Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşam saatlerinde ona küçük bir sürprizle yaklaşabilirsiniz. Alacağınız tepki, sizi şekillendirebilir. Ufak tefek problemleri aşmanız çok mümkün görünüyor. Umudunuzu beslemeyi sürdürmelisiniz.

Birikmiş sorunlar, yeni tartışmalarla yeniden karşınıza çıkabilir. Üstesinden ancak soğukkanlılığınızla ve çalışkanlığınızla gelebilirsiniz. Yeni desteklere ve arkadaşlıklara ihtiyacınız var.

Bir ek gelir müjdesi alabilirsiniz. Tedbirli davranmanızın karşılığını göreceksiniz. Bugün bazı ani ihtiyaçlar ortaya çıkabilir. Birikiminizi en gerekli durumlara saklamanız, bu ihtiyaçlar karşısında kararsızlık yaşamanıza neden olacak.

Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yardım tekliflerine açık olun. Bugünlerde daha fazla soğukkanlı olmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorgunluğunuzun yanı sıra, yaşadığınız sorunlar da motivasyonunuzu etkileyebilir ve bütün bunların etkisiyle yakınlarınızla problemler yaşayabilirsiniz. Duygusal yaşamınız yeni birtakım gelişmelerle yön değiştirebilir. Bununla ilgili belirtiler alıyorsunuz, ama biraz daha dikkat kesilmeniz gerekiyor.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 09:32 Ay-Venüs görünüm etkisinde, kurallar ve uyulması zorunluluklar canınızı sıkar. Birilerini memnun etmek zorunluluğu sizi rahatsız edebilir. Çevrenizle nazik bir şekilde ilişki kurmaya özen gösterirsiniz. Fakat bazı kişiler bunun değerini bilmediklerinde keyfiniz kaçabilir. Saat 18:13-18:45 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Ufak tefek sorunlarla karşılaşabiliriz. Sakin ve bilinçli hareket etmek lazım. Tersliklerin neden olabileceği strese karşı dikkatli olalım. Proje ve planlarımızı tekrar gözden geçirelim. Ancak uygulamaya koymayalım. Saat 18:45 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, partnerinizle veya yakın çevrenizle temasınız yoğunlaşır. Arkadaşça paylaşımları önemsersiniz. Sevgilinizin dengeli ve tutarlı davranışlarda bulunmasını arzularsınız. Etrafınızdaki insanların size karşı dikkatli hareket etmeleri gerektiğini düşünüyorsunuz. Gereksiz konularla meşgul edilmekten hoşlanmazsınız. Ortak biryapıyorsanız, ortağınızı incelersiniz. Baskı altına alınmaktan hoşlanmazsınız. Özgür olmak, dilediğiniz gibi hareket etmekten yanasınız. Saat 19:00 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, ilişkide karşı tarafın özgür yaklaşımlarına karşılık biz merkez sahnede yer almak isteriz. Bize göre olması gerekenler vardır. Ancak eşimiz, sevgilimiz buna uymayabilir. Bu da aramızda sorunlar oluşturabilir. Bu karşıtlık istenirse pekala anlaşmayla sonuçlanır. Yeter ki, iki kişi de buna açık olsun. Saat 21:05 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkileri güçlendirici ve pozitif yönde destekleyicidir. Umut verir, yaşam sevincinizi yükseltir. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Kararsızlıklarını, kafanda artan soru işaretlerini, hedeflerini ve kendini sorgulama süreci... Finansal anlamda kendini toparlamak ve çevrendekilerle iletişim kopukluklarından kurtulmak için fırsatın olacak. Olumsuz bir gündem varsa kendini olduğundan daha agresif hissetmen mümkün. Belki ruhsal olarak da engellenmiş hissedebilirsin veya aşman gereken zorluklar oluşabilir. Eğer ortak bir evi paylaştığın ev arkadaşın ya da sevgilin varsa önerdiği ufak tefek değişikliklere sen de dâhil oluyorsun. Ancak bütçeni aşacak işlere girmekten yana olmayabilirsin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinin ailesiyle bir araya gelebilirsin. Dâhil olacağın sohbette ilginç sonuçlara varabilirsin.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde aktif bir rol üstleneceğiniz gün olabilir. Aşkta ve ilişkilerde ummadığınız iletişimler kurulabilir ve beklemediğiniz davranışlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba sarf edeceksiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı ilişkilerinizde uyum arayabilirsiniz. Gün içinde uğraştıran durumlar söz konusu olabilir. Bugün yapacağınız anlaşmalara dikkat etmenizde fayda var. Yeni haberler duyabilirsiniz.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun süredir hayalini kurduğunuz eve geçeceksiniz. Bu ev ailenize şans, mutluluk ve huzur getirecek.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

14 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ani tartışmalar, son sözü söyleme ihtiyacı gerginliklere yol açabilir. Eş ya da partnerin sağlık konuları sizi meşgul edebilir. Nezaket ve dengeyi korumak önemli.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal bir gerilim içine girebilirsiniz. Bugün karşılaşacağınız kişiden etkilenebilir, çok farklı isteklerin içinizde uyandığını hissedebilirsiniz. Katılacağınız bir davette yeni tanışacağınız biri ile aranızda ilginç bir çekim meydana gelebilir ve siz buna kendinizi kaptırabilirsiniz.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

14 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 30' 20" R
Ay
Balık
09° 43' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 50"
Venüs
Boğa
04° 54' 36"
Mars
Koç
02° 10' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 57"
Satürn
Balık
16° 50' 59"
Uranüs
Boğa
22° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 00' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 12"
Lilith
Başak
23° 41' 23"
True Node
Koç
15° 22' 16"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>