göre hareket edelim.

12 Eylül 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Halinden tavrından etkilenen biri bugün sana açılıyor. Evlilik teklifi alan Aslan burçları için tatlı telaşlar başlıyor.

12 Eylül 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli ilişkiler ve şüphe uyandıran bazı davranışlar kafanızı kurcalayabilir. Kaygıdan uzaklaşın.

12 Eylül 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili mücadele verebilirsiniz. Hayatınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizle ilgili etrafınızdaki insanlar tarafından desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizle ilgili dalgın olabilirsiniz.

12 Eylül 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önemsediğiniz konular ile ilgileneceksiniz ve kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. En azından daha iyimser ve yapıcı bir tavır içinde davranabilirsiniz.

12 Eylül 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece enerjik ve hareketli bir dönemde bulunuyorsunuz. Dostlarınızla aranızdaki ilişkiler çok daha yoğun ve sıcak olacak. Davet ve toplantılarda keyifli vakit geçirecek, ilginç kişilerle tanışacaksınız. Bu arada aşık olacağınız kişiyle karşılaşabilir, heyecan verici maceralara atılabilirsiniz.

12 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizde ve gruplarla yapacağınız işlerde, kendi isteklerinizi açık bir şekilde sergileyeceğinizden keyifli ve anlaşılır bir gün geçireceksiniz. Bazı şeylerin hesabını gözünüzde çok abartmayın.

12 Eylül 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal gruplarda son derece hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarla bir araya gelmek, sohbet, muhabbet, dedikodu yapmak için harika bir gün.Ayrıca derneklerden ve sivil toplum kuruluşlarından konuşmacı olarak davet alabilirsiniz. Kafanızda gelecekle ilgili bir sürü yeni plan oluşur. İletişim araçlarından maksimum düzeyde yararlanırsınız. Topluluklarda dikkat çekici bir enerjiniz var.

12 Eylül 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

12 Eylül 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 45' 54" R
Ay
Aslan
07° 49' 28" R
Merkür
Koç
28° 01' 09"
Venüs
Boğa
17° 57' 58"
Mars
Koç
10° 18' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 41"
Satürn
Balık
17° 40' 50"
Uranüs
Boğa
23° 08' 36"
Neptün
Balık
29° 17' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 27"
Chiron
Koç
21° 24' 27"
Lilith
Başak
24° 51' 57"
True Node
Koç
14° 53' 54"
Son Güncelleme : 14/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>